Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Hui_Baton

Neaktyvus

  • 290

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąRytis_Kruckis tarp Apie žadėtą reklamą ir žaidėjų antplūdį rudens metu,   
    Užduosiu tau klausimą "KODĖL TU GALVOJI JOG VISAD ESAT JŪS KALTI?, O NE KITI?"
     
    Labai smagu matyti tokius dalykus kurių nematau kitur, kad garsusis "LV" projektas ir kopiną kitų žaidėjų įdėjas, arba jas įgyvendinus čia iškarto atsiranda ir ten, labai smagu girdėti ir matyti savo akimis kaip kiti žmonės nebesusigaudo ir nebežino kaip kitaip daryti tai kopinti kitų serverio įdėjas, kas yra labai žema ir parodo serverio valdžia. Aš galiu pateigti kelis būdus, kodėl kituose serveriuose žaidžia ten ,negu čia.
     
    Ekonomiką, turbūt iš 1000 žmonių 800 renkasi didelę ekonomiką kur supa milijardai, bilijardais, o iš 200 jau apsišildę kituose projektuose(turintys gerą reputaciją serveryje, daug gerų pažystamų, ir labai nesmagu būtų palikti tą serverį kuriam esi jau pora metų ir tave visi pažysta, o kur pats galiausiai nežinai ar nuėjas į tą projektą būsi priimtinas žmonių t.y žaidėjų. Draugiškesnę administracija, nekalbu apie jus (pagr.administratorius) o apie (t.prižiūrėtojus, moderatorius), kurie yra pasikėlę, nesijaučia su kitais žmonėmis, galvoja jog jie yra nenubaudžiami, o ir iki šiol nemačiau jog jais būtų skundžiamasis, gal jau jie priprato prie to? Atsakyti negaliu. Einant toliau, pasakojo pažystamas kurio jo draugas leavino, paaiškinimas apačioje. "Užpildžiau anketą į direktorių, rašiau iš visos širdies", Poto parašius jam tai anketai, po kelių dienų iš patikimų šaltinių sužinau, jog mūsų G.Moderatorius, pasakoja žmogaus anketa, nukopijavus jam įkelia į TeamSpeak chata, kurie smaigiai ir sveikai pasžvengę iš to žmogaus. O ką daro Kiti, kurie turi tiktais plėstis projektui ir padėti kitiems, daryti tai ką kiti turi daryti, aišku negražiai pasakysiu "Ožins". Toliau, administracija padeda laimėti eventus ir daro tik eiliniu eventus "DM", kodėl nepadarius kokių Drift eventų kuriem būtų visiems lygios šansai patekti į nugalėtojus? Kodėl daromos tik DM eventai? Ogi todėl jog susirenka jų draugai ir šaudosi, ir visoki prižiūrėtojai padeda draugeliam laimėti ir gauti krūva pinigų, visiškai nelygus santykis su naujais žaidėjais. Aš atėjas žaisti gavęs pagalbos iš Skill_Blue, kuris buvo visiškai atstumtas visuomenęs, dėl daromų tokių dalykų kurie turėjo visi daryti "palaikant tvarką" rašantis papeikimus, nes esame visi lygus. Kodėl tai nedaro koks T.Prižiūrėtojas ar suknistas direktorius?, kodėl nepadeda kažkoks VIP narys, o padeda paprastas administratorius kuris pirko paslaugas ir naudojasi nauda padėti kitiems ir galbūt atrasti savę tokiomis pareigomis? Niekad nemačiau kad koks Rytis_Bit duotu pagalbos žaidėjams, niekad nemačiau kad koks moderatorius ar išvis esantis čia moderatoriumi žaidžia čionais?  Kodėl nedaromos nemokamų administratorių pareigos, kas menėsį gaunantys kažkelinto lygio administratorių, galbūt mažai šansų suteikiate žaidėjams? Kiek sužinau vis patenka žaidėjai tie kurie jau senai yra buvę, arba jau yra užėmė pareigas kitame projekte(puikus varijantas - ryžas). O ne ten, kur užpildęs žmogus tarkim Skill_Blue būtų užpildęs aiškiai žinočiau jog jis nepateko vien dėl to jog kažkoks susmurgęs t.prižiūrėtojas pripiso atsiprašant proto, ir visi laimingai juo patikėjo, nors nežinojo ką jis darė būnant administratoriumi, kaip jis atsidavė šitam projektę, kaip jis Jum padėjo? Ar jum jam Ačiū pasakėt? Jis turbūt jau išėjo į tą kitą projektą, serverį, daryti ta patį ką dare šitame serveryje. Labai neabstrakčiai pasakiau, bet jei pakeitus požiūri į naujus žaidėjus, atkreipiant demėsį į serverio pareigas užemančius žmonęs
    Jei Skill_Blue matei ką parašiau - gryžk, pilnai save įrodyk, kas esi, ir kuo buvai. Aš pilnai tikiu tavim, ir esu pilnai už tavę ! Keep going.
     
