Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tomce_Opse

Neaktyvus

  • 70

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Tomce_Opse sureagavo į Emilijus_Escobar tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Emilijus_Escobar
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos Departamento Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 81d.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Atsistatydinu nuo direktoriaus dėl daugiau vienos priežasties tai yra darbuotojų trūkumas kas žino kas ne pastarasias dienas su darbuotojais sekėsi tikrai prastai. Ant pabaigos žaidėjai visai pradėjo nebepildyti, ir paskutinios dienos prasidėjo po biški mažėti motyvacija kuri svarbi būnant direktoriumi. Direktoriavimo pradžia tikrai buvo smagi ir linksma buvo išbandyti kurti temas vadovauti, laikui bėgant tikrai dauguma žaidėjų išėjo į kitas firmas o dabar kai dar pilnai serveris nėra atsigavęs. Tikrai žaidėjų nauju nepamatysim kolkas, tai manau kam laikyti direktorių, kitaip sakant dėl dienų, na o dabar noriu padėkoti savo pavaduotojui @Kle_Bonas kuris visa laika išbuvo kartu su manim iki pačių paskutinių minučių tikrai nesu nusivylęs kad jam suteikiau šansa su savo pareigomis susitvarkė puikiai. Kvalifikatoriai @Vaidas_Drifter @Squidyy_Lietuvadėkui kad ir kiek buvo darbuotojų visiem pravesdavot kvalifikacijas atlikdavot savo turima darba puikiaoi ir ilgiausiai išdirbe pas mane firmoje. Noriu taipogi padėkoti savo direktorių prižiurėtojui  @Emilisvn_Samp Dėkoju už firmos pradžia pagalba kuria suteikei man ir beabeju kad suteikei šansa pasėdėti direktoriaus kėdėje ir tikrai, nenuvyliau tavęs per visa šį laiko tarpa tai tariu dar karta ačiū tau, ir iki greito! Tag: Visi kurie dirbo pd. @Lukis_Lukis @Vaidas_Drifter @Squidyy_Lietuva @Viktorija_Nolife@Ernis_Monster@Tazz_Zyzz@Tomas_Willsons@Still_Kacioks @Floyd_Barnett @Aurimas_Makvynas@Tomas_Quatros ir kiti kurių nepaminėjau dėkui kad dirbote.  
  2. Patinka
    Tomce_Opse sureagavo į Adrian_Moreno tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Adrian_Moreno
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Pervežėjai, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 45 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Viskam yra pradžia ir pabaiga, tai ta mano paskutinioji ir atėjo. Motyvacijos ir parako dar turiu tačiau, noriu atsiriboti nuo firmų valdžios ir šiek tiek atsipūsti, su šia firma esu nemažą laiko tarpą kas išties daug duoda šiam palikimui, reikia ir man paįvairinti žaidimą jog viskas taip ir neužsibaigtų. Firmoje klostėsi viskas pagal planą, turėjau dar neįgyvendintų idėjų tačiau jos tokios ir beliko, šiek tiek gaila. Einant šias pareigas įgijau tikrai daug patirties, susipažinau su begalę nuostabių žmonių tikiuosi tuos pačius santykius ir palaikysime draugai. Ačiū @Gabi_Jole, kad pasitikėjai manimi ir leidai pabuvoti valdžioje, labai tikiuosi, kad tavęs nenuvyliau. Taip pat didelis AČIŪ mano visiems buvusiems darbuotojams visi buvote nuostabūs! 
  3. Patinka
    Tomce_Opse sureagavo į Busting_Out tarp Pasiūlymas dėl draugų sistemos.   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Busting_Out
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau kiekvienas norėjome sužinoti ar tam tikras draugas yra prisijungęs į serverį, tad reikėdavo nuobodžiai scrollint per daugelį žaidėjų "TAB" lentelėje arba rašyti bereikšmes žinutes su tašku, kaip "/sms busting .", kad pažiūrėti ar žaidėjas prisijungęs. Kad išspręsti šią problemą, siūlau įdėti į žaidimą draugų lentelę/sistemą. Manau ji gerai prisitaikytų prie "/telefonas" komandos, nes galima sukurti kiekvienam žaidėjui individualų tel. numerį (ar kažką panašaus), kurį galėtų pasidalinti su kitu žaidėju ar draugu. Kitas žaidėjas gavęs tel. numerį, galėtų pridėti šį numerį i savo tel. sąrašus ir pasivadinti jį kaip norį ar tiesiog būtų pavadinta to tel. nr. savininko V_P.
