Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Chris_Sandiego

Neaktyvus

  • 156

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Egidijus_Keza tarp Unban Osva_Nigga   
    Atblokuotas nebūsite.
  2. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Bounty Game tarp Parduodamas Chillo garažas   
    KEIKSMAŽODŽIAI nepirkite viduje ne originalios seduškės, bamperiai plastmasiniai karočia tokia chalturke kad KEIKSMAŽODŽIAI neisiūlau pirkti.
  3. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Forever_Young tarp Kaip taisyklingai užpildyti į direktorių.   
    Labas visiems skaitančiams šia temą. 

    Iškart įspėju bus daug klaidų, ir neieškosiu atmazu  - tiesiog jų bus.

    Esmė tokia jog visi žinote mane kaip nepavyzdinga, nedraugiška žaidėja ar daugelis mato kitoki. Žodžiu - vieniems priešas, kitiems draugas ar pažįstamas bet kokiu atvėju šį tema visiems, tiek priešams tiek draugams. 

    !!!! TEMA YRA LAISVA JŪSŲ PAPILDYMAMS, JEIGU KAŽKĄ TURIT PAPILDYT IŠ PATIRTIES - RAŠYKIT KOMENTARUOSE AR ASMENINĘ ŽINUTE !!!

    Šioje temoje kalbėsime apie visiems aktualu dalyka - direktoriaus postą, šioje temoje plačiai pabandysiu paaiškinti kaip užpildyti teisingai anketa į direktorių, ką kokiose vietose pridėti ir ko nereikėtu rašyti .Šia pamoka sugalvojau rašyti dėl to nes dažnai esu atmetamas dėl savo kitokiu klaidų kandidatuojant į direktorių, ne dėl anketos o dėl asmeninių elgesio problemu pačiame serveryje įžeidinėjimu ar kitokiu dalyku, nes jeigu jų nebūtų dažnai analizėse į direktorių būčiau pirmas. Taigi pradėkime keliauti į prieki. 

    Prisistatymas CV laiške, koks jis turėtu būti ir koks nėra tinkamas. 

    Prisistatyme reikėtu nurodyti ko daugiau savo savybiu kurios būtų tinkamos vadovavimui, ne tai nereiškia jog jūsų prisistatyme turėtu būti vien tik tuos savybės, tačiau dauguma jų turėtu būti nes tai yra aktualiausia tiek direktorių prižiūrėtojui tiek ir kitiems kurie peržvelgia jūsų kandidatūra. 

    Dažniausiai nauji žaidėjai arba seni anketa maždaug rašo taip:
    ,, Sveiki, aš esu Mikolas man yra 17 metų. Lankau įvairius būrelius, beprotiškai mėgstu krepšini, turiu panele su kuria draugauju 12 metų. Mano hobis yra direktoriauti, esu meniškas mėgstu piešti, lankau dailes mokykla, muzikos mokykla, noreciau uzauges buti verslininku, turiu tecio masina su kuria galiu pasivazinet "
    ^ Čia viskas buvo parašyta juoko formoje, esmė tokia jog dažniausiai CV laiškuose būna kažkas panašaus, žinoma ne pas kiekviena tačiau dauguma nes žmones skyriasi, skyriasi ir jų rašymo tip.as. Visu pirmą kas čia blogai - čia nėra bruožai ar savybės kurias derėtu įvardint, čia jau rašo gyvenimo istorija o ne maža prisistatyma, nemanau ar išvis prisistatyme turėtu būti įterpiami bruožai kurie nesusiije su vadovavimu, nebent keli turiu omeni nėra tinkama išplėstai pasakoti apie savo gyvenima CV laiške, tai nėra tinkama.