    Dėl atnaujinimu, galbūt juos galėtumėt daryti kas savaitę, bet juos padaryti labai mažus, kažkokios sistemos kurios būtų įdomios serverio darbams. O ne menėsį ar du, kol paruošit žiauriai gerą atnaujinimą. Nelabai suprantu tokios logikos. 
    Bet kalbant ir apie atnaujinimus, juokinga, pas ryža žaidžia 500 žaidėjų o atnaujinimai kas metus ar du, kur visiškai nekreipia į žmonęs savininkai, o atėjus naujam žmogui Max_Toshai turbūt serveris atsigavo nekalbant apie atnaujinimo srity? 
     
    Kodėl Marko_Escobar nušalinot iš gerai žinomo posto Pagalbininko? Kodėl nėra suteikiami antri šansai, nors ir su minimaliais reikalavimais (gaunant du įspėjimus(moderatoriaus ar kas), iškart esi nušalinamas. Kodėl iškart imat ir darot taip kaip jum gerai bus be jo? Galbūt be vieno žmogaus išeis dar 5? Irgi pagalvoti galima.
     
    Kodėl savo nuomonęs jūs neišsakot ir nepexperementuojat? Kodėl klausomos kitų nuomonęs, kur jie jau turėtu būti be pareigų ir uždėdami draudimai?
     
    Kodėl kažkoks T.Prižiūrėtojas nepadaro akcijos, nepadaro kažko įdomaus? Ar jų darbas su*cenzūra*ai lengvas patikrinant šitas anketas? Labai beviltiška.
     
    Daug klausimų - o gal ir kaikuriuos bus sunku atsakyti??
     
    Apibendrinimus,
     
    Nustok daryti tai ką daro kiti pagr.administratoriai, Pradėk suprasti kitų klaidas, nedaryk tu pačių klaidų, nes tai ką pamačiau savo akyse ateinant į šį projektą, nors ir didžiausiui priešui pasakyčiau apsilankyti čia, nes tai ką jie nevertina -> Tai jus, ir jūsų darbą. Kodėl tu visad darai ir galvoji jog esi kaltas, nors kiti irgi yra kalti? Kodėl tau neapklausus kiekvieno žmogaus, kas jiems nepatinka, ką jie norėtu pamatyti.
    Aš manau norėčiau pamatyti(nors manau jog mano nuomonę jau vsem p*), nors aš jau nebeturiu tokių šansų kaip kiti tampant komandos narių, nes jau ir mano vardas čia ir jau su*cenzūra*tas. Tai gal geriau kitiems padėsiu pasiekti jiems užsibrėžtu tikslų, bet ir jei yra pasiruošę žaisti 24/7.
     
    P.S Dabar galvoju, imant kokias nors pareigas, reikia prabūti 24/7 jog būtum pastebimas, nelankyti mokyklos, nelankyti treniruočių, visad būti GS ir naxaliavu visiems padėti, kur poto galbūt būsi išjuokiamas serverio prižiūrėtojų, kad esi nolaiferis, bet nieko, pasiekiai savo tikslus ir jei nepraloši vienos valandos tu būsi nušalintas, ir tavim skūsis kodėl tu toks neaktyvus. Kodėl kitiem rūpi aktyvumas būnant pavaduotojo pareigose, jei savo darbą atlieki per kelias valandas?
     
    P.S.S Paaiškink, kodėl taip yra: Jei per dvi valandas viską paruoši, atlieki savo darbą, ir taip kiekvieną dieną(galbūt ir užtenka vienos valandos), po kelių savaičių jog esi neaktyvus, o priežastys kokios, tai manau kad tavo minutėse nėra stebuklingų skaičių 1200? Kodėl taip visi galvoja?
     
    P.S.S.S Labai juokinga buvo tai, išgirsti ir matyti projekto čate jog nenori matyti tokio asmens, nes esi teisus, ir čia pagalvojau, čia turi visiem nardyt, visiem lyst į *cenzūra*ną jog gauti kažkokias pareigas? 
     
