Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

The_Smecher

Neaktyvus

  • 21

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Aivaras tarp 2015.10.11 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.2)   
    Atnaujinimai
    Darbuotojų sąrašuose rodys kiek iškvietimų yra priėmę DPD / fūristai. Kalbant skirtinguose pasauliuose, žinutes tematys tik tame pasaulyje esantys žmonės t.y kaip pavyzdį galime imti namų interjerus. Event prižiūrėtojai galės sukurti FIND eventą, bei sukurti serveryje EVENT transportą. Nuo šiol random sistema kuri atrenka žmones prizams laimėti, nerinks žmonių kurie bus AFK. Užblokuoti su objektais visi tune garažai. Perkant tr.priemonę iš mašinų salonų, turgaus ir t.t, galėsite pasirinkti norimą pradinę spalvą. Išimtos spalvų pirkimo funkcijos prie mechanikų garažo. Prie mechanikų garažo už 2500€ galėsite įsidėti NITRO. Įdėta rusiška radija į MP3 / radijos. Jei ekrane bus viena GUI lentelė, kita išlysti negalės. /mp3 - /radijas, bei namų radijų liste bus vienodos radijos, taip pat per /mp3 galėsite įsijungti savo radiją įrašę, jos URL adresą. Užlipus ant loterijos pickupų galėsite matyti, kas laimėjo praėjusias vykusias loterijas. /varzybos bei /varzybosrida lentelėse matysite, kas laimėjo paskutines tos rūšies varžybas. Iš miestelio į miestelį skraidys oro balionai, kas turėtu sudaryti įdomesnį bei gražesnį vaizdą serveryje.
     
    Policijos dapartamentui įdėtos 2 policijos transporto priemonės, t.y helikopteris, bei enforcer, iš enforcer galėsite pasiimti 180 M4 kulkų kas 3 minutes, tai padės šturmams. Sutvarkytos klaidos
    Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su /vaziuoju, kai nerodydavo racijoje, kas priėmė iškvietimą. Patvarkyti vieni logai. Sutvarkyta klaida su ginklais, kai būdavo perkami / turimi vieno sloto ginklai, ir išlikdavo tiek pat kulkų. Sutvarkyta klaida su AFK lentelės laiko atnaujinimu.  
    Dabar atnaujinimus tikriausiai išvysite vėl kas savaitę ar dvi, bet mažesnius.
  2. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Rokas tarp 2015.08.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5)   
    Jei patikojei nepatiko!
     
