Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Lil_Dril

Neaktyvus

  • 0

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Lil_Dril sureagavo į Hitautas tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ APŽVALGA,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Vėl malonu rašyti šiuos rašinėlius, tiesa pasakius labai džiugu vėl čia apsireikšti. Tačiau ne taip kaip matyt jog kylant žaidėjų skaičiui, kandidatų kiekis į vadovų pareigas taip pat keičiasi į teigiamą pusę. Noriu trumpai pasakyti jog rinktis tikrai buvo iš ko, o sprendimą priimt buvo sunku. Tikiuosi jog potencialūs kandidatai nesustos ties šia atranka iš lauks kitų. Žemiau matysite trumpai apie kiekvieną kandidatą, jeigu iš to nesuprasite kuris buvote jūs, susisiekite su manimi asmenine forumo žinute arba discord'u (Hitautas#0181).
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - esi labai aktyvus žaidėjas, tačiau tai ne visuomet yra pagrindinis rodiklis kuriuo turėtum eiti paskui. Tavo laiške pasigedau idėjų, kadangi minėjai jog jų nenori atskleisti dėl tam tikrų priežasčių, turėjau sudvejoti ar jų turi. Kita problema kurią pastebėjau per visą laišką, tai detalumo trūkumas, apie viską papasakota abstrakčiai be detalios informacijos. Antrasis kandidatas - praeities klaidos vis dar kiša koją, netikiu jog dar esi pasimokęs iš jų. Bandei naudoti mano žodžius savo laiške nors pagal jų turinį dar to tavyje nematau. Trečiasis kandidatas - varžiaisi su naujuoju direktoriumi dėl šių pareigų, serveryje žaidi pakankamai ilgai be jokių pareigų, tačiau negalėjau suteikti firmos be jokių idėjų, vadovas prieš einantis į pareigas turėtų turėti kažkokį rinkinuką minčių kuris padėtų firmai klestėti. Būtent dėl šios priežasties yra svarbu pabūti laikinoje firmoje arba tiesiog išbandyti darbus prieš siekiant konkrečių pareigų. Esi potencialas, tikiuosi neapsistosi ties šių rinkimų apžvalga.
    Ketvirtasis kandidatas - esi potencialus kandidatas, tačiau aktyvumas kiša koją, neabejoju sugebėtum valdyti firmą, tačiau tai ko tau trūko yra neįtikėtinai svarbi vadovo dalis, tokiu būdu didžioji dalis žaidėjų garantuoja pasitikėjimą ir iškelia tavo šansus. Tavo kozeris buvo tvarkingas laiškas ir grąžiai sudėliotos mintys. Penktasis kandidatas - dar vienas potencialas eiti vadovo pareigas, tačiau šiuo metu sudvejojau suteikti šias pareigas, paprasčiausiai dėl to kadangi keletas iš kandidatų tavę tiesiogiai lenkė kituose dalykuose. Norėčiau dar pamatyti tavę kaip žaidėją, tačiau netolimoje ateityje neabejoju jog pareigos gali būti pasiekiamos. Šeštasis kandidatas - paprasčiausiai dar nesi pastebėtas bendruomenės kas yra didžiulis minusas, žaidėjai turėtų pažinti naująjį direktorių prieš jam užimtant pareigas. Kaip ir minėjai, esi nesenai grįžęs į projektą, būtent dėl šios priežasties dar norėčiau tavę matyti kaip žaidėją.
    Septintasis kandidatas - iš tiesų nustebau pamatęs tavo laišką, tačiau tuo pačiu ir likau nudžiugęs, iš to leidai man suprasti jog mano komentarai nebuvo veltui ir imiesi veiksmų, tačiau nežinau ar ši firma yra teisingas sprendimas, gal būt klystu, jeigu ir, tuomet priimiau teisingą sprendimą - kadangi dar šiek tiek anksti. Aštuntasis kandidatas - kiek pastebėjau, taip pat esi ne per seniausiai sugrįžęs žaidėjas, kas yra didžiulis minusas siekiant pareigų, ypač bandant įrodyti savo pastovumą. Laiškas tvarkingas, tačiau to nepakanka, norime matyti pastangas ir garantijas prieš suteikiant pareigas žaidėjui su atitinkama praeitimi. Tai nėra neįmanoma, tačiau kaip ir pats minėjai, tokiam žaidėjui reikia daugiau pastangų, tikiuosi matyti tas pastangas iš pastovaus aktyvumo pusės. Jau anksčiau esu sakęs jog turi potencialo susitvarkyti reputaciją, jeigu to tikrai nori - išnaudok tai dabar. Devintasis kandidatas - manau jog tau trūksta motyvacijos pareigoms, bent jau tokią mintį pakišai savo laiške. Apie jį, detalumo ir išsamumo trūkumas taip pat privedė prie klausimo ar šių pareigų sieki kadangi jų nori ar kadangi kažkas pastūmėjo, - kažko siekiant turi būti garantuotas jog to nori, visa kita klosis po kojom. Dešimtasis kandidatas - matau didžiūlį motyvacijos trūkumą, laiškas neįtikėtinai trumpas ir nerišlus, šokinėjama nuo minties iki minties, bendrą mintį supratau, tačiau siekiant bet kokių pareigų, turi žinoti ko sieki ir ko iš jų nori - iš tavęs to nematau. Siūlyčiau pakeliauti per darbus, įsivažiuoti į bendrą firmų veiklą, kandangi neabejoju jog pateikei laišką tik todėl kad tai laisva firma.
     
