Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Behas_Renaldas

Neaktyvus

  • 45

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Behas_Renaldas pranešimai

  1. Visi į Reklama laukiu. Žaidėjas gauna baną už Reklamą
  2. Pirkimo anketa. Jūsų Vardas_Pavardė : Renaldas_Behas Koki namą norėtumėte pirkti ( Vieta, kaimynai,išvaizda... ) Svarbu butu pagr miestelyje ir be atidaryto garažo. Jūsų norima kaina : 580k
  3. Už šitą idėja, galėsim ramiai laikyti mašinas aikštelėje.
  4. Už gera idėja įdomu butu pasižiūrėti kiek dienų praleidęs būtum po kokiu 3-6men.
  5. Na geriau tada būtu daryti LS miestuose ten nors apsimoka yra tikrai neblogu namu o čia bus po 3-5 mėn usilyke ir niekas jų nepirks.
  6. Geriau padaryti kad eitų grobti minimum 3-5 žmonės nes jeigu 1 eina ir išlaiko kažkokia nesąmonė netikrovišką.
  7. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė : Renaldas_Behas Kokią transporto priemonė parduodate : Uranus. Papildoma informącija : Traukiantis aky mašiniukas, daug ko matęs, yra gunų bagažiniai. Jūsų norima kainą : Siulom nuo 12k. Vaizdo įrašas/nuotrauką :
  8. URANUS RIDA 150 Traukiantis aky masiniukas daug kas norėjo pirkti bet dar laukiau kas pasiūlys geriau tad parduoti neskubu, bagažiniai yra gunu pilna tune. TAD SIULYK.
  9. MODAS, nesibugina? Jei taip paimu už,10k ir numeti linka.
  10. 320k nori parašyk į A.Z. arba žaidime.
  11. Sveiki, man irgi malonu, Cinamonai už šašlyka neatleisiu.
  12. Sveiki man irgi malonu. Streewart kodėl aš nesigaudau ekonomikoje? :/
  13. Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Renaldas_Behas *Jūsų Vardas realybėje : Renaldas. *Jūsų amžius : 15 metų. *Miestas iš kurio esate : Kėdainiai. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Jei reiks į A.Ž. *Jūsų charakterio bruožai : Hmm, na esu linksmas, draugiškas, greitai usinervuojų,labai ramus. *Jūsų pomėgiai : Vaikščioti su draugais po miesta pasėdėti į panikęs akyčiu pabadyti *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Futbolas, turnikas abu patinka ir galima sakyt kiekviena diena ir futbola pažaidžiu ir prie turniko nueinu. *Ar turite merginą/vaikiną? : Kol
  14. Sveikas, malonu susipažinti sėkmės žaidime bei realiame gyvenime.
  15. Prieš pvz: važiuoji su sultanu į tave pradeda šaudyti ir usiliepsnoja sultanas ir tuo metu būna mechanikai prisijunge 5on ir ka daryti? mašina sprogsta. Mechanikai neatvažiuos per 2sec, tas pats ir su medikais jeigu būna 5 on medikai ir tu nori valgyti o laifai eina ir tu buni toli ir ką tada daryt po 2 min tu miršti, ir žaidejams neatlaikytų nervai ir leavintu į kitus servus.
  16. Jeigu iki rytojaus vakaro palauki nuperku už 350k jeigu tinka parašyk į A.ž
  17. Pirkimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė : Renaldas_Behas Verslo kainą, už kurią jį perkate : Iki 290k Norimas verslo pelnas per minutę : Nuo 30e
  18. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė : Renaldas_Behas Verslo kaina, už kurią jį parduodate : 205.000. Verslo nešamas pelnas per minutę : 27e Ar verslas turi papildomą pelną ? : Ne Verslo pavadinimas : SMS Credit. Vaizdinė medžiaga/nuotraukos :

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.