    Sekančios 0.1.6 versijos atnaujinime planuojame:
    Visokeriopas gaujų tobulinimas (jei turite pasiūlymų rašykite juos čia); Atkeltas darbas su pakvietimu iš 0.1.5 versijos atnaujinimo; Skelbimų kontoros atskiras interjeras ir exterjeras; Ūkininkų ir medkirčių darbo patobulinimai; Galbūt nauja verslų sistema?; Galbūt daugiau namų?​; Padidintas pasiekimų skaičius; Dar vienas narkotikų gaminimo kelias; GSPD darbo tobulinimas; Pildomos įdomios žmonių idėjos. ​
  3. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Aivaras tarp 2015.08.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5)   
    Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės įrašyti tik 50€ arbatpinigių, o žmonės turintys > 5000 patirties taškų galės įrašyti iki 500€ arbatpinigių. Jei žmogus atsijungs nes buvo iškickintas / iškickintas sistemos administratoriams tai praneš vietoj paprastos atsijungimo priežasties. Įdėtas anti vehicle boomeris/respawneris ačiū ES.^ Nuo šiol siūlant žaisti kauliukais žmogus kuriam siūlote žaisti turės paspausti N raidę, kad išmestų pagrindinę lentelę. Nuo šiol ir pavaduotojai galės naudoti /dpzu komandą. Kauliukų intvervalas sumažintas iki 1 minutės. Sutvarkyta klaida su maisto bufetais. Sutvarkyta klaida su gėrimų aparatais. Policijos direktorius galės nuo šiol nustatyti net iki 40 skirtingų įtarimų. Nuo šiol bus fiksuojama žmogaus į darbą įsidarbinimo data, ją galėsite pamatyti per /info /bendradarbiai arba direktorio pulte, kadangi laikas fiksuojamas nuo dabar todėl visų įsidarbinimo laikas kas jau dirbate darbuose, bus 2015.08.23 xx:xx Patobulinta /persirengti komanda, nuo šiol jūs galėsite devėti žemesnio rango drabužius, t.y jei jūsų rangas yra 3, jūs galėsite devėti 1, 2, 3 rango drabužius, jie bus nenaudojami kaip pagrindiniai ir juos užsidėti galėsite tam kartui tik per /persirengti komandą. Fūristams parašius /sunaikinti komandą, susinaikins ir priekaba jei ji buvo prikabinta prie fūros. DPD žmonėms rodys jei žmogus užsisakys pinigų pervežimą. Nuo 4 rango PD darbuotojams galės asitraukti 3 kartus daugiau nuo blokados nei mažesnio rango darbuotojams. Nuo šiol /maistas komandos negalėsite naudoti būnant surakintam / būnant mašinoje. Patobulinta AFK lentelė, žinant kad jums nepatikdavo vis vedžioti unikalius captcha kodus, radome alternatyvą kuri pagerins ir pagreitins sugrįžima iš AFK.
    Apie žmogų kuris paskutinis susprogdino pinjatą praneš visiems aplinkui esantiems žaidėjams. Fotoaparatui nebereikės ginklų licenzijos. Pašaras žuvims veiks tik ten kur užmesite jį. Fūristai nuo šiol turės savo nuosavą interierą / patalpas kuriose galės vesti atrankas ir daryti kitą įvairiausią veiklą netrugdant pašaliniams.
    Nuo šiol serveryje nuosavoms tr.priemonėms bus fiksuojami kartai kiek kartų mašina buvo daužta. Norint parduoti tr.priemonę serveriui jūs turėsite nuvykti į tr.priemonių supirkimo vietą. (/gps galėsite rasti šią vietą). Jei jūsų tr.priemonė stovės jūsų namo garaže, jūsų tr.priemonė krausis. 5% mašinos energijos sueikvos 1.5% sukauptos kolektoriaus energijos. Nuo šiol bendradarbių / darbuotojų sąrašuose galėsite matyti kiek medikas pardavė vaistinėlių. Fūristų interjere žmonės galės pranešti fūristams apie norimą mašinos užsakymą. /vchat pakeista į /vc dėl greitesnio naudojimo. Daugelyje serverio vietų pamatysite naują vardo formatą Vardas_Pavardė(žmogaus ID) pvz: Aivaras_Vercetti(0 Atnaujinta /priezastys tiksliau ji išskaidyta į atskiras komandas (/aisp - admin įspėjimų informacija; /visp - vip įspėjimų informacija; /disp - darbo įspėjimų informacija; /dismet - paskutinei išmetimai iš darbo) taip pat atnaujintas lentelės dizainas.
     

    Perkant kokias nors paslaugas iš medikų jūs turėsite būti jų tr.priemonėje.  
    Nuo šiol serveryje bus kaupiamas ir iš viso serveryje pražaistas laikas be afk, bei pražaistas laikas per šį mėnesį.
     