    Pradžia turėtu būti tokia, o toliau ką papildyt galėtumet priklauso nuo jūsų (nesiūlau kopijuoti šito): 
    Labas Andriau ir visi skaitantis mano kandidatūra į šį direktorių. 
    Pradėkim nuo manęs ir mano charakterio bruožu, pirmiausiai esu begalo linksmas žmogus ir begalo daug bendraujantis. Nesugebu tiesiog tylėt, daug čiaušku galbūt tai kam kam pasirodys minusas, kai kam pliusas bet manau tai teigiama savybė. Esu begalo savikritiškas, visas savo padarytas klaidas pastebiu ir jas tvarkau, kitaip tariant save analizuoju ir tvarkau. Esu griežtas, kas liečia realiai vadovavima nesvarbu kur žaidime ar realybeje kurioje nors pavestoje grupeje puikiai gebu vadovauti ir būnų be galo griežtas. Į tokius dalykus kaip šis - direktorius ar visas kitas pareigas žiūriu rimtai nes man tai reiškia daug ką atvirkščiai nei kitiems žaidėjams žaidžiantiems šitam projekte.
    (žinoma nesakau nieko savo prisistatyma galite pateikti savaip pasižiūreje į šį pavyzdį ar daugeli kitu)

    Tolimesnis etapas kas liečia pagalbininko rinkima. 

    Tai šis punktas priklausys visiškai nuo jūsų, nuo to kaip jus planuojate rinkti pagalbininka į savo rankas būdamas vadovu, tačiau siūlyčiau rašyti jog rinksites toki kuris bus daugiausiai motyvuotas, daugiausiai rodantys iniciatyvos žmogus, žmogus kurio galėtumėte pasitikėti ir jam leisti būti savo pagalbininku, tarpkitku siūlyčiau gerai apgalvoti šį punkta. 

    Firmos vidaus aprašymas, šis dalykas buvo kitaip pavadintas tačiau nei vienas iš kandidatų nesuprasdavo to žodžio tai jis buvo pakeistas. 

    Kaikuriems sunku atsakyt į šį klausimą, žinoma kiti pakritikuos kad jeigu nesugeba jau atsakyt į toki klausimą, tegul geriau nepildo visiškai nes tai yra bereikalingas laiko gaišymas, kadangi nesuprasdamas tokio žodžio jis nesugebės vadovauti, tačiau jūsų nuomonė klaidinga. Niekada siūlyčiau nelyginti anketos ir vadovavimo lygio. O dabar į tema, atsakant į šį punkta jį žinoma derėtu pateikti tinkamai, čia jūsų prašoma paaiškinti. Kaip jūsų firma veiks, kokiu būdų jus ją žadate padaryti geresne nei jį šiuo metų yra, kokiu priemonių imsites jeigu jums nepasiseks,  kokiu būdų pritrauksite žaidėjus į savo firma, kaip bausite savo darbuotojus, kaip prižiūrėsite savo firma ir kaip ją prižiūrėsite, kokiu priemonių imsites kaip jūsų darbuotojai pyktavališkai nusižengs taisyklėms. Tai yra suapvalinimas, žinoma atsakant į šį punkta galima papildyti jį neribotai jeigu tik turite užtektinai idėjų visada surasite ką pridėti prie šio punkto. Žinoma čia galima pridėti idėjas, kurias pateiksite būdamas vadovu. Niekada neesu matęs jog į šį punkta žmones atsakytu neteisingai, atsakydavo visad neteisingai jeigu žmonės nesuprasdavo ko jų buvo prašoma parašyti, todėl nekelsiu į šia tema konkretaus pavyždžio ką derėtu rašyti ne taip o kitaip. Tiesiog jeigu kažko dar nesuvokiate - paklauskite manęs asmeniškai man paraše forume į pm. 

    Darbuotojų motyvacija.
    Šis punktas kaip ir turėtu būti aiškus, tačiau jeigu esate toks žmogus kuriam stinga idėjų ir norėtumėt iš čia jų pasistemti tai aš duosiu keleta variantu ką galite parašyti, bent jau aš taip rašyčiau. 