    NAUJASIS VADOVAS
    Esu mėgėjas suteikti vadovų pareigas žaidėjams kurie dar nėra padėję ryškaus pėdsako projekte, esi viena iš jų ir tikiuosi tai pasikeis. Turi bagažą įdėjų, tikiuosi jas išnaudosi ir neapsistosi ties pirmutinėmis firmos temomis ir ieškosi būdų tobulėti, ne tik dėl firmos bet ir dėl savęs. Tai yra puiki vieta atskleisti kūrybingumą ir leisti sau tobulėti kaip asmeniui, tikiuosi iš šių pareigų pasisemsi to ko nesitikėjai ir išnaudosi savo balsą teigiamai. Linkiu didžiausios sėkmės su naujomis pareigomis, lauksime tavo įnašo į firmą!

    Sekančią taksistų direktorės kėdę užima Camo_Bear.

  2. Patinka
    Lil_Dril sureagavo į Nerioske_Gamer tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #india #heituine #indiandrama #kingofnature #nevisisupras #golum #kobra
  3. Haha
    Lil_Dril gavo reakcijąJonny_Smith tarp Šaudymo klausimynas   
    Yra smalsu sužinoti kaip visiem būtų geriau, ir gal tai būtų, nu vienu žodžiu ;DD
  4. Haha
    Lil_Dril gavo reakcijąJayden_Barella tarp Šaudymo klausimynas   
    Yra smalsu sužinoti kaip visiem būtų geriau, ir gal tai būtų, nu vienu žodžiu ;DD
  5. Patinka
    Lil_Dril gavo reakcijąNerioske_Gamer tarp Šaudymo klausimynas   
    Yra smalsu sužinoti kaip visiem būtų geriau, ir gal tai būtų, nu vienu žodžiu ;DD
  6. Patinka
    Lil_Dril sureagavo į Hitautas tarp Atranka į barų lyderius   
    Tikėjomės šiek tiek daugiau susidomėjimo iš žaidėjų kurie sukasi aplink nusikalstamą veiklą, kad ir kaip bebūtų, turime mūsų nuomone du tinkamiausius asmenis šiuo metu prižiūrėti serverio nusikaltėlių šutves. Abu nauji lyderiai gali nedelsiant pasiskirti po du pagalbininkus padėti prižiūrėti savo barus. Lyderiai taip pat gaus savo barų kanaluose po „A” raidę, pagalbininkams raides galės uždėti patys lyderiai. Išrinktiems lyderiams išbūvimo laikotarpis yra 14 dienų, palikimo atvėju sekančią lyderio kėdę perims viena iš potencialių baro rankų, jeigu tokių nebus, vyks rinkimai ir barą prižiūrės projekto komandos narys.
    „Blueberry” baro lyderis, Laurynas_Leigon.
    „Montgomery” baro lyderis, Jayden_Barella.
    Sėkmės veiksme!
  7. Patinka
    Lil_Dril sureagavo į Hitautas tarp Policininkų direktoriaus rinkimų apžvalga   
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Rinkimai buvo tokie kokių ir tikėjausi, kandidatų nebuvo per daugiausia dėl ženkliai kritusio žaidėjų skaičiaus ir žinoma geresnių orų už kompiuterio ekrano. Tačiau tikiu jog tinkamą asmenį šioms pareigoms radau todėl firma ir jos kolektyvas ne liks be vadovo.
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - didžiausią minusą ant savęs užsidėjai dar prieš man pradedant skaityti tavo laišką, nors ir esi aktyvus žaidėjas serveryje to nepakanka, minusas apie kurį kalbu buvo tavo silpnas firmų nuostatu pasikeitimo žinios, dėl kurių pradėjau abėjoti ar tikrai gebėsi susitvarkyti su firma ir jos darbuotojais jiems iškilus problemai praktikoje. Kiekvienas vadovas ypač policininkų firmos, privalo žinoti firmos nuostatus pilnai jog susidurtų su kuo mažiau klaidų. 
     