    Į /slepti komandą įdėti nauji pasirinkimai, nuo šiol galėsite išjungti admin chatą (/a), išsjungti vip chatą (/vc) bei išjungti rodymą kai žmonės atsijungia / prisijungia. Perdaryta skelbimų kontora, atsirado netgi 3 nauji pasirinkimai kurie surišti su greenside.lt tinklapiu. Paskelbus skelbimą per tuos naujus pasirinkimus skelbimas atsiras 1 dienai tinklapyje nuorodą ( http://greenside.lt/index.php/pages/skelbimai )
    Nuo šiol tvarkos prižiūrėtojai galės paleisti iš kalėjimo / atitildyti / užblokuoti atsijungusius žaidėjus. Bėja jie savo komandas matys /priziuretojas komandoje. Žmonės kurie prašo administratorių pagalbos galės sulaukti iki 3 skirtingų atsakymų į klausimą nepasibaigus klausimo laikui. Paskutiniam padėjusiam administratoriui žaidėjas galės parašyti naudingą padėjimą su komanda (/nd Vardas_Pavardė/ID), naudingi padėjimai bus rodomi administratoriams per /admins sąrašą. Serveryje atsirado nauja komanda /priziuretojai su kuria galite pažiūrėti visus serverio prižiūrėtojus. Atnaujintas /direktoriai lentelės dizainas, bei joje bus rodomos ir serverio gaujos.
    Vyriausybės vietoje kur rašomi laisvi namai, bus atskirai grupuojami namai / butai / salos.
    Sutvarkytas pzu bugas, jei žmogų stebėdavo daugiau nei 1 žmogus, kai stebimasis atsijungdavo pzu funkcija nusitraukdavo tik vienam iš stebinčiųjų, identiškas bugas ir su įlipimais į tr.priemonę kai turėdavo pasikeisti kameros tipas, bet vienam iš stebinčiųjų likdavo toks pats. Vienas iš gaujų veiklos atnaujinimų t.y banko grobimas. Kaip vyks banko grobimas?   Taigi atėjus su savo gaujos nariais į banką turėsite vienu metu nusitaikyti į 1 stovintį NPC botą, taip jie pakels rankas ir bus lyg įkaitai, nuo šios akimirkos turite 5 minutes atlikti nešvariam darbeliui.  (Jei kita gauja nepradėjo jo anksčiau) (Jei rankoje bent vienas žmogus iš betkurios gaujos viduje palaikys ginklą ilgiau nei 5 sekundes misija bus nepavykusi ir viskas bus užblokuojama kuriam laikui, ginklai gali būti ištraukti jei įkaitai yra bent 1 darbuotojas)   Tuo metu kol bus laikomi įkaitai Security(Apsaugos kambaryje) stovės kompiuteris į kambarį reikės patekti suvedus ilgą raidžių/skaičių kodą, prie kompiuterio taip pat reikės suvesti vėlgi kitokį kodą. Suvedus kodus kompiuteryje tie 5 gaujos nariai kurie laikė įkaitos galės atsikvėpti todėl, kad nuo šiol jie nieko policijai nebegalės pranešti nes apsauga išjungta, taip pat su išjungta apsauga visos atidarytos durys nebeužsidarinės kas 5 sekundes, todėl galėsite nevaržomai vaikščioti per daugelį apiplėšimo įėjimu (aišku pirmiausia kaip ir minėjau juos reikia atidaryti, jei suklysite būsite įduoti policijai).   Per visus įėjimus galima vaikščioti ir nenulaužus security kambario kodo, tokiu atvėju atidarytos durys tiesiog užsidarys po 5 sekundžių, bei jei būsite ginklą ištrauke ilgiau 5 sekundžių būsite pastebėtas ir misija neįvykdyt.a (Didesnė tikimybė įkliūti į policijos rankas, nes kiekvieną kartą norint sugrįžti reikės vesti milžinišką kodą, ir taip jūs per 5 minutes visko padaryti galite net nespėti).   Taigi nuo šiol turėsite nulaužti dar 2 papildomas duris kad patektumėte į banko rusį, nuo ten iki pinigų jus dar skirs 4 žingsiniai.   Nulaužti 1 durų kodą. Nulaužti 2 durų kodą. Nulaužti 3 durų kodą. Užminuoti grotas (bomba sprogs po 5 sekundžių).   Ir štai jūs jau pinigų saugykloje!   Pinigų saugykloje turėsite su kitas gaujos nariais sunešioti prie kiekvieno stalo po 3 lagaminėlius prie stalo iš seifų, kad pinigai taptų pinigų maišų kurį galima užsidėti ant pečių. Pasiemus pinigus jūs juos turėsite pristatyti į gaujos bazę ir taip už maišą gauti nuo 1k iki 3.5k € į gaujos pelną.   Po durų 5 minučių nuo pirmojo veiksmo (NPC BOTO paėmimo į įkaitus) sistema uždarys visus išėjimus / įėjimus, ir 2 valandoms banko plėšti nebebus galima, todėl pasistenkite ir viską padarykite gerai!     Sėkmės gaujų karose dėl banko. Įdėtas keiksmažodžių filtras pavyzdžiui jei į paprastą chatą rašysite "tu esi lochas !!!" galutinis rezultatas bus "tu esi ****** !!!" Atnaujinta /patikra komanda, daugiau informacijos, polcijos direktorius galės padaryti šiems dalykams naujų įtarimų.
    Bendradarbių / darbuotojų lentelėse bus rodomo, kiek darbuotojas per dieną pradirbo t.y pravažiavo kilometrų su darbine tr.priemone. Neturint sveikatos pažymos darbe su pakvietimu negalėsite mūvėti darbo aprangos, ko pasekoje negalėsite dirbti, todėl sveikatos pažymos bus būtinos. Sutvarkyta klaida su mechnaikais, dėl kurios rato bloką ir kt galėdavo padaryti per vieną kartą po daugelį kartų ir prisifloodindavo uždėjimas ar kitas veiksmas, nuo šiol darant vieną veiksmą kol jis nesibaigs negalėsite atlikti kito per mechanikų pultą. Eventams sukuriamose mašinose rodys koks žaidėjas sedėjo pirmas tr.priemonėje. Policijos direktorius galės dėti įtarimo lygį iki 50. Fūristai galės pasiimti krovinį kokį tik nori t.y pasirinkti patys, nuo kokio rango tai jie daryti galės nustatys pats direktorius. Administratoriai atkrauti elektrą galės tik savo tr.priemonėms ir paprastoms darbo tr.priemonėms, kitų žaidėjų nuosavoms mašinoms to padaryti negalės. Naujas ūkininkų darbas, nuo 1500 patirties taškų. Atvykus ir įsidarbinus visų pirmiausia turėsite kulti grūdus (taip taip ne vien važinėti po checkpointus ar ką spaudinėti o važinėti po laukus ir kulti grūdus, kurie dings / ataugs ir t.t). Prikūlus bent 1kg grūdų jūs galėsite juos išpilti į ūkininkų sandėlį. Sandėlyje galės būti iki 5000kg grūdų. Jei sandėlyje yra grūdų kas 2 minutes, iš 100kg pasigamins po 10 duonos kepalų dėžių, kurias pasikrovus reikės nuvežti į GreenSide gamyklą bei iškrauti sunešiojant dėžes iš tr.priemonės.
    Gaujos galės susprogdinti vieną tiltą, jis nugriūs, už tai pinigų negausite, bet šito dalyko paskirtis bus paminėta tolimesniąjame punkte. Automtiškai jis atsistatys po 30 minučių.
    Taigi kiekvieną dieną fūristai su policijos pagalba galės pargabenti vieną slaptą krovinį į kaimelius, gaujo tą gaus visaip sustabdyti, (pvz auksčiau paminėtoje vietoje susprogdinti tiltą). Jei krovinį fūristai su policija atveš sėkmingai abi firmos gaus atitinkamą atlygį, jei to padaryti per 1 valandą nepavyks į pelną pinigų gaus gaujos. 17:00 bus galima pradėti bandyti atgabenti krovinį, jei 18:00 krovinys bus atgabentas į pelną pinigų gaus policija ir fūristai, kitu atvėju gaus gaujos.
     
