Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Aistis_Prox

Neaktyvus

  • 69

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Aistis_Prox sureagavo į Bob_Winters tarp Konkursas iš 100, 50 ir 25 tūkstančių serverio pinigų.   
    Vardas_Pavardė :  Bob_Winters
    Ar turite serveryje susikure banko paskyra? Taip/Ne : Taip
    Ar turite serveryje bent 1,500 patirties taškų (XP)? Taip/Ne : Taip
    Kam investuosite gautus pinigus? : pasodinsiu daugiau medziu greenside kad isgelbeciau pasauly
  2. Ačiū
    Aistis_Prox sureagavo į Rokas tarp Crazy_Vanila Užblokavo Aistis_Prox   
    Užblokavimo anketa netvarkinga.
    Tr. priemonė nebuvo sunaikinta, o žaidėjas po įspėjimo sureagavo ir nustojo elgtis kenkėjiškai. Taip pat tai pirmas atvejis, kai žaidėjas taip elgiasi.
  3. Patinka
    Aistis_Prox gavo reakcijąRed_Arnis tarp Crazy_Vanila Užblokavo Aistis_Prox   
    Taip aš lindau prie jo, taip aš atiminėjau iš jo motociklą, bet niekada nesitikėjau, kad busiu už tai nubaustas banu visam laikui.
    Po jo ispėjimo nieko rimto negalvojau, išmetė iš savo transporto ir tiek. Paklausiau ar galiu nusipirkti kulku kiek jis ten siulė, privažiavo prie manęs ir nušovė ( https://imgur.com/a/fKz94Cz ). Poto atstojau nuo jo, galvojau, kad tai atsilyginimas ir nieko nebedariau. Už 10min gaunu bana.
    Tikrai atsiprašau, seniuk, mano tikslas nebuvo tau kenkti ar sugadinti dieną, norėjau tik pajuokauti. Ant šito accounto pradirbau daug laiko, dar turiu admina, tai prašau ar būtų kas kuom galėčiau atsilyginti už padaryta žalą tavo iššvaistytom 2 svarbiom tavo gyvenimo minutėm, betkuom tik ne banu ant mano ilgo laiko darbo.
  4. Haha
    Aistis_Prox gavo reakcijąJack_Connor tarp [0.1.8.7] Oro transportai.   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Aistis_Prox
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas yra Oro Transportas. Kadangi yra motociklai, mašinos, laivai, tai, kodėl mes neturime lėktuvų, bei sraigtasparnių. Manau jeigu atsirastu mano idėja žaidime, mūsu serveris būtų originalesnis, bei idomesnis. Daugiau žaidėjų pritrauktu į mūsų serverį. Na tikriausiai manote, jog prasidėtu daug nesąmonių, bet aš tai jau apgalvojau. Jeigu padarysite oro transportą galimą tik nuo pvz 100 000xp arba kažką panašaus, tai skraidytu tik profesionalūs, bei patyrę žaidėjai. Taigi jeigu padarysite Oro transporto saloną kuriame nors Oro uoste. Šeip dar norėčiau, kad ir kituose darbuose bųtu sraigtasparnių, ne tik Policijos.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tai pakeistu manau ne tik mano tikslą žaidime, bet ir kitų. Naujokai pamatys jog šitas serveris yra išskirtinis (Niekada nemačiau kituose Lietuviškuose serveriuose Oro transporto). Gal, jeigu jums nepatinka kažkas arba norite kažką pridėti, tai rašykite į atsakymus (Manau prižiurėtojai, bei savininkas perskaitys ir atsakymus).

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.