Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Silver_Morreti

Neaktyvus

  • 56

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Marko_Escobar tarp Po ilgų paieškų - atradom naują TAXI direktorių!   
    "Nukraujavusio taksi direktoriaus paieškos" - tokia mintimi prasidėjo tiek patys rinkimai, tiek ši analizė. Interpretuoti galima įvairiai... Kas nukraujavo, kodėl nukraujavo, kas yra nukraujavimas ir to įvairios filosofinės pasirinktys.. Pvz.: taksistų darbas labai sunkus, reik vežiot įvairių socialinių sluoksnių žmones... Viename važiavime paimi 'išsifufyrinusią' poniutę, šinšilų kailiiniai, baltos odos pirštinė, elegantiški rankų mostai, aukštakulniai 'raudonu padu', louis vuitton rankinukas, o štai kitas 'paėmimas' girtuoklis, narkomanas... Kuris vietoj to, kad sumokėdamas taksui už kelionę palieka savo mobileką 'ant sąskaitos' tipo.. Tai vat su tokiais nenuspėjamais žmonėmis ir pasitaiko tų kraujo balų... Bet čia ne apie tai. Čia nukraujavimas simbolizuoja greitą, skausmingą netektį, kurią patyrė Mantas_Verone. Visokių versijų čia buvo, kas galima ko negalima.. tai kaltės suverstos ant kitų žmonių, tik jis viena težino tiesą. O niekuom nepasitikintis DP smeigė peiliu į paširdžius. Jei kokiam durnam čia neaišku apie kokį čia dūrį kalbu - tai nušalinimas nuo direktoriaus pareigų. Ir man pačiam buvo gaila, visad atrodė, jog protingas bachūras, ramaus būdo, sąžiningas, geras direktorius, o svarbiausia - patys žaidėjai pas jį aktyviai rinkosi ir dirbo niekuom nesiskųsdami. Bet čia jau nieko nepakeisi. Pereinant prie linksmesnės dalies rodau nykštį Verone'i už tai, kad nebėga ten kur lengviau, kur nubėgo kiti du jo pagrindiniai družokai, o pasirinko sunkesnį kelią - išsitaisyti reputaciją (jei tai jam taps įmanoma - paplosiu). Kadangi dauguma iš Jūsų čia net neskaitys visų šitų kažkur virš 1500 žodžių, tai nerašęs litanijų pradedu analizuoti anketas. O kad būtų linksmiau tyčiotis iš neraštingų: įjungiam tam tikrą būseną...



    VIs laužiu galvą kuom gi būtent šie, kiekvieni rinkimai gali būti kitokie.. Stengiuos kažką keist, parašyt apie kažką kito.. Bet vat apie ką nieko naujo neparašysi, kas nuolatos nesikeičia ir būna kiekvienuose rinkimuose - tai tokie nesusiprateliai kaip Daimonas_The, Tomzy_Lolas, Domis_Nike, Pukis_Balbou, kurie parašo man tokį moksleivio pradinuko rašinėlį apie tai kaip smagiai praleido dienos laiką su močiute parke valgant ledus, ir dar už tai klausia "tai kada analzės, o tai kada uždėsi rangą". Štai, prašėt - o dabar turėkit. Ne, aš asmeniškai neapsiemu lektoriaus vaidmens, nemokinu žmonių rašyti, nes neturiu tam kantrybės. Bet internete, manau, laisvai galite rast simpatiškų, knygas graužiančių studenčių, kurios mielai jūsų šio bei to išmokytų.

    Visų pirma noriu paminėti vienos stiprios anketos rašytoją, kuriam uždedu +rep už tai, kad užpildęs pakanamai stiprią kandidatūrą į direktorius, apsvarstęs savo galimybes pranešė jog nėra vasaros metu pakankamai aktyvus serveryje jog galėtų daug laiko skirt vadovavimui. Sakyčiau, laiku susimąstei. Kitą kart pagalvok dar prieš pildant, bent laiko nebus gaila.
     