    NAUJASIS VADOVAS
    Neabejoju jog turi pakankamai patirties šioje firmoje, todėl tikiu jog šiuo metu esi tinkamiausias kandidatas šioms pareigoms. Laiškas atrodo taip kaip ir norėčiau jog jis atrodytų iš prižiūrėtojo pusės, tikiu jog pasirenku kandidatą kuris gebės išlaikyti šią firmą sunkesniu metu. Linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią policininkų direktoriaus kėdę užima Pablito_Duonkepys.
  8. Patinka
    Lil_Dril sureagavo į Jizzy_Black tarp Pasiūlymai serveriui - #3   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pakoreguoti sistemą, jog priėmus baldų (/pdk) užsakymą, sistema neleistų pasiimti įprasto mažųjų krovinių užsakymo. Manau daugelis esamų ar buvusių pervežėjų sutiks, jog iš įpročio dažnai susimaišome pasikrovimo tašką ir priėmę baldų užsakymą vis tiek pasikrauname paprastą mažąjį krovinį.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: klientams būtų greičiau atvežami baldai, darbuotojai galėtų išvengti laiko gaišimo vežant netyčia pasirinktą paprastą mažąjį krovinį.

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pakoreguoti baldų užsakymo (/pdk) užmokestį atsižvelgiant į užsakyto objekto kainą baldų parduotuvėje bei užsakytą kiekį. Kurį laiką dirbant pervežėju pastebėjau, jog net nauji darbuotojai mieliau renkasi įprastus mažuosius krovinius vietoje esamų klientų baldų užsakymų, kodėl? Jų priimti tiesiog neapsimoka, dažnai juos vežti reikia į kitoje pusėje Redcounty esantį Polomino Creek miestelį ar net Los Santos mieste esančias vilas, tad darbuotojams važiuoti dvigubai ilgesnį maršrutą dėl tokio pat atlygio kaip ir įprastų krovinių - tiesiog neapsimoka. Konkrečiau kalbant siūlau, jog užsakant baldus, darbuotojas už pristatymą gautų atitinkamą procentą krovinio vertės (10-20 proc. ar jūsų norimą sumą) bei užmokestis didėtų nuo užsakyto objekto vienetų skaičiaus. Pavyzdžiui, jeigu siena kainuoja 500$ (skaičius pavyzdinis, realios kainos neprisimenu), darbuotojas už atvežtą baldą gautų 100$ + atvežimo bonusas (15$), jeigu klientas užsako 3 sienos vienetus - darbuotojas gautų 300$ + atvežimo bonusas.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: pervežėjai greičiau reaguotų į baldų užsakymus, turėtų galimybę geriau užsidirbti, gautų motyvacijos rinktis baldų užsakymą vietoj įprasto mažojo krovinio.

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pakoreguoti dabartinės direktoriaus žinutės veikimo principą. Žinutėje direktorius įprastai įrašo svarbią informaciją (ateityje vykstanti treniruotė, veikla ar kitas užsiėmimas, pasikeitimai firmos viduje ir pan.), tačiau apie tai sužinoti galima tik nuėjus ant pačios kortelės esant darboviečių interjeruose, o to darbuotojai tikrai nedaro dažnai. Siūlau, jog direktoriui pakoregavus firmos pranešimą, prisijungusiam žaidėjui „chat“ laukelyje rašytų, jog yra neperskaitytų direktoriaus pranešimų - /fp (firmos pranešimai). Pavyzdys: „Firmos vadovybė įrašė naują pranešimą darbuotojams, norėdami jį perskaityti parašykite /fp komandą“. Ją parašius, darbuotojui ekrane pasirodytų GUI lentelė su visu firmos vadovų parašyta informacija. Paskaičius pranešimą ir prisijungiant iš naujo - „chat“ laukelyje pranešimas neberodomas, jis atsiranda tik tuomet, kai direktorius vėl paredaguoja žinutę.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: patogesnė direktorių ir darbuotojų komunikacija tarpusavyje.

