Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Eden

Neaktyvus

  • 18

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Eden sureagavo į Martexelis tarp Prisistatau Martexelis   
    Matosi. Tu tik vienas pakankamai manau esi geriausiais.
  2. Patinka
    Eden sureagavo į Martexelis tarp Prisistatau Martexelis   
    Nu jasna, nei pagarbos nei kultoros.
  3. Patinka
    Eden sureagavo į Martexelis tarp Prisistatau Martexelis   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martexelis_Quattro

    Jūsų vardas realiame gyvenime : Martexelis.

    Kiek jums metų ? : 22.

    Iš kokio miesto esate? : Vilniaus.

    Jūsų charakterio savybės : Linksmas, bendraujantis, paslaugus, draugiskas, sazinigus.

    Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Na, sportuoju, mokausi kolegijoje dar liko pora metu, o siaip tai prie sporto praleidziu laiko ir lauke.

    Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Ivairios siaip.

    Jūsų nuotrauka (būtina) : http://www.part.lt/perziura/d50eb72e5171d750934d8082a2e75944417.jpg- Bus laikas ir daugiau ikelsiu.

  4. Patinka
    Eden sureagavo į Martexelis tarp Prisistatau Martexelis   
    Sveikas seniuk. Ir su tavim malonu susipazinti. O siaip nereikia pagalbos.
  5. Patinka
    Eden sureagavo į Martexelis tarp Padėkit sugalvoti gera sa-mp nicką.   
    Galvojame jau manau nebe 2mln, o serverio administratorius 1 LYGIO. tai linksiu visiems sėkmės.
  6. Patinka
    Eden sureagavo į Damn_Andzej tarp Egidijus_Keza užtildė Damn_Andzej   
    Kad pasiuntimas nemanau kad turi būti prisikiriams prie aštrių įžeidimų,pvz čia ne tas pats kas sakyčiau kad tu esi ĮŽEIDIMAS,čia tiesiog pasiunčiau..
     
    Žaidėjas gauna viną įspėjimą už:
    Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;
  7. Patinka
    Eden sureagavo į Rokas_Bmw tarp Padėk sukurti man nicka.   
    Hero_Man, Max_Turbo, Ryan_Collins, Orbit_Speed, Max_Speed
  8. Patinka
    Eden sureagavo į Major_Payne tarp Padėk sukurti man nicka.   
    John_Fernando, Micro_Killer, Mrs_Anonymous, Richy_Eden, Pro_Killer, Warm_Bullet, Tony_Black, (tavo vardas)_Mamba, Toxic_Venom, Taste_Venom, Fantastic_Eden, Eden_Vodka, Don_Perfect, Your_Shame, Sheino_Kimono, Vertical_Jump, Asault_Rifle, Gang_Man, World_Hero, Strong_Beer, John_Keyne, Ever_Strong, Strong_Apple, Ganja_People,
  9. Patinka
    Eden sureagavo į Nico Corleone tarp Padėk sukurti man nicka.   
    Michael Clinton