    Tame draugų sąraše galima būtų pasižiūrėti:
     Ar tas žaidėjas yra prisijungęs į serverį (svarbiausia priežastis). Rodytų lentelėje ar žaidėjas prisijungęs, su žodžiu "YRA" prie nick, ar atsijungęs, su žodžiu "NĖRA" prie nick (manau galima būtų "customize'inti" ir padaryti, kad rodytų tik prisijungusius (be atsijungusių) arba abu (prisijungusius ir atsijungusius). Panašiai kaip darbuose "/bendradarbiai" lentelėje; Kada buvo paskutinį kartą prisijungęs (laiką, prieš kiek dienų/valandų/minučių); Žaidėjo informaciją; Sekimą, kaip "/mapp"; Kiek laiko jau yra draugai; Kiek iš viso turi tarpusavį žinučių (GAL); Ši įdėja gimė tada, kada susipažinau su žmogumi ir norėjau susitikti kitą dieną ir susimąsčiau ar yra kokia draugų sistema, per kurią galima būtų pridėti naujai sutiktą žaidėją, kad nepamiršti jo V_P ir pasižiūrėti kada jis bus prisijungęs. Tokios sistemos pasirodo nebuvo ir pagalvojau, kad tai būtų gan naudinga. Kitą dieną ir pamiršau tai, nes galvojau, kad man vienam tai tik aktualu ir dėl manęs niekas nieko nedarytų. Taip galvojau iki vakar nakties, kada sutikau 2 naujus serverio žaidėjus. Su jais smagiai susibendravom, pasakojau apie serverį ir jam kilo klausimas, "Galima kažkaip čia pridėti tave į draugus?". Tada pamačiau, kad ne man vienam tai atrodo naudinga, todėl nusprendžiau parašyti šį pasiūlymą.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas yra labiau aktualus tik ką pradėjusiems žaisti nariams, nes jie tada galėtų susigaudyti tarp daugybę nepažįstamu žmonių ir palengvintų jiems susisiekimą su tik ką susipažinusiais draugais. Ilgai žaidžiantiems nariams, tai yra mažiau aktualu, kadangi jie pažįsta kiekvieną "GreenSide" serverio narį. Taipogi pagyvintu "/telefonas" komandą žaidime ir įgautų didesnės prasmės.
    Šią įdėja galima visaip išdirbti ir pridėti daugiau visokių dalykų, bet pati esmė yra tame ir pateikiau tik kelis pavyzdžius.
  4. Patinka
    Tomce_Opse sureagavo į Bunta_Fujiwara tarp [GIVEAWAY] 2022 metų kickstart giveaway   
    Sveiki visi! Kadangi Greenside serveryje praleidžiu vis mažiau ir mažiau laiko dėl studijų bei darbo, tai nusprendžiau padaryti giveaway - išdalinti prizų serverio bendruomenei, kuri laiko ir remia šį projektą tiek praleistu laiku, tiek išleistais pinigais, tiek draugiškumu ir siekia, kad kiekvienam žaidėjui žaisti Greenside projekte būtų įdomiau. Šiame konkurse bus dalijamos tr. priemonės su retomis spalvomis, /tdeze bei piniginiai prizai - tad kiekvienas, ar tai bebūtų naujokas ar senbuvis, kiekvienas turi šansą laimėti tam tikrą prizą. Manau šie prizai tikrai pravers labiau nei man šiuo laiku, todėl kviečiu visus sudalyvauti!
    Taisyklės tokios: 
    Tereikia tik išsirinkti norimą skaičių nuo 1 iki 150 bei parašyti, ko serveryje labiausiai tikitės šiais naujaisiais 2022 metais! Jeigu iškils kolizija, kad abu dalyviai pasirinks tą patį skaičių, tai renkamas bus pirmesnis parašęs. Laimėtojai bus renkami lygiai po savaitės - sausio 11 dieną vakare. Pildyti galite iki tos dienos 18h. Tą dieną bus patalpintas vaizdo įrašas, kaip renkami laimėtojai per random.org svetainę. Kiekvienas laimėjęs žaidėjas prizą galės atsiimti per savaitę, kitaip šie prizai atiteks nelaimėjusiems žaidėjams. Piniginiai prizai bus pervedami banku serveryje nurodytu V_P, dėl kitų prizų kreipkitės į mane forume, Discord'e arba jei užtiksite mane - tai serveryje. Atsiimant laimėtą transporto priemonę, pasakysiu, kokia apytikslė vertė, siekiant žaidėjo nesuklaidinti kainų srityje. *** Kadangi kai kurių žaidėjų skaičiai sutapo, tai per random.org svetainę atsitiktinai bus išrinkta vieta.
     
