Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Lynch_Bar

Neaktyvus

  • 30

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Lynch_Bar

  1. Tariu tau labas Matai. Labai malonu su tavimi susipažinti. Linkiu tau kuo didžiausios sėkmės SA:MP žaidimų serveryje pavadinimu "Greenside.LT" ir žinoma realybėje einant sporto keliu, siekiant geresnių rezultatų.  Smagu kad nusprendei po šitiek metų gryšti į šį SA:MP žaidimo serverį, tikiuosi puikiai sutarsime. 👋😎

  2.  

    Sveiki visi GreenSide.lt forumo lankytojai skaitantis šia mano tema. Taigi žiūrinėdamas GreenSide.lt forumą atkreipiau dėmesį kad ši tema - ‘’Kitos diskusijos -->> [SPORTAS] ‘’ yra išties stipriai apleista. Paskutinis įrašas paskeltas ’Kitos diskusijos -->> [SPORTAS] ‘’ temoje buvo 2020 metu Gruodžio 13 diena.  Tad nusprendžiau užvesti šiokia tokia diskusiją.  

     

    G7ettHo.jpg

    KOVOS MENAI

    Bet koks kovinis sportas yra gražus ir paliekantis nemažą įspūdį, bet koks kovinis sportas patinka  būtent jums, o gal lankote kokį?  Papasakokite kodėl būtent šitas kovinis sportas o ne kitas, kaip jums  sekasi treniruotėse, gal jau esate kažko pasiekęs? Ir t.t  [jei lankote].  

    [!] Jei nelankote jokio kovinio sporto, vistiek pasidalinkite savo nuomone. Koks kovinis sportas jums kaip neutraliam asmeniui atrodo įdomiausias, galbūt pavojingiausias ir t.t.  

     

    Keli koviniai sportai, kurie galbūt jus sudomins :

    Spoileris

    Kovinis sportas pavadinimu ‘’Boksas’’ 

    Boksas yra klasikinis sportas, atsiradęs Anglijoje. Kai kurios nuorodos į ją grįžta šimtmečius. Žodžiu prasme šio žodžio vertimas iš anglų kalbos reiškia žiedą, dėžutę, langelį. Šiame sporte viskas priklauso nuo kovų taisyklių ir strategijų. Yra daug kovos taktikos. Bokso ir mūšio strategijos taisyklių laikymąsi visada stebi teisėjas. Tai teisėjas. Paprastai kovą sudaro 12 turų. Teisėjas gali sustabdyti kovą prieš tvarkaraštį. Paprastai jis tai daro, jei vienas ar du kovotojai negali tęsti varžybų. Jei nugalėtojas nėra nustatomas 12 raundų, tuomet teisėjai turi savo nuomonę. Iš tiesų, kiekviename raunde jie nenuilstamai seka kova. Bokso raundas trunka 3 minutes su 1 minutės intervalu. Tuo remiantis jie pateikia taškus, kurie apibendrinami siekiant nustatyti nugalėtoją. Bokso rungtynių laimėjimas gali būti apdovanotas išmušimo, nusileidimo arba kiekvieno turo balų sumavimo rezultatais. Pažymėtina, kad kiekviena šalis turi savo boksą, tačiau klasikinis bokštas yra tik Anglijoje. 

     

    Kovinis sportas pavadinimu ‘’Kickboxas’’ 

    Kickboxing yra klasikinių anglų bokso, tajų bokso ir taekwondo metodų derinys. Kickboxing tapo žinoma nuo XX a. Šešiasdešimtojo dešimtmečio, o bokso paminėjimas kilo iš senovinių laikų. Jo plėtra vyko po visų kovos menų populiarumo be išimties. Yra amerikiečių ir japonų kickboxing mokyklos. Japonų mokykla dirba šiose kickboxing srityse: pilnas kontaktas, pusiau kontaktas, šviesos kontaktas, spinduliuotė. Amerikos mokykloje jie pirmą kartą dirbo visiško kontakto link. Bet visiškas kontaktas neapribojo smūgių jėgos, ir su juo buvo leistos šūviai. Todėl vėliau buvo pradėta praktika ir kitose kickboxing srityse. Japoniškoje kickboxing versijoje yra labai daug tajų bokso elementų. Kubiluose, kaip ir bokso metu, dvikova suteikiama iki 12 raundų. Tačiau turas trunka 2 minutes. Lūžis tarp raundų yra 1 minutė. Teisėjas taip pat atlieka savo funkcijas. 