    Žodžiu labai mažai pasakius "Jūsų klaida yra viena - o kitų 100".
     
    Dar labai norėčiau pamatyti taisyklę kad kokiam adminui nemokamui negalima šaudyti naujokų ar civilių (neįskaitau policininkų).
     
    Apie reklamavimą -
     
    Labai norėčiau pamatyti konkursus, arba pakvietimų sistemas, už daugiausia pakviestų žmonių toks ir toks atlygis? Kodėl t.prižiūrėtojai ar jūs patys negalit sukurti tokios komandos kurie turėtu reklamuoti serverį, o ne žudyti naujokus nes yra gaujinis ir poto užmūtinti dėl to jog nusikeikę nes naujokui nervai neatlaikė, ir galų galiausiai - jis lyvina, nes pamatę tokia zajabys administraciją.
     
    Kažkada žaidžiau tam projekte(jūs žinot), žmogus kuris subūrė smagią grupę žmonių, aišku prieš rekordo siekimą, ir tai kad darė visą laiką gavo gerą prizą (šansą į nemokamą administratorių, o poto į prižiūrėtoja), o čia nematau tokių žmonių kurie norėtu taip daryti..
     
    Kalbant apie skypę reklamavimą, labai abstraktu būtų reklamuoti serverį, ir išsakyti žodžiais (skype boto) jog atsiprašau čia reklama, ignoruok jei nenori..
     
    BLEMBA, kodėl jūs nepasiemat vieno skype žmogaus, ir puikiai susirašot
     
    A:Sveikas, ar žaidi SAMP? B: Sveikas, taip žaidžiu. A: Kokiam? B: Pas ryža A: Gal norėtum išbandyti kitą serverį? B: Kokį? A: Tokį GreenSide, nori papasakosiu apie jį B: Nu jo A: Va mechanikų sistema, labai įdomu ten dirbti(paaiškinant ta sistema)... B: O gan neblogai padaryta, niekad negirdėjau apie tokį projektą, o koks webas? A: http://www.greenside.lt B: Ačiū A: Prašom, jei ką mano žaidime yra V_P tai susisiek jei reikės pagalbos.  
    O gal bus taip?
     
    A:Sveikas, ar žaidi SAMP? B: Sveikas, taip žaidžiu. A: Kokiam? B: Pas ryža A: Gal norėtum išbandyti kitą serverį? B: Kokį? A: Tokį GreenSide, nori papasakosiu apie jį B: Ai jo, žinau, neįdomu, žaidžiau adminas nušovę, pasakiau ka tu *cenzūra* darai, tai užmutino, o dar vadinas t.prižiūrėtojas. A: O tai kažkam rašei? B: Ne, nes poto sakys jog *cenzūra* ir t.t. tai gal išeisiu letai, nes vistiek niekam ten nerūpi ar aš ateisiu  - ar išeisiu.  
    Galbūt jūs galvojat jog kažkoks SuperGames prikvies +20 žaidėjų? Ne, nes kaikurie žmonės net nežino tokios svetainės
     
    O kaip papraščiausiai vilioti žaidėjus iš kito projekto?
    Kito žmogaus profilis > Skype > Ir parašai. Paprasta, o ne
    reklamuoti kituose servuose(eiliniuose): Ateikit čia geras servas geros sistemos greenside.lt Žinot kaip dabar...
     
    O galbūt būtų taip? metų GREENSIDE.lt istorija


  2. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąR_Smailys tarp Unban Hui_Baton   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hui_Baton

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Dioba_Launch

    • Už ką buvote užblokuotas ?: V_P

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :

    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :

     

    Va tam benkart*ui, info: http://www.behindthename.com/name/hui

    http://www.surnamedb.com/Surname/Baton

     

    Jei tu Verti pavarde kaip :Batonas tai tu debila*, nes toks ir esi. P.S Laukiu FB, numerio, Miesto, Adreso man į až papaišyt, jei blatnekas per žaidima esi

  3. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąSasha_Russia tarp [0.1.5.7] DĖL /v papildymo (kadangi nekalti žmonės yra mutinami už tai kad /vc sumaišė)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paska_Mario

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad norint skelbti per /v Reikėtu paspausti pasirinkimus (kaip su AFK lentele), kad tik tada paskelbti informaciją per /v