    Anketa dalyvavimui:
    Jūsų V_P žaidime:
    Ko sieksite GS serveryje 2022 metais?
    Skaičius (nuo 1 iki 150):
     
     
    Galimų prizų sąrašas:
     
    ***ATNAUJINIMAS 01-11
     
    Išrinkti laimėtojai, sveikiname juos!
    Laimėtojai: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aXtBpDQQLT9iZQhI18-HXTAYp19yYyW7Xir7vDjtRFI/edit?usp=sharing
    Rinkimo procesas per random.org svetainę:  https://streamable.com/j7vy5l
    Laimėtojams prizai bus įteikiami iki 01-18. Norėdami atsiimti laimėtą tr. priemonę ir/ar bronzines /tdeze, susiekite su manimi forume arba Discord.
    Piniginiai prizai visiems laimėtojams yra pervesti banku
     
  5. Patinka
    Tomce_Opse sureagavo į Yoshy_Ami tarp Pasiūlymas susijęs su darbų sistema.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Yoshy_Ami
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki. Jau labai ilgai turiu šią mintį galvoje, ir vis pats neprisiverčiu jos pamėginti įgyvendinti (t.y. neturiu motyvacijos scriptinti ir laiko gan nedaug), tad šia mintimi/idėja pasidalinsiu ir su jumis, galbūt tai daug kam patiks. Idėja originali, sugalvota pačio manęs, galbūt ir buvo panašių pasiūlymų, tačiau tai visiškai kitas lygis, visiškai nematytas dalykas jokiame sa-mp žaidimų serveryje. Taigi mano idėja, kaip jau matote iš temos pavadinimo, yra susijusi su darbų sistema. Pasistengsiu plačiai, bet glaudžiai paaiškinti esmę, o jeigu pateiksit klausimų, galėsiu juos atsakyti.
    Pagr. mintis keičiant/atnaujinant darbų sistemą būtų visiškai nauja, nematyta darbų valdymo sistema, darbų pasiskirstymas, įvairovė, žaidėjų galimybių praplėtimas. Kad būtų lengviau įsivaizduoti apie ką kalbu, pasakysiu labai glaustai - serveryje būtų +-15 įvairių darbų, o kiekvienas jų būtų vienaip ar kitaip susijęs su serveriu, be kiekvieno darbo veiklos/darbo negalėtų funkcionuoti viena ar kita serverio sritis. Darbai būtų įvairūs, sutinkami kasdieniniame mūsų gyvenime. Toks darbas kaip policininkai ir panašios svarbos darbai liktų direktoriaus prižiūrėtojo valioje, t.y. kaip ir dabar vyktų rinkimai į direktorių, viskas lyg ir nepasikeistų. Direktorių prižiūrėtojas taip pat turėtų valdžioje ir kitus likusius ~10 darbų, tačiau čia jis beveik nesikištų, nes čia darbus, kaip savo asmeninį verslą, kontroliuotų patys žaidėjai. Čia prižiūrėtojas kištųsi tik tada, jeigu darbo/firmos savininkas netinkamai atliktų darbą, nebūtų aktyvus ir pnš.. Taip būtų suteikta visiška laisvė žaidėjams kontroliuoti savo darbą/verslą, to darbo/verslo savininkas būtų pats atsakingas už savo firmos veiklą, transportą, darbuotojus, klientus, aktyvumą, tiesa sakant - nuosavas verslas, prilygstantis serverio darbui. Galiu pateikti daug pasiūlymų su darbais, ką jie galėtų reikšti serveriui, na tarkim - taksi darbas. Serveryje būtų 2 galimi taksi darbai/verslai, bei šios dvi įmonės konkuruotų miesteliuose dėl savo vardo. Direktoriai patys kontroliuotų savo darbą, nustatytų tarifus, taip būtų sukurtas iššūkis vadovams, bei jie turėtų kovoti (darbu, ne