    Sutvarkyta klaida su masiniu darbuotojų išmetimu, kad likdavo darbo sutartis. Naujas fermerių pasiekimas "Fermerių meistras". Kad galėtumėte valdyti savo tr.priemonės bagažinę turite ją atidaryti per /tvaldymas. Mašinos bagažinėje tegalėsite laikyti iki 2000 šovinių vieno šautuvo, ir iki 300 pakelių narkotikų. Įdėtas Anti Inifinity Ammo ačiū (ES.^) Jei prie pinjatos šaudysite į žmogų, ginklai bus pašalinti iš rankų, ir žala nepadaryta pašautam žmogui. Į bagažinę dėti galėsite tik 3 rūšių ginklus (ak47, shotgun, deagle). Gaujos kiekvieną dieną galės užimti kaimelius, jei jų nebus užėmė negalės pardavinėti ginklų / narkotikų. Kaimelius užimti galite su flakonėliu, jei pardavinėsite ginklus kitur neparduosite ir gausite įtarimo, todėl ginklus pardavinėti gali tik gaujos, savo vietose / skersgatviuose kuriuos yra užėmė. Pagal gaujas skirtingų spalvų tagai.
    Iki 1.5 versijos liko
     
     
    Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan; (kai kurios lentelės patvarkytos, buvo žadama keisti visų tekstų spalvų struktūra, bet tai darant būtu prie naujų labai priprasti, todėl teks tenkintis dabartinėmis spalvomis.) Nauja gaujų sistema; Pildomos įdomios žmonių idėjos.
  4. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Aivaras tarp 2015.07.19 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4.1)   
    GREENSIDE # 0.1.4.1
     
    Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos. Sutvarkyta su aktyviausio žaidėjo pasiekimu. Sutvarkyti klaida su /saukti komanda. Sutvarkyta klaida su pzu. Įdėtas naujas anti crashas. Per bendradarbiai / darbuotojų sąrašuose direktoriai rodys kiek yra darbuotojų ir kiek iš jų šiuo metu prisijungusių.
    Nuo šiol direktorius turės galimybę išdalinti pelną tik prisijungusiems darbuotojams. Nuo šiol kai EVENT rengti paskirti žmonės juos rengs, jums prisijungti bus daug patogiau.
    Nuo šiol panaudojus /skaic komandą jei ją panaudojo < 3 lygio administratorius skaičiavimą terodys tik aplinkiniams žaidėjams. Į administratoriu bausmes įdėtas naujas baudimas "Mute už blogą /padmins naudojimą". Sutvarkyta klaida su /bausti komanda kai žmogus būdavo užblokuojamas su panašiu vardu ar taip pat atliekant kokį kitą veiksmą. Direktorių pultas ir vėl pasipildė nuo šiol direktoriai galės nustatyti kiekvienam rangui nustatyti vyrišką / moterišką skiną pagal save. (Skinai yra atitinkamai parinkti, todėl visų iš eilės naudoti negalėsite). Apačioje galite matyti kokie skinai galimi paskirti rangui pagal darbą / gaują. Darbų / būsimų gaujų galimos aprangos keitimai rangam
    Sutvarkyta klaida su 200 padėjimų pasiekimu. Nuo šiol elektronikos parduotuvėje galėsite nusipirkti ir fotoparatą. Nuo šiol pagavus žuvį parodys kokią pagavote.(karpį, lyną, karosą ir t.t). Nuo šiol galėsite žvejoti prie įvairiausių vandens telkinių / pakrančių, iš savo salų, laivų, o ne vien tik prie žvejybos tiltukų. Nuo šiol prie 3D teksto rodys ar verslas boostintas. Kai žmogus užsisakys iš verslo atvešti pinigus praneš į raciją DPD darbuotojams informaciją Policija baudos žmogui duoti negalės, jei jis neturės nei vienos star. Jei būsite užsisakęs krovinį kurį vežate fūristuose ir atsijungsite, prisijungę gausite vistiek vežti tą patį krovinį, kol jo nenuvešite negalėsite vežti kito. T.y jei važiuosite ir gausite crash, prisijungę ir įlipę į fūrą, jums bus parodyta kokį krovinį turite pasiimti. Taip pat ir su pakrautu kroviniu, jei įlipsite į fūra su prikabinta priekaboje ir priekaboje bus pakrautas krovinys, jums bus pasakyta, kad turite pargabenti krovinį kuris yra priekaboje, bet šiuo atvėju tai nėra 100% būtina. Nuo šiol atsiradę kalėjime turėsite praeiti fotografavimo patalpas, iki normalaus kalėjimo, ten turėsite paspausti kelis kartus Y klavišą, kad taip nusifotografuotumėte.
     

     
    Atvykus į kalėjimą jums bus išmesta GUI lentelė su patarimais ir vaizdu į kalėjimą. Nuo šiol nuo motociklo nuėmus rato bloką, jums bus nuskaityti pinigai. Policijos darbuotojai turės 3 SULTAN automobilius su skiriamaisiais ženklais
    Nuo šiol aukojant į direktorių fondą pinigus jūs turėsite įrašyti ir palinkėjimą. Kai kas nors paaukos jūsų darbui į raciją bus pranešta. Direktoriui atsirado naujas papildomas langas "Paskutiniai paaukojimai darbui", paspaudus galėsite pamatyti 10 žmonių kurie paskutiniai aukojo jūsų firmai.
    Serverio savininkams pridėta nauja funkcija serveryje kuri leis prarastus vartotojus grąžinti daug greičiau. Jei jūsų nuosava tr.priemonė sprogs bus taip pat po sprogimo informacija praneštas ir galimas kaltininkas (pvz žmogus kuris sušaudė jūsų tr.priemonę). Patobulinta RCON ban sistema, jungiantis į serverį žmonės kurie gavo RCON banus gaus šiokios tokios informacijos, ir neliks nežinioje. Serverio pagrindinei administracijai atsirado naujas galimas eventas, administratorius sukurs žodį kurį turės į chatą parašyti be kuris kitas žaidėjas, ir taip laimėti kokį nors paskirtą prizą.
    Pagražinti KICK (Išmetimo iš serverio tekstai)
    Mechanikai nuo šiol galės į savo vietą atstatyti darbinius motociklus. Perkant medicinos pažymą ne iš medikų jei medikai bus AFK, jų neskaitys kaip aktyvių ir leis nusipirkti sveikatos pažymą. Tarnybas kviesti galėsite kas 2 minutės, jei išsikvietėte medikus, tai juos vėl kviesti galėsite tik po 2 minučių, bet jei 2 minutės nuo medikų kvietimo nepraėjo vis galėsite kviesti kitas tarnybas, ir viskas veiks kaip pirmuoju atvėju. Charlie Pizza picerijoje galėsite pavalgyti ir taip iškarto atsikrauti 100% alkio, kaina 250€. Vietoj senosios baldų/žvejų parduotuvės atsirado eco degalinė , o senoji iš dilimore kaimelio pašalinta. Už ECO degalinę ačiū Roba_Ggg.
     