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: /info lentelėje, greta turimų teisių įrašyti papildomą eilutę - ginklų licencija (turima arba ne).
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: patogiau sužinoti ar turima ginklų licencija, ypač naudinga naujokams.

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pastebėjau, jog medicinos pažymą serveryje gauti itin lengva, tereikia išsikviesti medicinos centro darbuotoją ir ją įsigyti. Siūlau kiek paįvairinti bei papildyti šią sistemą - klientas, išsikvietęs mediką turėtų įlipti į jo darbinį transportą, medikas jame turėtų atlikti kraujo tyrimą (trukmė: 15-30sec), atlikus jį, yra 50 procentų tikimybė, jog klientas yra visiškai sveikas, tokiu atveju, kaip ir dabar, tereikia įsigyti medicinos pažymą ir užsiimti sava veikla). Kita vertus, taip pat yra kita 50 procentų tikimybė, jog jo kraujyje trūksta atitinkamų medžiagų, tokiu atveju, medikas turi klientą nuvežti į medicinos centrą, jame atlikti išsamesnį kraujo tyrimą, kuris parodo, kokių medžiagų kraujyje trūksta (leukocitai ar kt.), gavus kraujo tyrimus (per 15-30sec), medikas gali pradėti gydymą (suleisti atitinkamų vaistų, duoti vitaminų ar kt.), tai padarius, klientas pasveiksta ir gali įsigyti norimą medicinos pažymą.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: realistiškesnė medicinos pažymos gavimo procedūra, unikali sistema, papildoma veikla medicinos centro darbuotojams, firmos direktoriui - galimybė plėtoti paties kurtas sistemas.
  9. Patinka
    Lil_Dril sureagavo į Griffin_Lorenzas tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.2   
    Įžanga
    Labas vakaras, GreenSide bendruomene. Prieš kelias dienas, paskelbėme kartu su mano kolega @Jim_Miller pirmąjį "GreenNight" naujienų portalo numerį. Kaip pirmas bandymas, esam patenkinti. Sulaukėme nemažai sureagavimų bei pasiūlymų pagelbėti ties naujo numerio kūrimu. Galbūt, tikėjomės sulaukti daugiau komentarų, kuriuose išreikštumėte savo kritiką, tokiu atveju žinotumėme, ko nereikia naujienų portale bei ko jame trūksta, tad tikimės, jog su vis kitu numeriu, sulauksime daugiau komentarų. Taip pat, primenu, kad galite prisijungti prie „GreenNight“ naujienų portalo savanorių klubo, kuriame bus prašoma pagalbos suvaidinti tam tikrose scenose ar pagelbėti kažkokioje kitoje srityje. Gero skaitymo!

    Atsirado ratų vagys?! 

    Miestelio policininkai gauna vis daugiau nusiskundimų, jog yra nusukami mašinos ratai. Tačiau miestelio sergėtojams niekaip neina surasti nusikaltėlių, kadangi jie dirba itin profesionaliai. Šį kartą nukentėjo @Lewis_Corrado. Nukentėjusysis buvo apklaustas:
    [Žurnalistas] Kada pastebėjote, jog nebėra jūsų ratų?
    [Nukentėjusysis] Šiandien...
    [Žurnalistas] Daug kainavo ratlankiai?
    [Nukentėjusysis] Taip, iš Gruzijos. Nuo mano prosenelio Kadilako nuimti.
    [Žurnalistas] Oho... O ar pranešėte policijai?
    [Nukentėjusysis] Nepranešiau, nes patys žinot Red County pareigūnus. Prašysi pagalbos - sėsi į kalėjimą.
    [Žurnalistas] Na taip, žinome. 
    Mačiusius piliečio ratus, prašome jam pranešti. Vagis neieškomas, įvykis netiriamas.

    Miesteliuose naujas skriaudėjas? #2

    Su mumis buvo susiekusi moteris, kuri teigė, jog matė nusikaltėlį, kuris padegė kaimyno namą ir sėdęs ant motociklo, pasišalino iš įvykio vietos. Sakome didelį ačiū mūsų gaisrininkams, kurie eilinį kartą, kaip mat greit sureaguoja į gautą iškvietimą. Padarytos nuotraukos perduotos policijai. Manoma, kad tai tas pats žmogus, kuris padega visų namus bei yra randama prie kiekvieno sudegto namo jo mėtinių ledinukų popieriukų. Nusikaltėlis ieškomas.