ginklais žinoma) dėl klientų, įsitvirtinimo miesteliuose. Kiti 2 darbai, tarkime galėtų būti komunalininkai. Čia taip pat konkuruotų 2 darbai/verslai (aba galėtų ir nekonkuruoti, tiesiog viena įmonė apsiimti, tarkime, santechnika, kita elektros priežiūra), bei čia darbas būtų atlikti komunalines paslaugas, t.y. elektros darbai (elektros stulpų aptarnavimas, namų ir verslų priežiūra, namų skydinių ir kitų vietovių tvarkymas), taip pat santechnika (gatvėse tvarkytų kanalizaciją, vyktų į namus ar verslus). Čia būtų galima susieti verslus ir namus su šia sistema. Nutraukus elektros tiekimą verslui, verslininkas turėtų kviestis kažkurią įmonę, jog sutvarkytų visus nesklandumus, taip pat ir trūkus vamzdžiams ar atsitikus kitai nelaimei, verslas nefunkcionuotų, kol viena iš įmonių nesuteiktų pagalbos. Kitas darbo pavyzdys - kelininkai. Čia galėtų darbą atlikti viena įmonė, bei čia darbas būtų tvarkyti/prižiūrėti kelius. Būtų galima sugalvoti padaryti duobes (objektai įsikišę į viršų, trukdytų mašinoms kaskart pravažiuoti nebumbtelėjus priekio į tą objektą ir nesusimėtant), taip pat būtų galima padaryti nuvirtusius medžius ar kitus pavojus kelyje, kaip kliūtis žaidėjams. Taigi čia nuolatos dirbtų kelininkai, bei nuo jų priklausytų kelių būklė miesteliuose. Dar vienas darbelis, t.y. statybininkai. Čia darbuotojai galėtų atlikti paprastas užduotis - tvarkytų verslų eksterjerą, kai kažkurio verslo savininkas tai įsigyja, taip pat šie darbuotojai galėtų nuolatos dirbti pastatų išvaizdos atnaujinimo darbą, t.y. jie turėtų dažyti įvairių pastatų sienas, atnaujinti stogo danga ir kt.. Na pasiūlysiu dar vieną galimą darbą - jūreiviai. Šis darbas būtų kiek kitoks nei visi, darbas vyktų jūrose, arba miestelių upėse. Čia darbuotojai didelės svarbos serveriui nesudarytų, tačiau būtų galima prigalvoti visokių įdomybių, tokių kaip - tr. priemonių transportavimas žaidėjams ir kt.. Jūreivių darbas būtų jūrose/upėse nuo vieno iki kito taško gabenti krovinius, kokiame laivų uoste tvarkyti laivų korpusus ir kt.. Su laivų tvarkymu galima būtų susieti ir laivų savininkus, jog jie tvarkytų laivą būtent pas jūreivius, taip pat ir žvejybą - žvejybos punktų savininkai kartas nuo karto turėtų vieną ar kitą laivą atgabenti tvarkymui pas jūreivius. Galima tikrai prigalvoti daug įdomių veiklų, bet esmė pagrindinė ta, jog siūlau padaryti darbų įvairovę ir darbų valdymą tarsi verslų, kai juos galėtų valdyti darbo/verslo savininkai, patys turėtų viskuo pasirūpinti ir t.t.. Darbuose galėtų būti tik tam tikras žaidėjų skaičius, transportą būtų galima pirktis įvairų, na tik tam tikrą, tačiau būtų leidžiami keli pasirinkimai. Darbo vadovui keičiantis, senas vadovas galėtų parduoti turimą inventorių, taip naujam direktoriui paliekant tuščią verslą/darbą. Yra ir daugiau dalykų, kuriuos reiktų paminėti, tačiau manau, jog pagrindinę esmę tikrai supratote - darbų ir jų valdymo įvairovė, laisvė (žinoma su priežiūra).