    " Darbuotojus motyvuosiu įvairiausiais būdais, pirmiausiai tai aš siūlysiu savo idėjas kurias sugalvojus padarysiu firma kelis kartus modernesne nei jį buvo prieš tai ir yra dabar, bendrausiu su darbuotojais asmeniškai išklausysiu jų nuomonės apie savo vadovavima, apie pačia firma ir bendradarbius. Būsiu aktyvus ir rengsiu įvairias užduotis (eventus) kuriose jie galės laimėti įvairiausiu prizu. O - svarbiausiai aš prižiūrėsiu aktyviai firma ir ją darysiu geriausia tai  turėtu darbuotojus užmotyvuoti labiau nei betkuris punktas, nes tik geras direktorius gali motyvuoti darbuotojus. " 
     
    Atranku mechanika. 
    Šis punktas turėtu būti irgi aiškus, tačiau žmonės kurie norėtu pasisemti idėjų aš parašysiu trumpa varianta kuri pateikčiau aš.

    " Pirmiausiai tai apsistuočiau ties tuom ką siūlo direktorių kodeksas, tai ką jis siūlo taip ir būtų rengiamos atrankos. Tačiau juos vyktu su tam tikrais privalūmais, tarkim jeigu paėmus forumo atranka aš ją daryčiau kiek sunkesne nei žaidime, nes žaidime tu bendrauji su žaidėjų kuris nori į tavo firma, o forume ne. Tu tik matai jo pateikta anketa, kurioje nurodoma jog jis nori į darbą. Taigi forume būtų kiek pasunkintos anketos, anketos būtų įdėmiai peržvelgiamos ir tik tokiu atvėju kaip aš vadovas įsitikinčiau jog jis nori jis būtų priimtas. Kitaip tariant forumo anketa būtų sunkesnė ir forumu būtų kiek sunkiau patekti į firma nei žaidime. Forumo anketose analizuojant rinkčiausi tuos žmones, kurie pasiūlė kažką naujo, stengėsi ir pildė o ne tuos kurie rašė begalo daug siekdami būti priimti dėl to nes užpildė didele anketa, ne. Kas liečia atranka žaidime, aš žaidėjus rinkčiau irgi taip pat įdėmiai kaip forume tačiau būtų lengviau atsirinkti nes su tais žaidėjais aš bendrausiu ir suprasiu ar jie tikrai nori ar ne. Žaidime vykstant apklausai nenusileisiu per smarkiai ir užduosiu maždaug tiek pat klausimų kiek forume, tik didžiąją dali klausimų sudarytu sukti klausimai, kurie leistu suprasti ar kandidatas yra pasiruošęs dirbti mano firmoje ar ne, žiūrėčiau į pati bendravima ir atsakymus. Tokiais būdais vyktu atrankos "

    Čia yra minimalus variantas, anketoje daug plačiau aprašau tačiau čia tik idėjų pasidalinimui tiems su kuriais mano mintys galbūt sutampa.

    Jeigu kažką pamiršau paminėti - prašau pasakykit papildysiu, šioje temoje siekiau pasidalinti savo patirtimi su kitais galbūt kažkam pildant į direktorių paskaičius šia tema Jeigu perskaitėt informacija visa dėkoju už sugaišta laiką, pasikartosiu - visad šia tema galima papildyti jūsų idėjomis ar kitokia informacija.

     
  4. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakciją`Osva tarp Jieškau modifikacijos   
    /timestamp , jai apie ta kalbi.
  5. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakciją`Osva tarp San_Fulll lban Chris_Sandiego   
    Ar tai legalu turėti du acc vienu metų ? + jai tas Vaikis tavo acc, tai tu nebe naujokas serveryje. Hud'as išduoda, tai reiškia tu ne naujas žaidėjas ir turėtčiau gauti tik STAR nuo Policijos.
  6. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąDavid_Winship tarp Avatarai ? Chris'o   
    [ #3 ] naujieji avatarai ( tiesiai iš kepyklos )

  7. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąKevin_Connor tarp Avatarai ? Chris'o   
    Keliu savo avatarus norėdamas sulaukti kritikos apie juos, kas blogai ?
     

