Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kevin'Owens

Neaktyvus

  • 51

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Sveiki, kadangi Clash of Clans neseniai išleido didelį update'ą, manau daugelis senų žaidėjų grįžo žaisti ir ieško komandos/clano. Labai neseniai sukūriau klaną pavadinimu Team Hermes ir norėčiau visus žaidžiančius pakviesti prisijungti prie klano, bei prisidėti prie jo vystymo. Suprantu,kad klanas kol kas nėra kažkoks specialus ar labai geras, tačiau turiu didelį norą suburti nors ir nedidelį, tačiau aktyvių žaidėjų kiekį. Klane žais tik lietuviai, todėl visi galės lengvai susikalbėti, dalintis įspūdžiais, strategijomis, troopsais, spell'ais ir t.t. Visi bus pastebėti, o subūrus reik
  2. * Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): 150x200 * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): Kažkas panašaus į šitą.. bet vietoj mašinos uždėkite kokį ratlankį/ratą. . http://greenside.lt/uploads/profile/photo-3746.png?_r=1450383694 * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): Tekstas- Kevin'Owens * Išsaugoti .PSD failą?: Nop * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės. * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Taip. * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): hmm..tiesiog fonas, tas ratlankis/ratas ir jeigu įmanoma tekstą padarykite gražų.
  3. Daugumą [Female] mačiau kitam forume seniau, bet whateva
  4. Sveikas,nesu įsitikinęs ,bet girdėjau jog nepaisant traumos Indianos Pacers buvo susidomėję M.Kalniečiu,bet jei jis tipo nepatektų į NBA,turi susitarimą jog rungtyniaus Žalgiryje.
  5. Geri atnaujinimai ,sėkmės tolimesniuose darbuose.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.