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kaip ir minėjau, būtų suteikta laisvė žaidėjams kurti jų verslą lyg serverio darbą, būtų visiškai nematyta bei nauja darbų sistema visame lietuviškame sa-mp, naujų darbų, veiklų papildymas, darbai taptų vienas nuo kito priklausomi, atsirastų daugiau veiklos įvairių sričių (verslai, namai, transportai) atstovams, jie turėtų daugiau veiklos, t.y. jiems būtų daugiau pareigų turint verslą, namą, transportą. Iš esmės šią sistemą kuriant, keistųsi labai daug kas, tad tikrai nesakau, jog tai yra gerai, jog tą reikia padaryti, jog reikia imt ir Yoshio klausyti, tiesiog pateiksiu savo pasiūlymą. Kuriant šią sistemą viskas pasikeistų, atsirastų daug pliusų, tačiau ir daug minusų, tad galite tik patys pagalvoti, kad iš tiesų pasikeistų ir įvyktų. O gal jums idėja pasirodys ir visai nieko.
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Stay hydrated, summer is not beyond the mountains.
  6. Patinka
    Tomce_Opse sureagavo į Rokas tarp Kas yra barai?   
    Kas yra barai?
    Mūsų žaidimų serveryje visas nusikaltėlių gyvenimas vyksta baruose. Viso yra du barai, tai „Montgomery“ baras ir „Blueberry“ baras. Abu barai užsiima nelegalia veikla, kurios pagalba uždirba nešvaraus pinigėlio. Tuo pačiu metu abu barai konkuruoja tarpusavyje. Be visa to visą barų nelegalią veiklą kontroliuoja teisėsaugos pareigūnai. Kad barai sugebėtų tinkamai funkcionuoti ir atlaikyti spaudimą iš visų pusių Jiems reikalinga apsauga.
    Reikiamą apsaugą gali suteikti baikerių šutvė, kurią gali suburti abu baro savininkai. Kad suburta šutvė neišsilakstytų ir padėtų barui dominuoti nelegaliose veiklose, baro savininkas turės pasirūpinti, jog kiekvienas baikeris jaustųsi it namuose. Baras baikerius turės aprūpinti geriausia amunicija, maloniausiai svaiginančiais narkotikais, premijomis ir aišku įvairiomis užduotimis, kurios padės atsipalaiduoti po įtemptos veiksmo dienos. Turbūt skamba nuostabiai, tačiau teks paplušėti, kol pavyks išsikovoti vietą po saule.
    Kiekvienas baikeris dalyvaudamas nelegaliose veiklose renka statistiką. Surinkta statistika tokių veiklų metu yra reikalinga baikerio lygio pasikėlimui. Kuo baikerio lygis yra aukštesnis, tuo didesnį ginklų, narkotinių medžiagų ir aprangų arsenalo pasirinkimą turės baikeris. Tai reiškia, jog pirmą kartą tapus baikeriu kovos lauke negausite į rankas pačio galingiausio ginklo, turėsite užsitarnauti pagarbą ir įrodyti, jog esate to vertas. 
    Įrodinėti savo vertę galėsite nelegalių veiklų metu. Pagrindinė baro nelegali veikla yra produkcijos dėžių gamyba. Pagamintas produkcijos dėžes baras parduos pačiam Meksikos karteliui. Kuo daugiau produkto bus parduota, tuo baro lygis bus aukštesnis ir taip baras susikurs priėjimą prie aukščiausios kokybės ginklų ir narkotinių medžiagų. Abu barai gali užgrobti vienas kito apleistą sandėlį ir jį apiplėšti. Už sėkmingai įvykdytą apiplėšimą baras gaus kontrabandos dėžių, kuriose galima rasti ginklų ir narkotinių medžiagų. Apiplėštas apleistas baro sandėlys neteks atitinkamo kiekio pagamintų produkcijos dėžių. Taip pat teisėsaugos pareigūnai gali surengti kratas abiejų barų apleistuose sandėliuose, kuriuose vyksta produkto gamyba ir taip konfiskuoti dalį pagaminto produkto. Teisėsauga už sėkmingai įvykdytą kratą gauna atitinkamą finansinį atlygį į darbo pelną.