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nesimaištų su /vc nes kartais kai greit rašai neparašai c ir spaudi enter net nepažiūrėjas ir tik kai parašo žvengų arba parašei per /v(nors net nebūčiau pamatęs nes spalvos tos pačios), tai atsiprašau jei spėju bet kai yra tokių "neprotingų" žmonių administratorių statuse, iškart mutina net neparašę per /v atsiprašau

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  4. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąSasha_Russia tarp Pristatau Fantom_Live   
    Malonu Kaip kiti ten sako kad ten tu *cenzūra*. Žinokit, kitam serveryje aš irgi toks buvau
  5. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąSasha_Russia tarp Kas ką sportuojate?   
    rajone uz *cenzūra*a sedziu tj kai dauzo tai grudinuos
  6. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąSasha_Russia tarp Emigruoju Hui_Baton   
    Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Hui_Baton

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien, su senu acc jau nuo 2014m

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Nuo 2010m

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Senai žinojau, tik va šiandien su savo družoku užsimanėm kažka pakimarint.

    ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Daug priežaščių, surandom šitą tinkamiausią mano nuomonę.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau, draugui pazoras buvo, nepatinka jam ten skaityt ir t.t

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Bedarbis.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : /gps 

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Joa.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Naujokas kažkoks daužėsi, adminų prašiau tai nepadėjo, tinginiai

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pakanka.

    ​Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau, niekas nepadeda, sako taksi kvieskis, jie tau padės - Keza išminčius.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Neteko.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Aiškus ir kokybiškas.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mažiau teksto, daugiau paprastumo, kuo papraščiau tuo gražiau.

  7. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąVincenzo_Ferrari tarp Emigruoju Hui_Baton   
    Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Hui_Baton

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien, su senu acc jau nuo 2014m

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Nuo 2010m

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Senai žinojau, tik va šiandien su savo družoku užsimanėm kažka pakimarint.

    ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Daug priežaščių, surandom šitą tinkamiausią mano nuomonę.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau, draugui pazoras buvo, nepatinka jam ten skaityt ir t.t

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Bedarbis.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : /gps 

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Joa.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Naujokas kažkoks daužėsi, adminų prašiau tai nepadėjo, tinginiai

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pakanka.

    ​Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau, niekas nepadeda, sako taksi kvieskis, jie tau padės - Keza išminčius.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Neteko.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Aiškus ir kokybiškas.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mažiau teksto, daugiau paprastumo, kuo papraščiau tuo gražiau.

  8. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į J'Skinny tarp skinnio cbug 0.899   
    Delete, ryt perkelsiu nauja
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles);
  9. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į J'Skinny tarp skinnio cbug 0.899   
    daina I'm gay I like men. Čia jeremio favorite
     
    Narys baudžiamas forumo įspėjimu už:
    Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (Dvigubas pranešimas)
  10. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į Rokas tarp Kreditų pirkimas "PayPal" būdu,   
    Kreditų pirkimas „PayPal“ būdu,
    Tai pats greičiausias ir pats patikimiausias būdas mūsų parduotuvėje apmokėti už kreditus žaidėjams, gyvenantiems svetur. Mokėjimo užskaitymo patvirtinimas įvyksta tuo pačiu metu, kai yra apmokama už paslaugas.
    Prieš perkant kreditus nesvarbu ar tuo metu serverio žaidėjas bus prisijungęs ar atsijungęs.
    1. Forumo navigacijoje (viršuje) susiraskite mygtuką "Paslaugos". Paspauskite ant jo.
    2. Atsidariusiame naujame lange į tuščią laukelį įrašykite tikslų savo serverio žaidėjo (ne forumo vartotojo, o serverio) Vardas_Pavarde (negali būti lietuviškų raidžių). Atlikus spauskite žalią mygtuką "Toliau". 
    3. Visų pirma paspauskite ant "PayPal" mygtuko.
    4. Išsirinkite kurį kreditų krepšelį planuojate įsigyti mūsų el. parduotuvėje. Išsirinkus spustelkite ant krepšelio.
    5. Užsikrovus naujam langui pasitikrinkite ar pateikta informacija atitinka jūsų užsakymą. Jeigu kažkas neatitinka spauskite ant "Grįžti atgal" raudono mygtuko, o jei viskas atitinka spauskite ant "Apmokėti" žalio mygtuko.
    6. Sistemai automatiškai nukėlus jus į „PayPal“ sistemą, kurioje turėsite prisijungti su savo „PayPal“ duomenimis. Prisijungus prie sistemos dar kartelį patikrinkite ar pasirinkote tinkamą kreditų krepšelį. Jeigu viskas atitinka, tokiu atveju patvirtinkite apmokėjimą.
    Kiti atsiskaitymo būdai:
    Kreditų pirkimas banko skyriuje - grynaisiais, Spausti čia;
    Kreditų pirkimas MAXIMA kasose, Spausti čia;
    Kreditų pirkimas Lietuvos pašto ir "Paypost" skyriuose, Spausti čia;
    Kreditų pirkimas elektroninės bankininkystės būdu, Spausti čia;
    Patvirtinta GreenSIDE.LT administracijos.
  11. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąAaron_Wilson tarp Apie žadėtą reklamą ir žaidėjų antplūdį rudens metu,   
    Užduosiu tau klausimą "KODĖL TU GALVOJI JOG VISAD ESAT JŪS KALTI?, O NE KITI?"
     