    Baldų ir žvejų parduotuvėje atsirado naujoje vietoje netoli medikų.
    Atnaujinti valgio bufetai nuo šiol prie jų pickupų nebebus, jums reikės tiesiog paspausti ALT raidę ir taip jūs pavalgysite, atminkite maistas pabrango 50€ 10% alkio, todėl patariame valgyti picerijoje kur viena porcija atstato 100% alkio.
     
    Nuo šiol topuose galėsite matyti savo vietą jei ir nesate top 15, rodys kiek trūksta atitinkamo dalyko iki pakliuvimo į topus / pirmos vietos.
    Direktorių leidimų nustatymuose galėsite nustatyti ar pavaduotojui leisite nustatinėti darbų aprangas ar neleisite. Būnant PZU rėžime negalėsite atvykti į iškvietimą (policija/taxi ir t.t) Per /dpzu negalėsite stebėti aukštesnių nei 3 lygio administratorių. Atnaujintas AFK laiko skaičiavimas, galbūt dabar nebemėtys po kelių sekundžių, kad afk jau praleidote po 22minutes ir panašiai.  
    Atnaujinimų kurį laiką nebuvo, nes šiek tiek reikėjo pailsėti visgi vasara.(7 mėnesiai be perstojo nemažas laiko tarpas).
    Kitiems atnaujinimams jau galite tikėtis naujos gaujų sistemos, naujo darbo.
     
     
     
    Iki 1.5 versijos liko
     
     
    Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan; Nauja gaujų sistema; Pildomos įdomios žmonių idėjos;
  5. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Mister_Crime tarp [0.1.4]Keli pasiūlymai.   
    1). Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Mister_Crime
     
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti komandą fūristams su kuria jie galėtų sunaikinti priekabas. pvz /psunaikinti ar kažką tokio.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šiuo metu fūristai baigę darbą turi važiuoti į bazę, kad palikti ten priekabą, būtų logiška, kad jie galėtų sunaikinti ją kaip ir mašiną.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
    --------
    2). Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Mister_Crime
     
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, kad pinjata atsirastų betkur gta sa žemėlapyje, o ne tik kaimeliuose.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: šiuo metu visi žino kur atsiras pinjata ir tik pamatę kokiam kaimelyje ji yra iš karto lekia į tą miestelį, taip būtų įdomiau jos ieškoti ir ją rasti.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
    --------
    3). Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Mister_Crime
     
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, kad ne tik įsidarbinimui reikėtų medicininio pažymėjimo, bet ir dirbant, t.y be medicinkės neleistų įsėsti į darbinį transportą. Ir tarkim jeigu naktį nebūtų medikų on, būtų galima ją nusipirkti ligoninėj už tarkim dvigubą kainą.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nauda tokia, kad medikai gautų daugiau iškvietimų, nes visiem pastoviai reikėtų medicininio pažymėjimo.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na tai būtų logiška, tikrovėje taip jau yra, neturint sveikatos pažymėjimo tu negali dirbti. 
    --------
    4). Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Mister_Crime
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, kad jeigu pardavinėji verslą rodytų visiem žaidėjams ar jis yra patobulintas už kreditus ar ne.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų apsauga nuo apgavysčių, nes dabar galima apgaut ir sakyt, kad verslas nėra pakeltas ir parduot jį žymiai brangiau.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
    --------
    5). Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Mister_Crime
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlyčiau padaryti lažybų bendrovę kurioje galėtumėm leisti pinigus ant tokių dalykų kaip žirgų lenktynės ir t.t
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Pastebėjau, kad daug kas mėgsta žaisti kauliukais, tai reiškia mėgsta ir azartą, tai kodėl gi nepadarius tokio dalyko kaip žirgų lenktynės? Būtų daugiau veiklos serveryje.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
    --------
    6). Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Mister_Crime
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siūlau pakeisti darbo be pakvietimo pasiekimų sistemą  ir vietoj to, kad reikėtų 30min pradirbti reikėtų atlikti tam tikrų dalykų iš to darbo, pvz : picerininkas turėtų išvežiuoti tam tikrą skaičių picų, medkirtys nupjauti ir parnešti tam tikrą skaičių malkų ir t.t
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: šiuo metu tuos pasiekimus įvykdyti labai lengva įsėdi į car pakeli ridą 30min ir yra, reikėtų daugiau pastangų tiems pasiekimams  įvykdyti. 
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
    --------
      7). • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Crime
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: kai dirbi fūristuose ir  priimęs baldų užsakymą atsijungi reikia važiuoti ir vėl priimti užsakymą, kai tavo internetas prastas ir dažnai gauni kick dėl pingo tai labai erzina, todėl siūlau padaryti, kad užsakymas jeigu jo neįvykdai per 10-20 min tiesiog dingtų.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: , tada nebūtų tokių problemų kaip dabar, šiandien galėjau nuvežt per 30 krovinių, bet nuvežiau vos 15, nes pastoviai reikėdavo per naują priiminėti užsakymus.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
    --------
     