    Sekanti barų nelegali veikla yra kontrabandos zonos. Trys kartus per parą, tarp 16:00 ir 17:00, 18:00 ir 19:00 bei tarp 20:00 ir 21:00 viena iš galimų zonų tampa aktyvi. Kuomet kontrabandos zona yra aktyvi, dėl jos gali kovoti abu barai. Į bendrą veiklą gali įsitraukti ir teisėsauga. Priklausomai nuo zonos tipo, barai arba teisėsaugos atstovai renka taškus. Zonos gali būti trijų tipų. Tai išlaikymo, dominavimo ir bendras išlaikym ir dominavimo tipas. Išlaikymo metu taškai yra gaunami už buvimą zonos ribose. Dominavimo metu už priešininko nužudymą. Bendrame išlaikymo ir dominavimo tipe už abu, viršuje jau paminėtus veiksmus. Daugiausiai taškų per 45 minutes surinkusi pusė, laimi kontrabandos zoną ir gauna atitinkamą atlygį. Jeigu laimi baikeriai, gauna kontrabandos paketus. Jeigu laimi teisėsauga, gauna atitinkamą finansinį atlygį į darbo fondą.
    Paskutinė, bet tikrai ne prasčiausia veikla yra didžiojo banko apiplėšimas. Šioje veikloje baro užduotis yra užgrobti didįjį banką ir jį apiplėšti. Tai nebus pati lengviausia veikla, bet potencialiai tai galės būti viena pelningiausių baro veiklų. Kiek ši veikla bus pelninga priklausys nuo baikerių šutvės, kuri grobs banką ir teisėsaugos pareigūnų, kurie visais įmanomais būdais stengsis apsaugoti banką ir jo pinigus. Taip pat galime garantuoti, jog ši veikla yra viena iš įdomiausių, kadangi čia reikės ne tik šaudymo įgūdžių, bet ir komandinio žaidimo, kurio metu bus galima pasirinkti įvairias taktikas, nuo kurių priklausys grobimo baigtis, bei galutinis baro grobis. Jeigu teisėsaugos pareigūnams pavyks apsaugoti banką ir jo pinigus, tokiu atveju darbo pelnas bus papildytas solidžia pinigų suma. Jeigu vis dėl to baro baikeriams pavyks apiplėšti banką, tokiu atveju teisėsaugos pareigūnai privalės pasistengti, jog tie pinigai nenukeliautų iki baro. Už kiekvieną pašalintą baikerį, kuris su savimi turėjo banko grobį, teisėsaugos pareigūnai gaus premiją į darbo pelną.
    Kad po veiklų nebūtų nuobodu, baro savininkas galės sukurti „target“, bei „reach“ užduotis. „Target“ užduotis yra skirta taikinio nustatymui ir jo pašalinimui. Tarkim baro savininkas turės priešų, kuriuos norės tiesiog nužudyti. Už tokį nustatytą taikinio pašalinimą baikeris gaus nustatytą baro savininko atlygį. „Reach“ užduotis skirta dviračių tr. priemonių virtuozams. Baro savininkas galės nustatyti pradžios tašką, bei pabaigos tašką, kurį baikeris turės pasiekti. Už sėkmingai pasiektą pabaigos tašką baikeris gaus nustatytą baro savininko atlygį. Ši užduotis gali būti panaudota kad ir „stunt“ užduočių kūrimui.

    „Greenside“ administracija
    2021, gegužės 11d.
     
  7. Patinka
    Tomce_Opse sureagavo į Marko_Escobar tarp Rekomenduojamos transporto TUNE kainos   

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.