    Labai smagu matyti tokius dalykus kurių nematau kitur, kad garsusis "LV" projektas ir kopiną kitų žaidėjų įdėjas, arba jas įgyvendinus čia iškarto atsiranda ir ten, labai smagu girdėti ir matyti savo akimis kaip kiti žmonės nebesusigaudo ir nebežino kaip kitaip daryti tai kopinti kitų serverio įdėjas, kas yra labai žema ir parodo serverio valdžia. Aš galiu pateigti kelis būdus, kodėl kituose serveriuose žaidžia ten ,negu čia.
     
    Ekonomiką, turbūt iš 1000 žmonių 800 renkasi didelę ekonomiką kur supa milijardai, bilijardais, o iš 200 jau apsišildę kituose projektuose(turintys gerą reputaciją serveryje, daug gerų pažystamų, ir labai nesmagu būtų palikti tą serverį kuriam esi jau pora metų ir tave visi pažysta, o kur pats galiausiai nežinai ar nuėjas į tą projektą būsi priimtinas žmonių t.y žaidėjų. Draugiškesnę administracija, nekalbu apie jus (pagr.administratorius) o apie (t.prižiūrėtojus, moderatorius), kurie yra pasikėlę, nesijaučia su kitais žmonėmis, galvoja jog jie yra nenubaudžiami, o ir iki šiol nemačiau jog jais būtų skundžiamasis, gal jau jie priprato prie to? Atsakyti negaliu. Einant toliau, pasakojo pažystamas kurio jo draugas leavino, paaiškinimas apačioje. "Užpildžiau anketą į direktorių, rašiau iš visos širdies", Poto parašius jam tai anketai, po kelių dienų iš patikimų šaltinių sužinau, jog mūsų G.Moderatorius, pasakoja žmogaus anketa, nukopijavus jam įkelia į TeamSpeak chata, kurie smaigiai ir sveikai pasžvengę iš to žmogaus. O ką daro Kiti, kurie turi tiktais plėstis projektui ir padėti kitiems, daryti tai ką kiti turi daryti, aišku negražiai pasakysiu "Ožins". Toliau, administracija padeda laimėti eventus ir daro tik eiliniu eventus "DM", kodėl nepadarius kokių Drift eventų kuriem būtų visiems lygios šansai patekti į nugalėtojus? Kodėl daromos tik DM eventai? Ogi todėl jog susirenka jų draugai ir šaudosi, ir visoki prižiūrėtojai padeda draugeliam laimėti ir gauti krūva pinigų, visiškai nelygus santykis su naujais žaidėjais. Aš atėjas žaisti gavęs pagalbos iš Skill_Blue, kuris buvo visiškai atstumtas visuomenęs, dėl daromų tokių dalykų kurie turėjo visi daryti "palaikant tvarką" rašantis papeikimus, nes esame visi lygus. Kodėl tai nedaro koks T.Prižiūrėtojas ar suknistas direktorius?, kodėl nepadeda kažkoks VIP narys, o padeda paprastas administratorius kuris pirko paslaugas ir naudojasi nauda padėti kitiems ir galbūt atrasti savę tokiomis pareigomis? Niekad nemačiau kad koks Rytis_Bit duotu pagalbos žaidėjams, niekad nemačiau kad koks moderatorius ar išvis esantis čia moderatoriumi žaidžia čionais?  Kodėl nedaromos nemokamų administratorių pareigos, kas menėsį gaunantys kažkelinto lygio administratorių, galbūt mažai šansų suteikiate žaidėjams? Kiek sužinau vis patenka žaidėjai tie kurie jau senai yra buvę, arba jau yra užėmė pareigas kitame projekte(puikus varijantas - ryžas). O ne ten, kur užpildęs žmogus tarkim Skill_Blue būtų užpildęs aiškiai žinočiau jog jis nepateko vien dėl to jog kažkoks susmurgęs t.prižiūrėtojas pripiso atsiprašant proto, ir visi laimingai juo patikėjo, nors nežinojo ką jis darė būnant administratoriumi, kaip jis atsidavė šitam projektę, kaip jis Jum padėjo? Ar jum jam Ačiū pasakėt? Jis turbūt jau išėjo į tą kitą projektą, serverį, daryti ta patį ką dare šitame serveryje. Labai neabstrakčiai pasakiau, bet jei pakeitus požiūri į naujus žaidėjus, atkreipiant demėsį į serverio pareigas užemančius žmonęs
    Jei Skill_Blue matei ką parašiau - gryžk, pilnai save įrodyk, kas esi, ir kuo buvai. Aš pilnai tikiu tavim, ir esu pilnai už tavę ! Keep going.
     