    Toliau crollinat puslapį ligi žemės pastebiu pirmąją padorią anketą. Tai Major_Payne - nebe pirmą kartą pildantis į direktoriaus pareigas, į taksi - antrą kartą, bet kaip nesiseka taip nesiseka. Deja, ir šį kart nepasiseks, tavo anketos nekelia man pernelyg daug pozityvių minčių, kad puikiai susitvarkytum su firma. Ir vis tau tai ne kartą kartoju, o tu lyg jūrų kiaulytė, suki užburtus ratus tame narvelio ratelyje, ir nieko naujo. Anketos šiaip neblogos, galėčiau kada vėl pramušt link kandidatų, bet labiau rekomenduočiau, jeigu nori mano abejones tavimi išsklaidyti - apsiimti pavaduotojo pareigomis taip, kad net darbuotojai pagalvotų jog tu tikras firmos direktorius. Tuomet tokiu sąžiningu darbu, ir tiek užpildytų anketų atneš naudos - patikėsiu perleist firmą, o gal ir pačiam rinkimai taps sėkmingi. Anketa - tik dalis viso vertinimo. Anketa pusėtina, pats esi aktyvus serveryje, teamspeake, direktoriai tavimi nesiskundžia, bet kaip į būsimą vadovą - nepanašu. Dabar kai žinai viską ką noriu tavyje pamatyt - žinai, todėl visus kozerius turi savo rankovėje, išnaudok prasmingai!

    Sekanti, visai simpatiškai kukliai pateikta anketa iš pakankamai perspektyvaus serverio naujoko - Dbzeris_Dbz. Skaityti tokią anketą galima, kai nėra iš ko rinktis - rizikuoti galima. Parašei šiokių tokių įdėjų, bet jos nėra pagrįstos, ir šiaip - kasdieniškos, dažniausiai esančios daugelyje firmų. Bet pačiame klausime juk prašau kažko naujo, nematyto, pagrįsto kam to reikia ir t.t. Na.. kuomet yra kur kas 'gilesnių' laiškų - nepyk, bet tavoji kandidatūra nublanksta. Gal tokių anketų užtekdavo kitų serverių kiauriems direktorių prižiūrėtojams, bet pas mane standartai kur kas aukštesni. O kad jau tavyje matau pakankamai potencialo - turėtum susiimti. Galų gale - gal kaip naujokui serveryje ir būtų per anksti direktoriauti - nepraleisk progos kilti direktorių akyse ir pasipraktikuoti vadovaujant pas juos! Ir šiaip šaunu, kad pasirinkai šį projektą, esi aktyvus, dažnai matomas veidas, tad sėkmės siekiant toliau užsibrėžtų tikslų!
     
    Pagaliau, it kruša ir giedro dangaus, šviesą tunelio gale nutvelkė Vainiaus_Boykos akinanti šypsena bei jo CV į direktoriaus pareigas. Sakai kažką apie anketą pasakyti? Nu ok, gaudyk! Anketa, nors ir plataus mąsto, bet nėra labai išraiškinga, įtikinanti. Įdėjos kaip ir visur - paprastos, simple, kaip ir visose firmose senai yra. O su tais NPC Botais serveryje kurie kviečia taksi - jau ne vienas atrankos dalyvis iki ašarų juokina tokiais dalykais. Rimtai? Nejaugi niekas nieko įdomesnio nesugalvoja.. Na bet atsižvelgus į tavo nuoširdumą bei pastangas šiame laiške galiu pasakyti stebinančią naujieną - esi vienas iš galimų kandidatų tapti direktoriumi.

    Daug žadėjusi vieno žmogaus anketa įtraukė skaityti. Buvo didžiausias posmas apie tai kaip žmogus yra motyvuotas, norintis, galintis vadovauti. Daug kalbos apie rimtumą, siekius, kad pasiruošęs vadovauti ilgai ir sąžiningai, bei aktyviai, nes toks buvo iki šiol. O tada tik '*cenzūra*' - žiūriu naujas posmas, du sakiniai ir anketa baigta. Kreipiuosi į The_David - matau, kad moki rašyti kažkiek, sugebi pristatyti save, tikiuosi sąžiningai, kaip rašai - kad taip ir yra. Bet kuomet tokia didelė įžanga, supažindinimas su savimi - tolimesnė CV dalis turi būti dar bent du kartus minimum didesnė negu esamoji. O tu taip pavargęs nuo rašymo įmetei porą minčių, taram baram ir viskas. Ačiū už neblogą anketą, pradžia tikrai nebloga, stipri, įtikinanti, bet kas liečia firmos koncepciją - čia matomas tik tolimas miražas iki kurio taip ir nenuėjau. Viskas tik apie tai, kad "esu sugalvojęs, padarysiu", bet nieko neparašei ką sugalvojęs. Čia ne politiko pažadų rinkimai, o direktoriaus! Sėkmės padirbėti ateityje!
     