  8. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąForever_Young tarp Avatarai ? Chris'o   
    [ 2 ] dalis avataru

  9. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąPaul'Weed tarp Avatarai ? Chris'o   
    [ 2 ] dalis avataru

  10. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąJeremy_Redwood tarp Avatarai ? Chris'o   
    Keliu savo avatarus norėdamas sulaukti kritikos apie juos, kas blogai ?
     

  11. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąJeremy_Redwood tarp Avatarai ? Chris'o   
    [ 2 ] dalis avataru

  12. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į San Fulll tarp San_Fulll lban Chris_Sandiego   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : San_Fulll
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Chris_Sandiego
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Trugdimas naujam žaidėjui
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
  13. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąJack_Honey tarp Avatarai ? Chris'o   
    Keliu savo avatarus norėdamas sulaukti kritikos apie juos, kas blogai ?
     

  14. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąPonas_Irmis tarp Renato avatarų galerija.   
    Šaunus avatarai. Tik biškuti mažoki ar čia tik man. Sėkmės darant kitus avatarus.
  15. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąPonas_Irmis tarp Jieškau modifikacijos   
    /timestamp , jai apie ta kalbi.
  16. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Ponas_Irmis tarp Ponas_Irmis užblokavo Kenny_Mccarty   
    Taigi pažiurėk į ratus net nesisuka viena karta suprasčiau ,bet ,kad daugiau tai matosi aiškus ridos botas.Tai kaip čia buvo?-
     
  17. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Ponas_Irmis tarp Ponas_Irmis užblokavo Nba_Stars   
    Taigi jeigu pingas, jis būtu su lagais nuvažiaves ,bet nuvažiavo be jokio lago.?
  18. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Ponas_Irmis tarp Unban Jacks_Mass   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jacks_Mass (Ponas_Irmis)
     
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Ponas_Irmis
     
    • Už ką buvote užblokuotas ?:Netyčia užbaninau šita žaidėja turėjau kita užbaninti už reklamavima ,bet jis atsijunge o tuo metu aš rašiau /baust ir kaip jis atsijunge išsibanino šitas netyčia. 
    ŠITA REIKĖJO UŽBLUOKOTI-
     
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
     
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  19. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Ponas_Irmis tarp Unban Kenny_Mccarty   
    Taigi priieme tą banned anketa ko tu čia verki pasigavai ir viskas.O ,kad ten patikrins ta tavo pc nieko neras tai taip aišku nes jau viska ištrynes būsi.
  20. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Ponas_Irmis tarp Ponas_Irmis užtildė Chop_Norvegas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Ponas_Irmis
     
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Chop_Norvegas
     
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai
     
    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :
     
    5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
  21. Patinka
    Chris_Sandiego sureagavo į Rokas tarp Emigruoju Chris_Sandiego   
  22. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąArmani_Original tarp Emigruoju Chris_Sandiego   
    ► Anketos šablonas:
     
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Chris_Sandiego
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017.02.27
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : bijau pameluoti gal nuo 2013 metų
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : draugo
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : įdomesnis, daugiau sistemų
    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip visas, tobula naujokams.
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : neteko dar
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : ne
    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : taip
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : ne
    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : taip
    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : taip
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : neteko dar
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : taip
    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : xp kiekis norint įsidarbinti į darbą, kadangi surinkti tokia suma man atrodo sunkų.
  23. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąArmani_Original tarp Giweaway buto pagrindiniam miesteli!   
    Chris_Sandiego 53
  24. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąArmani_Original tarp †EMA† avatarai   
    Tikrai traukiantis akį avatarai. Spaužių žalia ir lauksiu kito atnaujinimo.
  25. Patinka
    Chris_Sandiego gavo reakcijąEma_And tarp †EMA† avatarai   
    Tikrai traukiantis akį avatarai. Spaužių žalia ir lauksiu kito atnaujinimo.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.