     

    Kovinis sportas pavadinimu ‘’teakwondo’’ 

    Taekwondo WTF (World taekwondo federacija) - tai populiariausias kovos šiandien. Reikalas tas, kad jis yra jau daugiau nei 10 metų yra olimpinė sporto šaka. Sportininkai dvikovoje, sukelti daugumą smūgių kaip Punch taškai duoti mažiau. Dėl Punch sportininkas gaus ne daugiau kaip vieną tašką. Ir pataikyti Teisėjas kojos gali suteikti nuo 1 iki 4 taškų. Jis priklauso nuo vietos, kurioje lašas poveikis ir metodų jai įgyvendinti. Sportininkai, kurie ateina kovoti, gerai apsaugotas. Apranga tiesiog apima visą kūną. Kova laimi tas, kuris turi įmušė didžiausią taškų skaičių. Taškai yra laikomi ne tik teisėjus, bet ir techniką. Teisėjai yra skaičiuojami kamuoliukus, jei ir pataikė į galvą. Iš beats organizme skaičiavimo būdas skaičius. Taip yra dėl to, kad vyrai dėvi elektroninių liemenes.  

     

    Kovinis sportas pavadinimu ‘’Karate’’ 

    Karatė kyokušin. Jį sukūrė žinomas meistras Masutatsu Ojama. M. Ojama išgarsėjo savo kovomis prieš bulius, kuriuos įveikdavo plikomis rankomis. Karatė kyokušin stilius nuo šotokan skiriasi tuo, jog kyokušin itin akcentuojamas fizinis kovotojo pasirengimas, kūno užgrūdinimas, kova vyksta artimoje distancijoje. Tuo tarpu šotokan stilius labiau akcentuoja judėjimą, kova vyksta tolimesnėje distancijoje. 

     

     

    Asmeniškai aš pats esu lankęs ‘’Karate’’ kovinio sporto pamokas.  Šis kovinis sportas manęs visiškai netraukė ir lankiau jį tik todėl nes nebuvo iš ko rinktis, kitos ‘’AG’’  buvo vaikiškos ir visiškai netinkančios mano amžiaus jaunimui.  AG – Tai kaip būreliai, popamokinė veikla jūsų lankomoje mokykloje, Vokietijoje.   

     

     

     

    Dėkoju už jūsų sugaišta laika skaitant šia tema!

    Nepamirškite pasidalinti savo mėgstamiausiu kovos stiliumi.

    @Lynch_Bar 

  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: @Lynch_Bar

    Jei laimėsite, ką veiksite su vila:  Manau kad parduosiu, kadangi GreenSide.lt SA:MP žaidimų serveryje esu naujokas ir neišgalėsiu išlaikyti tokio didelio namo. 

    Laisva vieta išsireikšti (pageidautina be keiksmažodžių ar įžeidinėjimų):  Purvinos bakterijos dirgina odą, skleidžia blogą kvapą ir sukelia niežulį. Su muilu „Protex“ galite nuprausti 99% savo bakterijų ir jos bus ramios, maloniai kvepės ir švelniai masažuos jūsų odą.

    200.gif   

  4.  

    Iš tiesu drįsčiau teigti kad palaikau abi @Jizzy_Black pasiūlytas idėjas GreenSide.lt SA:MP žaidimu serveriui, bet norėčiau labiau akcentuotis ties pirma pasiūlyta idėja - Tai naujas darbas pavadinimu ‘’Elektrikai’’.  Tai galėtu būti naujas GreenSide.lt SA:MP žaidimu serverio darbas be direktoriaus pakvietimo.  Darbas ‘’Elektrikai’’ galėtu tvarkyti su elektra susijusias problemas.  Butu galima pastatyti prie kiekvieno serveryje esančio namo, verslo elektros skydines. Kaip gaisrininku darbe gaisrai taip ir čia galėtu automatizuotai kilti gedimai. ‘’Elektrikai’’ darbo darbuotojai galėtu matyti serveryje iškilusius gedimus paraše komanda [/gedimai]. Nuvykę į gedimo vieta ‘’Elektrikai’’ darbo darbuotojai turėtu pataisyti elektros gedimus, tai galėtu būti banali sistema – atsistojus prie skydinės užpildyti bar’ą spaudinėjant ‘’Y’’ klavišą.  