    Sekanti kandidatūra iš Trasvis_Select kažkiek prajuokino, nes tarsi iš interneto nukopijuota anketa "how to write CV", taip viskas taisyklinga. O toliau... sakinys " Jūsų ieškomas kandidatas į šitas pareigas puikiai atitinka mane" - privertė susimąstyt, ar čia iš tiesų radau ko ieškau..? Toliau paskaičius pamačiau mintį, kad taksistai nevežiotų asmenų, esančių gaujose. Manau to nereikia, nes gaujinius taksistai vežioja juk į grobiamus hoodus ir t.t. Taip panaikintumėt vieną iš savo pelningesnių šaltinių. Daugiau kažko įdomesnio kaip nieko ir nepateikei, na, o anketa labai tvarkingai, gražiai, įtikinamai parašyta, ir tai kažkiek atperka pačių firmos unikalių minčių, sveikinu su nebloga kadidatūra.
     
    Grafiškai man ne taip patikusi kandidatūra, lyginant su kitais dalyviais - Matas_Vasiili - šis pateikė lyg paprastos anketos atsakymus nieko nepaįvairindamas, kas leidžia manyti, kad asmuo arba neturi vaizduotės (nors laiške teigia priešingai), arba netikėdamas savo sėkme patingėjo kažka paimprovizuoti. Tolimesnė anketos eiga skaitant atrodo gražiau. Patiko mintis, kad neturint laiko pareigomis neapsiimi, o apsiėmęs eini iki galo. Tai vat dabar man tenka galvot, ar čia meluoji, ar čia iš tikro toks rimtas. Įdomu tai, kad nemažai pildančiųjų į šias pareigas yra visokie buvę gaujiniai, ir nežinau ar reikia vengti to, kad iš firmos nebūtų padaryta dm propoguojantis darbas - gauja. Na o daugiau anketa tokia plius/minus, nėra apie ką diskutuoti, nieko naujo. Sveikinu su tvarkinga, užskaityta kandidatūra.

    Na ir paskutinysis atrankos dalyvis šovė akibrokštą pateikdamas man asmeniškai - atrodančią vieną iš stipriausių anketų iš visų kitų šiuose rinkimuose. Mitchell_Beckham jau, matyt, delnais trina.. Kalbant apie patirtį kituose serveriuose - mano lygmenyje menka, tačiau man sukeli pasitikėjimo kuomet konstatuoji jog direktoriaus pareigose išbūni ne vieną ir ne du mėnesius. Na, nors ne visad laikas, stabilumas simbolizuoja ir efektyvumą, tačiau visvien turi pliusą. Dėl to klausimo, kur minėjai apie gspd, kad ne taxi skirtas jis, anketą perkopijavau paskelbdamas ne pats, o klausimas buvo skirtas ankstesniems rinkimams, kuomet buvo daug kalbų tarp šios firmos ir gaujų, šiuose rinkimuose gal kiek ne į temą. O tavo įdėjos, gal ne kokios nors ypatingos, bet iš tiesų reikalingos, pagrįsai kaip tai veikia, kam to reikia, galiu pasakyti, šioje situacijoje turim bendrų minčių. Taksi-gidai, nemokamos valandos, budėjimo postai, eilinis komandos užsiėmimas laisvalaikiu  - haxball ir kt - buvo nuolat reikalaujami dalykai iš buvusių direktorių, o kartais ne visi suprasdavo kam vieno ar kito reikia. Perskaitęs šią anketą galiu teigti, kad po truputį atrandu naują bendramintį.
     