     
    Kai kurias idėjas jau buvau parašęs senoje temoje, todėl jeigu galite ištrinkite ją , nes pagalvojau, kad geriau turėsiu viską vienoj vietoj, ačiū. Temą pastoviai vis redaguosiu su naujomis idėjomis.
  6. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Mister_Crime tarp [0.1.4]Pora pasiūlymų   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Mister_Crime
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siūlau pakeisti darbo be pakvietimo pasiekimų sistemą  ir vietoj to, kad reikėtų 30min pradirbti reikėtų atlikti tam tikrų dalykų iš to darbo, pvz : picerininkas turėtų išvežiuoti tam tikrą skaičių picų, medkirtys nupjauti ir parnešti tam tikrą skaičių malkų ir t.t
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: šiuo metu tuos pasiekimus įvykdyti labai lengva įsėdi į car pakeli ridą 30min ir yra, reikėtų daugiau pastangų tiems pasiekimams  įvykdyti. 
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
     
      • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Crime
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: kai dirbi fūristuose ir  priimęs baldų užsakymą atsijungi reikia važiuoti ir vėl priimti užsakymą, kai tavo internetas prastas ir dažnai gauni kick dėl pingo tai labai erzina, todėl siūlau padaryti, kad užsakymas jeigu jo neįvykdai per 10-20 min tiesiog dingtų.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: , tada nebūtų tokių problemų kaip dabar, šiandien galėjau nuvežt per 30 krovinių, bet nuvežiau vos 15, nes pastoviai reikėdavo per naują priiminėti užsakymus.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
     
     
  7. Patinka
    The_Smecher gavo reakcijąRokas tarp Naujas gaujos sistemos modelis,   
    Skaitėsi tikrai įdomei, idėja tikrai labai gera, net keista pasidarė skaityti, pamačiau kokias pastangas įdedat į serverį, stengiates kažką naujo išrasti jog žaidėjams būtų įdomu žaisti, o ne taip kaip kituose dauguma serverių kur sugeba per kokius 2, 3 mėnesius ištaisyti kelias klaidas, šaunu!
  8. Patinka
    The_Smecher gavo reakcijąJulkazz_Yxyz tarp Creed - Official Trailer [HD]   
    Sveiki, kas dar nematė noriu pasidalinti su jumis Creed oficialiu traileriu

    Filmas bus išleistas Lapkričio 25 dieną

    1080p!



  9. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Danke_Grim tarp Danke_Green užblokavo Rokas_Dropbox   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danke_Grim

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Dropbox

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Doneitinimas

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :



  10. Patinka
    The_Smecher gavo reakcijąDanke_Grim tarp Ever_Never užblokavo The_Smecher,   
    Jei atblokuos, parodysiu aš tau darysiu pats video ir tu mane galėsi filmuot
  11. Patinka
    The_Smecher gavo reakcijąDanke_Grim tarp Ever_Never užblokavo The_Smecher,   
    Ak apkaboje buvo 1 kulka, iššoviau užsitaisiau ir kaip užsitaisiau bebuvo likus kulka. Ir po to pasikeičiau į desert deagle.. Jmj koks dar čytinimas..
  12. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Dynomite_Dizzle tarp Dynomite_Dizzle banned Kingpin_Support   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dynomite_Dizzle