    James Burklez

    Looney Cortez

    Derek White

    Tony Bonelli

    Urganislaw Bartosevic

    Tom Mendez

    Dave Clindiff

    Jamal White

    Molly Rawson

    Clark Rodriguez

    Tommy Marquez

    Martin Parkinson

    Abraham Nortez

    Matthew Morello

    Samuel Anderson

    Anthony Moretti

    Emanuel Waggins

    Leo Domarquez

    Fred Carter

    Albert Winston

    Eyan Potter

    Mark Trammer

    Michail Konstantinov

    Igor Molikov

    Andrey Bystrov

    Sonny Bastone

    Aleksandr Giovanni

    Ryan Atkinson

  10. Patinka
    Eden sureagavo į Martexelis tarp Padėkit sugalvoti gera sa-mp nicką.   
    Wow net nesitikėjau iš jūsų. Galvojame.
  11. Patinka
    Eden sureagavo į Martexelis tarp Padėkit sugalvoti gera sa-mp nicką.   
    dar
  12. Patinka
    Eden sureagavo į Mantas tarp Atranka į forumo moderatorius,   
    Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu  mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-11 metų , bet rimtai prie štangos prisėdau tik nuo 12-13 metų , tad dabar man yra 18 metų . Pilni 5 metai , kaip rimtai dirbu su štanga , o šiaip daugiau prie pomėgių laisvu laiku daugiau pamirkti prie kompiuterio palošti sa-mp , lol'ą , cs go. Galbūt šiame serveryje yra tų žmonių kurie manęs nemėgsta , bet aš galiu garantuoti , kad jie manęs nemėgsta tik dėl teisybės. Mano charakterio savybės labai dažnai priklauso nuo mano nuotaikos , tačiau dažniausia mano nuotaika būna gera ir pakili , jeigu būna bloga nuotaika dažniausia stengiuosi nebūti , prie kompiuterio ir bėgti į lauką kažkur važiuoti , kažką nuveikti. Mano charakterio savybės pareigingumas  niekada nemetu pradėto darbo visada bandau aš jį atlikti iki galo ir koks jis turėtų būt. Darbštumas , žinoma visas darbštumas pasimato pas žmogų , kaip jis pradeda rimčiau rodytis forume kurti temas ir t.t , mano darbštumas yra kitur prieš pora mėnesių dar vis mappinau ir manau nedarbštus žmogus negalėtų išmappinti tiek laiko kiek išmappinau aš , o aš išmappinau netgi nepilnus 2 metus , visko buvo šilto ir šalto norėjau mesti daug kartų tačiau nemesdavau , dabar daug kam kils klausimas kodėl dabar nebemappinu , tiesiog kaip atsirado GreenSide serveris neberadau laiko daugiau ten kažką veikti su editorium.Daugiau apie savo savybes nemanau , kad reikia rašyti , kadangi daugelis šio serverio žmonių ir patys savininkai mane turėtų gerai pažinoti , kad aš ir mėgstu pasiginčyti dažnai bandau įrodyti savo tiesa jeigu ji yra kažkiek pagrįsta.
     
                                                         
    GreenSide projektą pasirinkau todėl , kad jo savininkas buvo Aivaras , jeigu ne jis nemanau , kad dar bučiau apskritai žaidęs  sa-mp arba kažką daręs , iki to laiko tik mappinau ir stumdavau laiką su kitais žaidimais. Apskritai mano toks požiūris į samp , kad jis gana sparčiai degraduoja , ne pats samp , tačiau jį žaidžiantys žmonės , jiems rūpi viską užsidirbti  lengvai viską turėti nesunkiai ir kenkti kitam serverio žaidėjui tą jau pastebėjau ir GreenSide serverį tačiau gana nustebau , kad čia to yra tikrai nedaug palyginus su kitais samp serveriais Lietuvoje . Kodėl manęs netraukia tie projektai kuriuose žaidžia daug žmonių? Manęs netraukia tokie serveriai kuriuose yra labai daug žmonių ir atsiprašant pavartosiu tokį žodį masofkėse , žaisti tikrai nėra įdomu , visada yra aukso vidurys , kada ir kaip galima įtikti sau pačiam. Žiūrint iš modifikacijos pusės man , kaip mapperiui labai priimtini mappai ir tarp tokių mappų tikrai yra smagiau žaisti ir jais grožėtis , pačios sistemos ne kuo atsilieka nuo mappu.
     
                                                     
     