    Pamirkęs plunksną į rašalą ir apibendrinus rinkimus, rašau šiuos paskutinius štrichus apie tai kaip sekėsi ieškoti tos adatos šieno kupetoj. Labai džiaugiuos, kad, pagaliau, rinkimuose sulaukiu vis daugiau anketų, turiu iš ko pasirinkti, o ir konkurencija tarp pildančių darosi realesnė. Trasvis_Select ir The_David pradėjo eiti teisingu keliu, bet iki sėkmės, lygios pagrindiniam kandidatui - trūko įdirbio, firmos koncepcijos. Sekantys variantai vietoj šių rinkimų nugalėtojo tai būtų Mantas_Vasiili bei Vainius_Boykaa. Arbu serveryje matomi, Matas užpildė kokybiškesnę anketą, o Boyka šiaip serveryje itin aktyvus, rodo gerą potencialą. Linkiu Jums ir toliau kaupti minčių, įdėjų bagažą, toliau ieškoti savęs įvairiose srityse, kad kitoje anketoje turėtumėt vėl ką naujo parašyti, ir tikrai nenuleiskit rankų - buvot arti slenksčio, dar pasistengę, sugaišę dar daugiau laiko jau būtumėt direktoriais. Na o šių rinkimų laureatas Mitchell_Beckham, kiek stebėjau, aktyvus tiek žaidime, tiek serveryje, tiek teamspeake, istorijos kokios nešvarios neaptikau, o dar visas tas aprašymas apie vadovavimo patirtį ankstesniuose serveriuose, kuomet direktoriumi išbūdavo minimum po 4 mėnesius - to tikėdamasis to paties ir linkiu čia. Sėkmingo direktoriavimo!
  2. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Major_Payne tarp Random Avatarai by Major_Payne   
    Sveiki. Šį kartą avatarų dariau daugiau. Žiūrėjau naujų stockų. Rinkau juos palei savo skonį. Gali būti ir matytų. Taip pat jie bus visokie, nes žaidėjų skoniai skirtingi. Būtų buvę ir daugiau, bet neleido daugiau kelti. Jai patiks tai negailėkite žalio paspausti. Štai avatarai: 
                                      
  3. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Aivaras tarp 2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)   
    GREENSIDE # 0.1.4
     
     
    Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į gaujos fondą pinigus galėsite dėti tik nuo 5000 patirties taškų. Nuo šiol kauliukus galėsite mesti iš 15000€, o VIP narys gali siųlyti kauliukų žaidimą iš 25000€. Naujokams DM zonoje nebereikės ginklų licenzijos. Savininkams sukurtos komandos kurios leist salone/turguje mašinas pertatyti į kitokias. Sutvarkyta klaida su medkirčių darbo pasiekimu. Savininkams sukurtos kelios komandos leidžiančios žaidime pakeisti verslo pavadinimą  / poziciją / verslo savininka. Sukurta "Pinjatos" sistema, serveryje kas 2 valandas atsiras random prie vieno iš 4 kaimelių Pinjatos objektas, atvykę turėsite jį sušaudyti, kas paskutinis ją sušaudys gaus 5000€ 150xp, o aplinkui buvę gaus po 750€ ir 50xp.
     
    Serveryje atsirado "GreenSide baras" jame žmonės galės rinktis atsigerti alkocholinių gėrimų, bei paskirtas DJ galės leisti muziką (pajungti vieną iš daugelio radijų). Praeinant pro klubą muziką jums taip pat girdėsis (jei muzika bus iš radijo). Sutvarkyta klaida su atsijunugsio žmogaus kvietimu į darbą. Serveryje išimti visiškai visi nuomos dviračiai, nuo šiol dviračius galėsite gauti iš kiekviename miestelyje esančių "dviračių nuomos punktų". Ten atvykę turėsite galimybę už 100€ išsinomuoti dviratį, nulipus nuo jo 120sekundžių intervale yra galimybę kad dings jūsų dviratis (nes pasibaigs laikas), bet dviratį galite sužgražinti į vieną iš nuomos punktų ir taip atgauti 50€ už nuomą.
    Sutvarkyta klaida su gaujos pavaduotojų skyrimu. CP evente nuo šiol bus galima nustatyti CP dydį (bus galima padaryti įvairesnių eventų). Nuo šiol užsakant mašinos sutvarkyma pas mechanikus mechanikai žinutės nebegaus, gaus žmogus išsikviesti mechanika per /kviesti (dėl įvairiausių nesutarimų) Atnaujinta /darbai informacijos lentelė bei suskirstyti darbų patirties taškai.
    Nuo šiol pasiekimai duos normalius užmokesčius. (Visi pasiekimai buvo anuliuoti nes buvo test rėžime). Serverio komandai pridėta daugiau galimybių event pulte kuri leis vesti greitesnius eventus.
  4. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Rytis'Bit tarp Rytis_Bit užblokavo Don_Alvarez   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Don_Alvarez