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kingpin_Support

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: air brk

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

     

    http://www.part.lt/img/9d65e74ed08*cenzūra*af5436083706d2c7fb418.png

     

    http://www.part.lt/img/6a07f4c8db2566efe806e52928858631209.png

  13. Patinka
    The_Smecher gavo reakcijąSniegiuz_Pukis tarp Ever_Never užblokavo The_Smecher,   
    Ak apkaboje buvo 1 kulka, iššoviau užsitaisiau ir kaip užsitaisiau bebuvo likus kulka. Ir po to pasikeičiau į desert deagle.. Jmj koks dar čytinimas..
  14. Patinka
    The_Smecher gavo reakcijąDanke_Grim tarp 2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)   
    Šaunus atnaujinimas, ryte gerai skaitėsi
  15. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Danke_Grim tarp [3dsMAX] SHOP   
    Kainoraštis
     
    Skinas ( 1 vienetas ) - 2'000eur (2 vienetai ) - 4'000eur ir taip toliau.
    Skinas su modu ( 1 vienetas ) - 5'000LT (2 vienetai) - 10'000eur ir taip toliau.
    Mašina (1 vienetas ) - 5000eur ( 2 vienetai ) 10'000eur
    Mašina su skin (1 vienetas 10'000eur ( 2 vienetai ) 2000eur
    Mapas - Galit pasirinkt kokioje vietoje bus 3d darbas 10'000eur
    Tekstas - Plius REP
    Photoshop redagacija efektai - 5'000eur
    Ginklas : 500eur
     
    Anketą 
     
    Skinas : Įmesti ID / Arba skin mod siuntimą.
    Mašina : Įmesti mašinos pavadinimą / Arba mašinos mod siuntimą.
    Mapas : Nufotografuoti norimą vietą
    Tekstas : Jūsų tekstas
    Photoshop redagaciją : Aprašymas
    Ginklas : Ginklo ID ir ant kokio skino. Nugaros ranku ir panašiai
     
    [iNFO] Jeigu nereik Skin ar mašinos ar photoshop ar map tiesiog ištrinkit ta laukeli
  16. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Aivaras tarp 2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)   
    GREENSIDE # 0.1.4
     
     
    Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į gaujos fondą pinigus galėsite dėti tik nuo 5000 patirties taškų. Nuo šiol kauliukus galėsite mesti iš 15000€, o VIP narys gali siųlyti kauliukų žaidimą iš 25000€. Naujokams DM zonoje nebereikės ginklų licenzijos. Savininkams sukurtos komandos kurios leist salone/turguje mašinas pertatyti į kitokias. Sutvarkyta klaida su medkirčių darbo pasiekimu. Savininkams sukurtos kelios komandos leidžiančios žaidime pakeisti verslo pavadinimą  / poziciją / verslo savininka. Sukurta "Pinjatos" sistema, serveryje kas 2 valandas atsiras random prie vieno iš 4 kaimelių Pinjatos objektas, atvykę turėsite jį sušaudyti, kas paskutinis ją sušaudys gaus 5000€ 150xp, o aplinkui buvę gaus po 750€ ir 50xp.
     
    Serveryje atsirado "GreenSide baras" jame žmonės galės rinktis atsigerti alkocholinių gėrimų, bei paskirtas DJ galės leisti muziką (pajungti vieną iš daugelio radijų). Praeinant pro klubą muziką jums taip pat girdėsis (jei muzika bus iš radijo). Sutvarkyta klaida su atsijunugsio žmogaus kvietimu į darbą. Serveryje išimti visiškai visi nuomos dviračiai, nuo šiol dviračius galėsite gauti iš kiekviename miestelyje esančių "dviračių nuomos punktų". Ten atvykę turėsite galimybę už 100€ išsinomuoti dviratį, nulipus nuo jo 120sekundžių intervale yra galimybę kad dings jūsų dviratis (nes pasibaigs laikas), bet dviratį galite sužgražinti į vieną iš nuomos punktų ir taip atgauti 50€ už nuomą.
    Sutvarkyta klaida su gaujos pavaduotojų skyrimu. CP evente nuo šiol bus galima nustatyti CP dydį (bus galima padaryti įvairesnių eventų). Nuo šiol užsakant mašinos sutvarkyma pas mechanikus mechanikai žinutės nebegaus, gaus žmogus išsikviesti mechanika per /kviesti (dėl įvairiausių nesutarimų) Atnaujinta /darbai informacijos lentelė bei suskirstyti darbų patirties taškai.
    Nuo šiol pasiekimai duos normalius užmokesčius. (Visi pasiekimai buvo anuliuoti nes buvo test rėžime). Serverio komandai pridėta daugiau galimybių event pulte kuri leis vesti greitesnius eventus.
  17. Patinka
    The_Smecher sureagavo į Rokas tarp 2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)   
    Jei patikojei nepatiko!
     
    Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame:
    Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.