Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mige_Lis

Neaktyvus

  • 42

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Mige_Lis paskutinį kartą laimėjo Rugpjūtis 13 2022

Mige_Lis turėjo mėgstamiausio turinio!

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Tavo Vardas_Pavardė žaidime: Mige_Lis Tavo pilnas „League of Legends“ slapyvardis (pvz: Gruzinas#EUW):Quelanamink#EUW Tavo Discord:MarSietis#1866 Ar prisijungei prie turnyro Discord serverio?: Ja
  2. Ponas Kle_Bonas Esu serveryje septynias dienas ir visų taisyklių neįgaliu išmokti per trumpą laiką. Galėjo bent įspėti, nes to nežinojau.
  3. Važiavau su draugu pro šalį ir juokavom vienas su kitu, ne tau buvo skirtas šis įžeidimas. O dėl žinučių tai kelk viską, o ne tik mano žinutes. Dabar atrodo, kad tik aš blogai viską dariau šiuo atveju, kai tu mane keikei daugiau.(Mažiau editink foto:) ) Gero vakaro.
  4. Del Antrų įrodymų sutinku, buvo mano klaida, bet pirmi įrodymai nėra pilni, nes nėra parodyta kaip dėjo starus ir kaip prasidėjo visas surakinimas, prašau įkelti pilną video medžiagą. Taip pat noriu paprašyti direktoriaus pasiteisinimo dėl discord'o žinučių. Dėkoju.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mige_Lis Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Direktorius Emilijus_Escobar ir pavaduotojas Kle_Bonas. Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Free starai bei nepagarbus direktoriaus elgesys. https://imgur.com/a/EyTpe2G čia matote kaip man dėjo starus už keiksmažodžius ir "afk" kai buvau išėjęs nuo kompiuterio. Norėčiau gauti įrodymus - vaizdinę medžiagą kodėl taip buvau nuteistas. Dabar apie kitą atvėjį su pavaduotoju, kai nutrenkė su PD tr. priemone ir surakino už nieką bei gavau 20star'ų už NON-RP, taipogi norėčiau pažiūrėti kur tai dariau ( https:
  6. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?:Spam 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/USvTOO4

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.