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Aim naudojimas

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms



     

     

    Greitu metu sukelsiu dar video
  5. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Arnas_Bulsonas tarp greenside.lt gelių pardavėjai   
    nu ka laukit atsako is furistu, po 1 sugaudet tai sustri, svolaciai
  6. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Mantvydas_Live tarp Prašau užblokuoti Logi_Call   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantvydas_Live

    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Logi_Call

    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Už speed.

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

    http://www.part.lt/perziura/a8167df60e1ced6d8aa3b6a545c770b8798.png

    http://www.part.lt/perziura/249ffa0fbad016524763b5414c568d4b931.png

  7. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Rokas tarp Major_Payne banned Tony_Machal   
    Anketa netvarkinga.
    Kur įrodymai, jog šis žaidėjas naujokas ir koks čia trukdymas? Vanduo būtų pasibaigęs ir žaidėjas būtų tęsęs savo žaidimą, todėl už tai blokuoti negalima.
  8. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Pofka_Srd tarp greenside.lt forumo avatarai   
    pirmieji greenside.lt forumo avatarai









    kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą
  9. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Aivaras tarp 2015.06.22 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.3.5)   
    GREENSIDE # 0.1.3.5
     
     
    Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su lenktynėmis. Sutvarkyta galima klaida, dėl kurios galbūt mechanikai nebegalėjo remontuoti mašinų. Sukurtų pagrindinės administracijos mašinų nebegalėsite užvesti per /tvaldymas . Nuo šiol jei parduosite verslą kitam žmogui / jį jam atiduosite pinigai kurie atkeliauja pas jus iš balanso taip pat bus su mokesčiais. Sutvarkyta klaida dėl kurios DPD darbuotojai negaudavo bonuso. Jei būsite pastate nuo šiol, kad išsikviestumėte kokią tarnybą gausite išeiti iš pastato. Vairavimo mokyklos, bei baldų parduotuvės pastate nuo šiol nebematysite minimapo. Jei žmogus bus surakintas pas jį teleportuotis negalėsite. Jei jus seks policininkas ir jūs esate VIP/ADMIN narys, jūs negalėsite naudoti šitų komandų (/atp; /to; /get; /gydytis; /vtvarkyti; /vgydytis). Jei policininkas jus pradės sekti jums tai parašys į CHATĄ koks policininkas tai pradėjo daryti. Jei jus seks 1 policininkas antras policininkas to padaryti negalės, vienu metu 1 žaidėją gali sekti tik 1 policininkas. Jei neturėsite įtarimo lygio ir jus seks policija, jei ji jūsų nesuseks per 3 minutes, sekimas bus automatiškai nutrauktas. Serveryje nuo šiol būs automatinės premijos pasiekus atitinkamą žaidėjų skaičių. Jei medikai būs AFK, ir jų nebus aktyvių jūs galėsite pirkti sveikatos pažymėjimą. Įdėta anti unfreeze apsauga. Nuo šiol serveryje gausite premijas nuo atitinkamo žmonių prisijungsio kiekio.                50 online > 500€ ir 50xp.
                   70 online > 1000€ ir 100xp.
                   80 online > 1250€ ir 125xp.
                   90 online > 1500€ ir 150xp.
    Serveryje kiekvieną dieną vyks laimės valanda, nuo 19:00 iki 20:00 serveryje kiekvienas žmogus gaus 3 patirties taškais daugiau, bei dirbant su darbo transportu gaus papildomus 25€. Nuo šiol per /bendradarbiai /dpultas darbuotojų sąraše turėtu tilpti 2x daugiau žmonių. Kartais nusipirksu vienos rūšies daug baldų ir juos dedant jums galėdavo crashinti žaidimą. Kioskelyje galėsite nusipirkti gėlių. Gaujos nariai nuo šiol galės pardavinėti ShotGun ginklus. Į serverį įdėti pasiekimai, ką reikia daryti suprasite pagal pavadinimą.                  Pirmi uždirbti pinigai:
                     • Pirmi uždirbti 2500€ (kai atsiranda algoje);
                     • Pirmi uždirbti 7500€ (kai atsiranda algoje);
                     • Pirmi uždirbti 15.000€ (kai atsiranda algoje).
     
