Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kroselka_Vierhas

Neaktyvus

  • 55

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vakaris_Legit Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Damageinformerio Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Ieškau lygiai tokio pačio Damage Informerio Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):
  2. Nerioske labai ąčių už fonts Tema rakinama
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vakaris_Legit Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Ieškau Fonts.txd Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Video Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):
  4. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Vakaris_Legit Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Curver_Zazuage Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėja Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://imgur.com/a/jyAVw69
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vakaris_Legit Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): ieskau font kur rodo tokiu pinigus ir kur hpdigital tokius skaiciuku rastus Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Video Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):
  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vakaris_Legit Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Ginklas,man reikia tos rankos icon kur palme ir deagle su icon su viskuo Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Video Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):
  7. as vistiek istryniau visas modifikacijas ir nieko tas pats bet kai isisiunciau pati samp vakar mete runtime ar kazkas ten o kai dar cleo isimeciau tai ir rashina galit padeti ?
  8. Pažiurėkite video galit padėti kaip susitvarkyti ?
  9. Buvau istrynes o gal paeitu visa samp istrinti ir is naujo parsisiuti ?
  10. Aš vakar buvau prisijunges į samp bet šnd vėl prisijungiau ir išėjau paskuj vėl bandau jungtis paspaudziu ant to serverio kur jungtis ir iškarto crashina gal žinot ką padaryti ?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.