Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mantas_Sultan

Narys

  • 241

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Mantas_Sultan sureagavo į Hikaro_Masati už būsenos atnaujinimą, Ne tik lempiniai banai, bet ir free mutes. 80% procentų adminu ką moka tik mute duoti   
    Ne tik lempiniai banai, bet ir free mutes. 80% procentų adminu ką moka tik mute duoti daugiau nieko. Nieko ir nereikia tikėtis, kai administracijos gretose panos vos ne visos. O 1 admine ypač apsikrauna dėl visko, kas ne taip opa mute, parašai netyčia ne ten kur reikia, opa mute. Grąžinkite geriau jau, kad eitu pirktis adminą, arba išrinkit normalius adminus. 
  2. Patinka
    Mantas_Sultan sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą,   
  3. Patinka
    Mantas_Sultan gavo reakcijąBunta_Fujiwara už būsenos atnaujinimą, https://youtu.be/0STB4k49cbI?si=QmVeBVyFWPnEQE7F   
    https://youtu.be/0STB4k49cbI?si=QmVeBVyFWPnEQE7F
  4. Patinka
    Mantas_Sultan sureagavo į Speed_Valdovas už būsenos atnaujinimą, https://imgur.com/a/DWTvKLr @Tazz_Zyzz @Mantas_Sultan Vo tak   
    https://imgur.com/a/DWTvKLr @Tazz_Zyzz @Mantas_Sultan Vo tak
     
  5. Patinka
    Mantas_Sultan sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą, Perspėjimas žaidėjams, kurie gavo eglutės aksesuarą užbaigus Šv. Kalėdų užduotį: jeig   
    Perspėjimas žaidėjams, kurie gavo eglutės aksesuarą užbaigus Šv. Kalėdų užduotį: jeigu išdidinsite eglutę iki matmenų, kurie yra didesni nei kad veikėjo kūnas, tokiu atveju aksesuaras bus konfiskuotas. Klaidos sprendimas artimiausiomis dienomis pasieks žaidimų serverį. Gero Naujųjų Metų sutikimo!

  6. Haha
    Mantas_Sultan sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą, Kodėl negaliu prisijungti į žaidimų serverį ar „TeamSpeak“? „SA-MP“ žaidimų serveris   
    Kodėl negaliu prisijungti į žaidimų serverį ar „TeamSpeak“? „SA-MP“ žaidimų serveris ir „TeamSpeak“ serveris nėra pasiekiami dėl mūsų hostingo tiekėjų „OVH“ problemos (serverinėse įvyko gaisras). Šiuo metu sprendžiame problemą ir darome viską (ties savo galimybių ribomis), jog žaidimų serveris būtų prieinamas kaip galima greičiau. Atsiprašome už nesklandumus.

  7. Patinka
    Mantas_Sultan sureagavo į Mantas už būsenos atnaujinimą,   
  8. Patinka
    Mantas_Sultan gavo reakcijąTautvidas_Krisci už būsenos atnaujinimą, Sveiki aš Mantas_Sultan atsiprašau visų ka ižeidžiau tik nubaustas supratau jog aš ti   
    Sveiki aš Mantas_Sultan atsiprašau visų ka ižeidžiau tik nubaustas supratau jog aš tikrai negerai elgiausi ir pasimokiau jeigu atgausiu savo vartotoja išdalinsiu 900k jums žaidėjams, nes aš negaliu ramei buti kol nežinosiu jog esu atsilygines. 
  9. Haha
    Mantas_Sultan gavo reakcijąMarcus_Davidson už būsenos atnaujinimą,   
  10. Liūdnas
    Mantas_Sultan gavo reakcijąJeff_Roman už būsenos atnaujinimą, Ate Greenside visiems linkiu kuo ilgiau ir smagiau šitam serve praleisti laika.   
    Ate Greenside visiems linkiu kuo ilgiau ir smagiau šitam serve praleisti laika. 
  11. Haha
    Mantas_Sultan gavo reakcijąJokic_Brother už būsenos atnaujinimą, Ate Greenside visiems linkiu kuo ilgiau ir smagiau šitam serve praleisti laika.   
    Ate Greenside visiems linkiu kuo ilgiau ir smagiau šitam serve praleisti laika. 
  12. Ačiū
    Mantas_Sultan gavo reakcijąKevin_Yang už būsenos atnaujinimą, Ate Greenside visiems linkiu kuo ilgiau ir smagiau šitam serve praleisti laika.   
    Ate Greenside visiems linkiu kuo ilgiau ir smagiau šitam serve praleisti laika. 
  13. Liūdnas
    Mantas_Sultan gavo reakcijąBlack_Hand už būsenos atnaujinimą, Ate Greenside visiems linkiu kuo ilgiau ir smagiau šitam serve praleisti laika.   
    Ate Greenside visiems linkiu kuo ilgiau ir smagiau šitam serve praleisti laika. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.