                     Įsigyk dažnai naudojamą daiktą:
                     • Įsigyk telefoną;
                     • Įsigyk GPS navigaciją;
                     • Įsigyk laikrodį.
     
                     Tapk verslininku:
                     • Uždirbk iš verslo 10.000€; (Užfiksuojama kai pasižiūrimas verslo uždarbis versle)
                     • Uždirbk iš verslo 30.000€; (Užfiksuojama kai pasižiūrimas verslo uždarbis versle)
                     • Uždirbk iš verslo 50.000€. (Užfiksuojama kai pasižiūrimas verslo uždarbis versle)
     
                     Pastogė virš galvos:
                     • Įsigyk nuosavą butą; (Užfiksuojama pirmą kartą įdėjus į būstą)
                     • Įsigyk nuosavą namą; (Užfiksuojama pirmą kartą įdėjus į būstą)
                     • Įsiguk nuosavą salą. (Užfiksuojama pirmą kartą įdėjus į būstą)
     
                     Atvyk į svarbią vietą:
                     • Atvyk į vyriausybę;
                     • Atvyk į banką;
                     • Atvyk į „GreenSide“ gamyklą.
     
                     „GreenSide“ gamyklos meistras:
                     • Įsidarbinti į konvejerio darbą;
                     • Įsidarbinti į dėžių nešiojimo darbą;
                     • Įsidarbinti į krautuvo darbą.
     
     
                     Pirma nuosava transporto priemonė:
                     • Įsigyk nuosavą transporto priemonę ant pirmo sloto;
                     • Įsigyk nuosavą transporto priemonę ant antro sloto;
                     • Įsigyk nuosavą transporto priemonę ant trečio sloto.
     
     
                     Tapk darbų be pakvietimo meistru:
                     • Šiukšlininko darbo meistras (30 min);
                     • Gaisrininko darbo meistras (30 min);
                     • Picerijos darbo meistras (30 min);
                     • Medkirčio darbo meistras (30 min).
     
                     Tapk darbų su pakvietimais meistru:
                     • Išdirbk sutartyje nurodytą laiką policijos darbe;
                     • Išdirbk sutartyje nurodytą laiką medikų darbe;
                     • Išdirbk sutartyje nurodytą laiką TAXI darbe;
                     • Išdirbk sutartyje nurodytą laiką mechanikų darbe;
                     • Išdirbk sutartyje nurodytą laiką DPD kurjerių darbe;
                     • Išdirbk sutartyje nurodytą laiką fūristų darbe.
     
                     Tapk vienu iš geriausiu:
                     • Laimėk dienos aktyviausio žaidėjo prizą; (laimėjimo metu turite būti serveryje)
                     • Laimėk FIND eventą;
                     • Laimėk CP eventą.
     
                     Blogiuko rolė:
                     • Tapk gaujos nariu;
                     • Nužudyk policininką;
                     • Nužudyk serverio savininką;
     
                     Pastovus „GreenSide“ serverio žaidėjas:
                     • 30.000 XP;
                     • 100.000 XP;
                     • 500.000 XP.
     
                     Pavyzdingas administratorius:
                     • Padėk naujokui 50 kartų;
                     • Padėk naujokui 100 kartų;
                     • Padėk naujokui 200 kartų.
     