    Antra GreenSide.lt serverio žaidėjo @Jizzy_Black pasiūlyta įdėja darbas pavadinimu ‘’Sodininkai’’.  Pilnai palaikau ir šita idėja, kadangi pats GreenSide.lt projektas akcentuojiesi ties Ekologija. Su naujo GreenSide.lt SA:MP žaidimų serverio atnaujinimu # 0.2.4 buvo sukurta Sukurta nemokama maisto alternatyva - prie atitinkamos medžių rūšies priėjus ir paspaudus „ALT“ dabar  galime patikrinti ar yra prinokusių obuolių. Tai manau butu gana logiška  įgyvendinti GreenSide.lt serverio žaidėjo @Jizzy_Black pasiūlyta įdėja, darbas pavadinimu ‘’Sodininkai’’. ‘’Sodininkai’’ galėtu prižiūrėti su nauju GreenSide.lt projekto atnaujinimu pridėtus medžius, obelis.  ‘’Sodininkai’’ darbe galėtu būti 2 automatiškai atsirandančios problemos tai: 

    1. Obels nuvytimas – Obelis nuvysta dėl drėgmės trukumo. 
    2. Obels susirgimas – Tai kai obelis susirgsta ‘’liga’. 

    Pačio ‘’Sodininkai’’ darbo procesas, veikimas - ‘’Sodininkai’’ darbo darbuotojai galėtu matyti GreenSide.lt SA:MP žaidimu serveryje  iškilusias problemas su Obelimis parašė komanda [/medžiai]. Įvedus šia komandą ‘'Sodininkai’’ darbo darbuotojai matytu iškilusias problemas su obelimis ( Nuvytimas, susirgimas). Atvykus prie nuvytusios Obels ant jos būtų tekstas „Norėdami iškasti Obelį pasiimkite kastuvą ir spaudinėkite ‘’Y’’ klavišą“, iškasus nuvytusią obelį, toje vietoje atsirastų duobė, kurioje rašytų „Norėdami į žemę įpilti juodžemio, spaudinėkite ‘’Y’’ klavišą“, tai padarius reikėtų pasodinti naują sodinuką, vėl gi, duobėje rašomas tekstas - „norėdami pasodinti naują krūmą, iš automobilio pasiimkite sodinuką ir spaudinėkite ‘’Y’’ klavišą“, pasodinus - jį reikėtų palaistyti, tai būtų daroma taip pačiai, iš transporto pasiėmus laistytuvą su vandeniu ir spaudant ‘’Y’’ klavišą prie Obels. Kad visas įis darbas nebūtu toks banalus, manau butu galima padaryti kažką panašaus kaip į ‘’Ukininkai’’ darbe esančia sistema - kepykla.  ‘’Sodininkai’’ galėtu turėti kažkokia vieta kurioje jie galėtu gaminti chemikalus obels susirgimui gydyti. 

     

     

     

  5. Anketos šablonas,

     

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Serveryje naudoju Lynch_Bar slapyvardį.
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo vakar t.y,  2021 metų Kovo 11 -tos dienos.  
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  Tiksliai negaliu pasakyti, maždaug 4-5 metai. 
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš interneto t.y, YouTube. Tai pat yra draugai užsimine apie GreenSide.lt žaidimų serverį.
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Seną SA:MP projektą palikau todėl, nes jame jau buvau gana nemažai pasiekęs ty, turėjau nemažai darbų direktoriaus, pavaduotojaus, serverio prižiurėtojo pareigų. 
    Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Taip, skaičiau pateiktą informaciją apmokymu metu. Informaciją nebuvo sunku suprasti. 
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Kolkas išbandžiau tik 1 iš GreenSide žaidimų serverio darbų ty, ''Medkirčiai''. Darbas gana įdomus, jau spėjau įvygdyti beveik visus šio darbo pasiekimus [/dpasiekimai]. Nuobodoka buvo tik kelti ridą, kadangi reikalaujamas jos kiekis gana didelis. 
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne, suvedus komandą [/gps] viešajame pokalbių chat'e buvo viskas aiškiai paaiškinta,  žemėlapyje atsirado elektronikos parduotuvės rodoma pozitcija. 
    Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Neslėpsiu, tikrai labai dažnai. Kadangi kaimeliuose neteko žaisti ir nelabai orentavausi kur kas yra, esu įprates žaisti   San fiero mieste.  
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne, nušautas ar sumuštas nebuvau. Bet bendradarbiai dirbant ''Medkirčiai'' darbe labai dažnai  vogia darbinę tr.priemonę pakrauta malkų. Tas tikrai labai erzino, nervino. 
    Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?:  Serveryje vietų, kur galima išsinuomoti dviratį tikrai užtenka ir jas nėra sunku rasti. 
    Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Taip, naudojau komanda '' /pagalba '', pagalbos susilaukiau labai greitai ir efektyviai. 
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Ne, ''/kviesti'' komanda dar neteko naudotis. 
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus. Su neaiškumais susidurti neteko.
    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Šiuo metu į šį klausimą atsakyti negaliu, kadangi asmeniškai man viskas buvo  nesunku, o pats SA:MP žaidimų serveris sudomino ir žadu čia pasilikti. 

