Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Domis_Aerox

Neaktyvus

  • 6

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domis_Aerox 2. Jūsų tr. priemonės pavadinimas, greitis, bei jos informacija(/transportas): Elegy, 168km/h, /transportas 3. Kiek ridos Jums reikia pakelti?: 500km 4. Kokio darbuotojo pageidausite?: Green_White 5. Ar perskaitėte taisyklės ir su jomis sutinkate?: Taip.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domis_Aerox 2. Jūsų tr. priemonės pavadinimas, greitis, bei jos informacija(/transportas): Elegy, 168km/h, /transportas 3. Kiek ridos Jums reikia pakelti?: 500km 4. Kokio darbuotojo pageidausite?: Green_White 5. Ar perskaitėte taisyklės ir su jomis sutinkate?: Taip.
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domis_Aerox • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : @Zita_Gandriauskiene • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Žaidėjas tyčia stumdo mašinas į vandenį, kenkėjiškai elgiasi, trugdo dirbti bendradarbiams. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/4QF1pdE, https://streamable.com/s1uwz6 (00:00-00:35; 3:55-4:25), https://streamable.com/m5c1cr (1:20-1:31)
  4. Anketa, norint dalyvauti: Jūsų Vardas_Pavarde: Domis_Aerox Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): Plaukit rankas!!!
  5. Abejoju ar kas darys tokias nesamones, nes kaip ir sakiau pvz boksui reikia sumušti būtent į kriaušę. Taip nors ir naudos mouse clicką vistiek turės sedėti prie kompiuterio ir valdyti žmogeliuką.
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domis_Stull • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Atėjas į serveį beveik pirmas dalykas kurį padariau buvo įrašiau /kova, tačiau nesuveikė ir supratau, kad serveris neturi kovos stilių. Todėl nusprendžiau sugalvoti idėją apie tai. Viskas būtų labai aišku, tačiau tuo pačiu ir duotų dar daugiau veiklos serverio žaidėjams ir taip pat atsiratų nauja misija. Taigi manau, kad turėtų būti apie šešias kovų menų šakas ir kiekvienas žaidėjas turėtų pradęti su pačia paprasčiausia. Na ir jo užduotis būtų, kad atsirakinti naują kovos stilių 1000 kartų išmušti tą kovos sti
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domis_Stull Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Esu šio serverio žaidėjas nuo 2017/10/27 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Žaidimo laikas priklauso vien nuo manes jei patiks galiu žaisti nors ir visą dieną. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Mano draugas man papasakojo apie šį serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau praeita serverį nes jame nebebuvo jokių update o visi direktoriai darė nesąmones. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sun

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.