    „BMW vairuotojai ir vėl bombarduoja autobusų stoteles“

    Kovo 21 dieną, apie trečią valandą dienos, policijai buvo gautas iškvietimas, jog vairuotojas vairuodamas BMW, atsitrenkė į autobusų stotelę. Pareigūnų žiniomis, vairuotojas buvo neblaivus bei klausėsi OG Version dainų. Pareigūnai teigia, jog šie aspektai ir buvo pagrindinės priežastys, kodėl atsitrenkė į stotelę. Kadangi mūsų žurnalistai buvo netoliese, pavyko užfiksuoti keletą kadrų.

    Karantinas pakėlė serveryje žaidėjų skaičių?
    Prasidėjus karantinui, serveryje pakilo žaidėjų skaičius. Šiuo metu, serveryje galima sutikti nuo 120 iki 150 serverio žaidėjų. Darbų atrankose yra sulaukiama vis daugiau anketų bei taip darbų vadovams apsunkina atsirinkti darbuotojus į firmą, bet tuo pačiu ir atsiranda didesnė galimybė išsirinkti tinkamiausius darbuotojus. Taigi, ar tai lemė karantinas ir ar taip bus toliau?

    „Ūkininkų ir gaisrininkų streikas nublėso, jie liko nieko nepešę“
    Po kelių dienų, ūkininkų ir gaisrininkų protestai baigėsi bei civiliai gali vėl ramiai važiuoti į skelbimų kontorą. Kodėl protestai baigėsi, nėra žinoma. Galbūt jiems atsibodo, o gal nenori turėti rūpesčių su policija. Tačiau, ar protestų ilgą laiką vėl nebus? Smarkiai abejojame.

    Aukcionas

    Kaip ir sakėme, padarėme antrąjį aukcioną. Šį kartą, taip gerai nepasisekė, nes daug kas pasiūlydavo sumą ir išvažiuodavo. Tad, prašau tų, kurie dalyvauja, jeigu pasiūlot kainą, niekur nevažiuokit, o laukit, kol kažkas kitas pasiūlys arba jūs laimėsit. Savanna automobilį pardavėme už 2‘000 eurų žaidėjui @Jonny_Smith Tačiau, mums nėra skirtumo už kokią sumą parduodame automobilius, kadangi mes aukojame savo pinigus, mes norime sukurti gerą turinį bei suteikti galimybę kitiems žaidėjams įsigyti pigiai mašiną.

    Reportažas
    Sukūrėme antrąjį reportažą bei tikimės, jog jis geresnis. Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šio reportažo kūrimo.

    Norime paminėti, jog nei trupučio nesumenkiname policijos bei neturime jokių blogų ketinimų prieš juos, tiesiog žmonės, kurie išreiškė kritiką prieš policiją, tai padarė savo noru, o ne mūsų prašomi.
    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Jim_Miller. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.
    Trečiasis naujienų portalo numeris turėtų įšeiti šios savaitės gale.
     
    Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda
    Didelis dėkui už paramą, kurios mums labai reikia: @Giedrius_Hells
    Ne dažnai pamatome tokį gerą policininką, kuris be jokių prašymų, pats pasisiūlo padėti ir yra labai profesionalus, didelis dėkui: @Gordon_ Hells
    Už pasiūlytas idėjas dėkojame: @Hash_Cocas


     
     
  10. Liūdnas
    Lil_Dril sureagavo į Rebeka tarp Rebeka_Sander užblokavo Hitautas_White   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hitautas_White
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: FPS unlock
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Logai
  11. Patinka
    Lil_Dril sureagavo į Forever_Young tarp Peikiu Policijos Departamento Direktorių Tony_Express   
    Nesuprantu, negi esi toks nesavikritiškas ir šitoje situacijoje neįžvelgei savo kaltės? Aiškiai matosi, direktoriaus pateiktuose įrodymuose, jog šalia pareigūno jus nusižengėt taisyklėms ir buvote perspėti jog sustotumėt ir nebepažeidinėtumėt jų trankydami vienas kita, tačiau jus nenustojot, tai darėt toliau. Taip, direktorius galbūt per greit po žinutės išsiuntimo puolė rakint ir dėti įspėjimus, tačiau čia minimali klaida, iš kurios aš net neabejoju direktorius pasimokė, šitoje situacijoje buvote jus abu kaltininkai, todėl ateityje siūlyčiau tokiu bereikšmiu papeikimų, kuriose matosi jog esi pagrindinis šios situacijos kaltininkas nerašyti ir taupyti savo laiką taip pat ir direktoriaus. 

    DIREKTORIUS BAUDŽIAMAS NEBUS.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.