                     Serverio milijonierius:
                     • Turėk rankose 1 mln.
                     • Turėk rankose 2 mln.
                     • Turėk rankose 5 mln.
     
                     Pareigos:
                     • Tapti VIP nariu.
                     • Tapti administratoriumi bet kurio lygio.
                     • Tapti direktoriumi.
     
     
     
    Sukurta šaudymosi vieta, atvykę į vietą jūs galėsite pasirinkti vieną iš vietų kurioje pradėsite žaidimą su kompiuterių, pasirinksite vieną iš 10 arenų ir pusę (teroristai / policininkai). Iš viso bus 20 roundų, roundą laimės ta komanda kuri surinks daugiausiai komandos taškų, kiekvieną roundą komandos taškai restartuojasi, o žaidėjų taškai lieka. Pasipildyti kulkų / pažiūrėti informaciją / palikti zoną galite paspaudę ALT klavišą DM zonoje. Be to jei kompiuteris jau bus užimtas prie jo žaisti negalėsite, kol ten žaidžia kitas žmogus. Ekrane bus rodomas visada iki roundo pabaigos likęs laikas, komandų taškai, kiek komandoje yra žaidėjų. Jei komandoje atsiranda žaidėjas viršuje rutuliukas palieka žalias, jei žaidėjo nėra juodas, o jei žaidėjas miršta pažaliuoja dar stipriau. Taip pat šaudyklos kompiuterių salėje galite pamatyti ir geriausius serverio žaidėjus atitinkamoje srityje.
     

     
     
     

     
    Nuo šiol bus medikams skaičiuojama atvežtų vaistinėlių statistika. Į GPS dadėti 2 nauji taškai, t.y Garažai ir DM zona. Serveryje atsirado garažai, juos galite pirkti paspaudus Y klavišą, nusipirkus atidaryti / uždaryti, pratęsti jų galiojimo laiką. Kaina 500 kreditų mėnesiui.
    Iki 1.4 versijos liko.
    Įvairiausios pramogos. Misijos. Pasiekimai. Nauja gaujų sistema. (yra dar įdėjų kurios bus pildomos iki 1.4 versijos) Atnaujintas DPD darbas. Šaudyklos/DM zonos. Nuosavi atskiri garažai.  Lenktynės iš pinigų.
  10. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Arijus_Ltu tarp Arma_Speed užtildė London_Style   
    Užtildymo anketos šablonas,

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Arma_Speed

    • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : London_Style

    • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Keiksmažodžiai per /padmins

    • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :



  11. Patinka
    Silver_Morreti gavo reakcijąEko'Mad tarp Muzikos TOP5 rinkimai!   
    Anketa

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Jack

    2. Jūsų dainų siūlymas (YouTube nuoroda): 



  12. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Jason_Core tarp GreenSide.LT Darbų Parašai   
    Sveiki šiandien neturėdamas ką veikti sugalvojau sukurti serveriui darbų parašus 

    GS Policija:



    GS Medikai:



    Būs pildomą daugiau parašų

  13. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Pofka_Srd tarp random avatar   
    Vienas parašė čiuvs jog padaryčiau tokį kaip savo avatara bet kitam projekte buvau įkėlęs šiuos avatarus, bet nenorėjau *reklamuoti* tai įmesiu ir čia. Prašau Lukai.

     

    v1

     

        

     

        

     

    v2

     

     

     

    Galėsiu ir daugiau padaryti jeigu patiks )

  14. Patinka
    Silver_Morreti gavo reakcijąArnas_Smp tarp GS - Unikaliausio sa-mp serverio lietuvoje mini pristatymas   
    nu ka zinau man patik (y)
  15. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Dainoras_Barchell tarp GS - Unikaliausio sa-mp serverio lietuvoje mini pristatymas   
    Sveiki xD pažiūrėkit šitą pristatymą, neturėdamas ką veikt susukau šį bei tą galit nekritikuot dirbau ant durniaus tai pats žinau kas negerai, ačiū ;p
     
    ENJOY MA NIGGAS
    JUNGIAM HD


  16. Patinka
    Silver_Morreti sureagavo į Jim_Vegasas tarp Random snap   
    Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už:
    Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai);

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.