     

    [!] Dėkoju už jūsų sugaišta laiką skaitant mano paramos prašymą.  

    Lynch_Bar

  6. EcoBlog #1 ''Prisistatymas''6C83UloD27laf4tifFr6PcMkLPAKozL7azxmstM9POOyV-adnoI7SXDZIkplmdn11lmLtutLUEu113HLsrrjRKPAsVmPrCIfmDHtsnWQbBhTquGa1w

    Taigi sveiki visi! Prisiskaitęs nemažai žaidėjų ‘’Blogų’’ kuriuose jie pasakoja kitiems žaidėjams įvairias temas jų Bloguose , sugalvojau sukurti ‘’blogą’’ ir aš! Šitame savo pirmajame ‘’Bloge’’  noriu jums artimiau pristatyti save, papasakosiu ši bei ta.  Labai daug neišsiplėsiu tad skaitydami šį mano ‘’blogą’’ užtruksite vos keletą minutėlių. Pasiimkite kažką užkasti, atsigerti jau  turite? Gerai, šaunu! tada nieko nelaukia ir galime pradėti.   

    Esu vardu Lukas, gyvenantis seniausiame Vokietijos mieste ar žinote kas tai per miestas, kokiu pavadinimu jis pavadintas? Taip tai ‘’Trier’’, šiame mieste gyvenu jau  trejus metus ir man čia patinka! Senos tematikos pastatai, nepriekaištingai  gražūs vaizdai, draugiški žmonės. Ganėtinai netrumpas laikas taip?  Gyventi į svetima šaly, Vokietija išvykau kai man buvo 14 metu. Paklausite, o kiek metu tau yra dabar? Šiuo metu man yra 17 metu ir vis dar mokausi, mokausi  ‘’Trier bbsw’’ mokykloje. Kalbant apie mane kaip asmenybe tai esu labai draugiškas, rimtas, nuoširdus, motyvacijos ar energijos nestingstantis žmogus. Mėgstu viską atlikti savomis rankomis, nedideliu tempu bet kruopščiai. Su manimi bendrauti, susikalbėti visiškai nėra sunku. Labai vertinu draugiškumą ir pačia draugyste, nesvarbu būčiau mokykloje, darbe ar vakarėlyje visada išlieku žvalaus proto. Laisvalaikį praleidžiu užsiimdamas kokia nors įdomia veikla lauke su draugais, leisdamas laiką su mergina, arba būdamas namuose  prie kompiuterio. Tai pat esu sportuojantis, užsiimu gatvės gimnastika. Tiesa dėl paskelbto karantino šiuo metu skersinio teko atsisakyti ir sportuoti namų sąlygomis.   

     

    ‘’San Andreas Multiplayer’’ arba visiems geriau žinoma kaip ‘’Samp’’ žaidimą pradėjau žaisti jau labai, labai seniai. Atvirai pasakius net nepamenu kada tas buvo, galbūt 2015 rudenį.  Esu išbandęs  tikrai nemažai šio žaidimo lietuviškų serveriu, o pačiame ‘’GreenSide.lt’’ projekte atsiradau ganėtinai neseniai. Pati mano žaidimo paskyra sukurta dar 2019 metais bet žaisti pradėjau vos prieš kelias savaites. Jau turiu sukaupęs (30.000+) žaidimo patirties taškų ir spėjau susipažinti su keliais šio serverio darbais.  Turiu pripažinti serveryje esantys žmonės ir pačios sistemos man paliko susidomėjimą, aiškiau tariant patiko! Tad manau prie šio projekto ir pasiliksiu. 

