Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pablo_Sunus

Neaktyvus

  • 50

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

532 profilio peržiūros
  1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pablo_Sunus • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Titas_Wtf • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: įžeidinėjimai • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/lxicICt
  2. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pablo_Mafijoznik– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau visi pritartu, kad kalėjime sėdėti yra labai nobodu tad norėčiau pasiūlyti, kad kalėjime padarytute atskirą kambariuką kur būtų įėimas į "DM" tada būtų galima prastumti laiką. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau tai įpač padėtų gaujos nariams kurie daug laiko praleidžia kalėjime, taip serverio gaujos taptu kiek aktyvesnės (mano manymu). Ir serverio pareigūnams būtų daugiau darbo, kadangi gaujiniai nebetingės sėdėti kalėjime.
  3. JAU NUSIPIRKAU TEMĄ GALIMA RAKINTI @Gruzinas_Tortilla
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Pablo_Mafijoznik 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Forumas 3. Problema (apibūdinkite problemą): Draugui sugedo kompiuteris tad jis prašė, kad užregistruočiau jo forumo accountą užregistravus jo acountas "Susiliejo" su manuoju ir dabar aš netekau savo forumo įspėjimai visa kita išliko, bet rodo, kad registruota vakar forumo nick irgi pasikeitė 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pablo_MafijoznikSuteikite daugiau informacijos apie norimą aksesuarą, (pavadinimas, retumas, ID): 230id homeless. Kaina, kurią ketinate sumokėti už norima aksesuarą: 15k (derinsimes) Papildoma informacija (nebūtina):
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pablo_Sunus Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2019/09/15 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senos sistemos norėjau kažko naujo Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip visas, ne atvirkščiai viskas buvo lengva ir aišku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?
  7. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_MafijoznikKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Tikriausiai ENB.Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Ši modifikacija prideda gražesnį ir tikroviškesnį pašokimą ir truputį pakeičia bėgimą.Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): https://www.youtube.com/watch?v=CDn4cQ7cC90 0:47 - matosi.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_MafijoznikKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Hud FontasIšsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Man reikia gražaus fonto butų gerai, kad nebūtų GTA V.Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): https://imgur.com/a/G8RegVp Man reikia gražensio.
  9. • Jūsų V_P žaidime: Pablo_Mafijoznik• Kur panaudotumėte pinigus, jei laimėtumėte: Nusipirkciau savo savonių tr.priemonę likusius pinigus paaukociau taksistų firmai.• Ar švenčiate kalėdas?: Taip.
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Pablo_MafijoznikKam bus naudojamas kanalas?: Bendravimui/Pasitarimams ir samgei praleisti laiką.Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Čia.Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_MafijoznikKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): AutomobiliaiIšsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Ieškau mod tr.priemonei "LSPD", kad pakeistų į lietuvišką.Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): -
  12. Modas rastas - atsisiunciau / Denas_Bmw / aciu tau Tema galima rakinti
  13. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_MafijoznikKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): ENB.Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Reikėtu ENB silpnesniam kompiuteriui, būtų gerai, kad padarytu tr.priemones SHINY.Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): Hhm... Ieškau patartino tam tikro atsirinkes neturiu.
  14. --------------------------------------------------------------------------------------- Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pablo_MafijoznikSuteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): 0/dauzt rida 400+ (150 ir 179 id's) Bagažinė tuščia --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Privalumai: (179 Reta) -------------------------------------------------------------------------------------

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.