    Apie patį serverį galiu pasakyti labai daug , kadangi jame žaidžiu nuo pat starto , o jo laukimas buvo labai didelis nuo pat modifikacijos kūrimo pradžios buvo labai ilgi ir sunkus laukimo metai , kaip nebūdavo ką veikti nors žinojai , kad ateis laikas kada startuos šis projektas va taip ir įvyko. Pirma starto dieną sulaukėme labai daug žmonių tačiau jie ir nepasiliko . Toliau  laikui bėgant serveryje pasimatė kurie žaidėjai yra ištikimi , o kurie tiesiog atėjo pasižiūrėti , kas čia gero , kas čia naujo.Serverio darbai be pakvietimo tai turbūt labiausia išplėsti darbai Lietuvos sa-mp istorijoje , o tai manau yra labai gerai , kadangi nebūtinai naujokas norės rinktis darbą su pakvietimų , žinoma komfortas yra didesnis darbuose su pakvietimu tačiau ir darbuose be pakvietimo galima rasti kur labai smagiai praleisti laiką ir užsidirbti neblogų pinigų. Atskleisiu bent jau man labiausia patinkantį darbą : Gaisrininkai - Darbas turbūt bent jau man labiausia linksmiausias darbas iš visų be pakvietimų darbų , kadangi tiek transportas labai smagiai rieda yra greitas ir gana nesunkiai suvaldomas , apie patį darbą pats vandens prisipylimas paįvairina ta gesinimą , kaip gesini ir tau baigiasi vanduo tu turi nuvažiuoti prisipilti cisterna iš naujo.Darbai su pakvietimais taipogi yra labai įdomūs ir tikrai ten yra ką veikti . Pats esu mechanikų pavaduotojas ir puikiai žinau mechanikų sistema tokios sistemos turbūt laukėm visi serverio žaidėjai.Apie serverio trūkumus manau tikrai viskas yra matoma visų serverio žaidėjų ir tie puikiai supranta . Numeris vienas trūkumas manau yra pramogų stoka serverį , kadangi be gaujų , darbų , žvejybų nėra ką veikti pačiam serverį. Mano manymų tikrai trūksta tokių dalykų , kaip kazino , kokių nors šaudyklų ir viso kito.Tiesiog reikėtų daugiau užsijiemimų serverio žaidėjams , kad nebūtų taip nuobodu ir galėtum kažką nuveikti apart darbų.Problema numeris du , tai manau yra serverio žaidėjų skaičius , manau visiems tikrai būtų daug linksmiau jeigu serverį žaistų 50-100 žaidėjų pastovių , bet šia problemą galima suprasti , kadangi serveriui dar tikrai nedaug laiko ir nereikia visko norėti iškarto. Tuo labiau dabar serverį yra T.Prižiūrėtojai ir pagalbininkai , bent jau man norėtus , kad būtų daug daugiau eventų nesvarbu tas prizas būtų didelis ar ne svarbu pačio evento dvasia ir kaip jis rengiamas. Galbūt dar norėtusi  tokių dalykų , kaip oficialūs eventai , kaip buvo motokroso eventas tikrai pagyvintų patį žaidimą , žodžiu reikėtų daugiau iniciatyvos iš renginių pusės. 
                                                      
    Kaip ir sakiau šitame projekte žaidžiu nuo pat starto ir jau kažkaip norėtusi pradėti kažko siekti , jau atsiriekiau sau riekele , kaip paprastas žaidėjas. Tad bandau savo laime čia. Renkuosi šį projektą vien dėl , kad dėl jo yra labai stengiamasi ir jis nepaliekamas likimo valei , kaip daugelis samp Lietuviškų projektų . Jame daromi dažni atnaujinimai išklausomi visi žmonės jų norai , jų poreikiai ir visa kita.Tuo labiau esu gana aktyvus tiek žaidėjas serverį tiek narys forume.Dar viena priežastis kodėl aš pildau į skilties moderatorius vien todėl , kad čia vienintelis  dalykas nuo kurio aš pradėjau kažko siekti kituose projektuose būtent nuo skilties moderatoriaus , tad ir šiame serverį norisi palikti gilesnį antspaudą.
                                                      
    Skilties prižiūrėjimas dar daug priklausytų nuo skilties tačiau galiu imti , kaip pvz. GFX skiltis , sukurčiau anketos šabloną pagal kuria visi turėtų dėti savo darbus ir laikytis mano sukurtų taisyklių, bet žinoma kiekvienai skilčiai atskirai. Kaip ir kiekvienam žmogui mintys lekia tada , kada joms būna palankus vėjas.
     
     
                                                       
    Kiekvienas žmogus turi savų pliusu savų minusų. Pas mane gana daug pliusų  prideda , kad esu serverio patriotas ir jame žaidžiu nuo starto , aktyvumas visada išlieka stabilus.Taipogi galiu kruopščiai atlikti savo pradėta darbą.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.