     

     

    Manau šiame ‘’bloge’’ tiek! Palaukit, palaukit nepabėkite dar! Dabar noriu jūsų visų parašyti. Jeigu norite kad nenustočiau ir toliau kurčiau ‘’blogus’’ pasiūlykite temų kitiems ''blogams''. Apie kurias galėtume visi kartu padiskutuoti, gal norite kokių pamokų ar pagalbos, o gal tiesiog istorijų ar nuotykių pasakojimu?  Pasidalinkite savo nuomonėmis bei pasiūlymais apačioje komentarų skiltyje. 

     

    Dėkoju kas skaitėte mano šį ganėtinai trumpą ‘’blogą’’, o dabar tariu jums iki kito karto! 

     

  7. RP9jEYw.png&key=def4d7e95e12a3ab348cd753

    ŠIUO ANKETOS ŠABLONU PAREIŠKIU SAVO NORĄ DALYVAUTI ŠIAME ''GIVEAWAY'' ŽAIDIME:

     

    Žaidime esu pasivadines slapyvardžiu:   Eco_Rath

    Palinkėjimas žaidėjams:   Tikėkite, kad esate nugalėtojas ir galbūt tai taps faktu.

     

     

  8. 2 val prieš, Rushed_Onx rašė:

    Sveikas, malonu susipažinti! Sėkmės tau šitam projekte.

    Sveikas, malonu ir man 🥰. Tau irgi visakeriopos sekmės projekte.

    19 min prieš, Dwayne_Jahseh rašė:

    Sveikas, malonu susipažinti, bendravardi. Linkiu sėkmės šiame projekte, bei sporto pasiekimuose.

    Malonu ir man, didelis ačiū tau. 😝

  9. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Eco_Rath
    • Jūsų tikrasis vardas: Esu Lukas , gyvenantis užsenyje ( Vokietijoje ) jau 3-ius metus. 
    • Jūsų amžius: 16-olikos metų,
    • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Didžiają dalį savo laisvo laiko praleidžiu lauke su savo draugais, bet neesu eilinis 16-olikos metų paauglys ir neleidžiu viso savo laisvo laiko lauke su draugais ar namie sėdint prie kompiuterio ( žaidžiant kompiuterinius žaidimus ). Esu linkęs sportuoti, Street-Workout'u ( Gatvės gimnastika ) užsiemu jau 4-urius mėnesius. Iki tol kol nebuvau atradęs Street-Workout'o ( Gatvės gimnastikos ) sportuodavau pas save namie ( Rusy ). 
    • Nuotrauka(privaloma): 

     

  10.  

    RcnhiPd.png

     

     Anketos šablonas:

     

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje @Eco_Rath

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :  2019/10/19 Šeštadienis.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :   Kokie 3/4 metai su gan nemažomis pertraukomis.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Radau Internete, buvau girdejas (matęs youtubeje) apie šį servery.

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Sename žaidžiau jau 7+ mėnesio (Atsibodo) pasiekiau užsibrėštus tikslus tame serveryje. Pasirinkau šį nes keli draugai žaidžia čia.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo labai sunku smagiai praėjo;)

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar tik išbandžiau 3 serverio darbus tai: Medkirčiai , Ukininkai ir Valytojai. Pelningiausias žinoma buvo Ukininkai bet tarp visų nebuvo nuobodu, nustebino kad net darbuose be pakvietymo yra daug veiklos ir nenuobodu:)

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo, kadangi isikvieciau taksistą ir jis manę į ją nuvežė;)

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip dažnai, nes praeitame serveryje buvo SF miestas tad tarp kaimelių nelabai orentuojus kolkas:lol:

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :  Teko, pralaimejo /kauliukai prieš manę tai nušovė:lol:

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Nesunku, yra užtektinai.

    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip padėjo, Administratoriai reguoja greitai ir skuba pagelbėti:)

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Teko, greit priema iškvietymus;)

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  Pakankamas, viskas aiškiai iždėstita jo pakankamai;)

    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :  Nemanau kad ką reiktu keisti, kadangi viskas labai įdomiai padaryta, nereikia kad butu per lengvai gaunamas pinigų kiekis;)

  11.  

     Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : @Eco_Rath
      <<<---
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :  --->> >  https://imgur.com/gallery/Xwr3nho  <<<---

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo @Tautvidas_Boss
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Už Cytinimą ( Bet jokiu žaidimą palengvinančiu programų nenaudojau) :unsure:
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : --->>>  https://imgur.com/gallery/A017EZ1

     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.