    Dėl atnaujinimu, galbūt juos galėtumėt daryti kas savaitę, bet juos padaryti labai mažus, kažkokios sistemos kurios būtų įdomios serverio darbams. O ne menėsį ar du, kol paruošit žiauriai gerą atnaujinimą. Nelabai suprantu tokios logikos. 
    Bet kalbant ir apie atnaujinimus, juokinga, pas ryža žaidžia 500 žaidėjų o atnaujinimai kas metus ar du, kur visiškai nekreipia į žmonęs savininkai, o atėjus naujam žmogui Max_Toshai turbūt serveris atsigavo nekalbant apie atnaujinimo srity? 
     
    Kodėl Marko_Escobar nušalinot iš gerai žinomo posto Pagalbininko? Kodėl nėra suteikiami antri šansai, nors ir su minimaliais reikalavimais (gaunant du įspėjimus(moderatoriaus ar kas), iškart esi nušalinamas. Kodėl iškart imat ir darot taip kaip jum gerai bus be jo? Galbūt be vieno žmogaus išeis dar 5? Irgi pagalvoti galima.
     
    Kodėl savo nuomonęs jūs neišsakot ir nepexperementuojat? Kodėl klausomos kitų nuomonęs, kur jie jau turėtu būti be pareigų ir uždėdami draudimai?
     
    Kodėl kažkoks T.Prižiūrėtojas nepadaro akcijos, nepadaro kažko įdomaus? Ar jų darbas su*cenzūra*ai lengvas patikrinant šitas anketas? Labai beviltiška.
     
    Daug klausimų - o gal ir kaikuriuos bus sunku atsakyti??
     
    Apibendrinimus,
     
    Nustok daryti tai ką daro kiti pagr.administratoriai, Pradėk suprasti kitų klaidas, nedaryk tu pačių klaidų, nes tai ką pamačiau savo akyse ateinant į šį projektą, nors ir didžiausiui priešui pasakyčiau apsilankyti čia, nes tai ką jie nevertina -> Tai jus, ir jūsų darbą. Kodėl tu visad darai ir galvoji jog esi kaltas, nors kiti irgi yra kalti? Kodėl tau neapklausus kiekvieno žmogaus, kas jiems nepatinka, ką jie norėtu pamatyti.
    Aš manau norėčiau pamatyti(nors manau jog mano nuomonę jau vsem p*), nors aš jau nebeturiu tokių šansų kaip kiti tampant komandos narių, nes jau ir mano vardas čia ir jau su*cenzūra*tas. Tai gal geriau kitiems padėsiu pasiekti jiems užsibrėžtu tikslų, bet ir jei yra pasiruošę žaisti 24/7.
     
    P.S Dabar galvoju, imant kokias nors pareigas, reikia prabūti 24/7 jog būtum pastebimas, nelankyti mokyklos, nelankyti treniruočių, visad būti GS ir naxaliavu visiems padėti, kur poto galbūt būsi išjuokiamas serverio prižiūrėtojų, kad esi nolaiferis, bet nieko, pasiekiai savo tikslus ir jei nepraloši vienos valandos tu būsi nušalintas, ir tavim skūsis kodėl tu toks neaktyvus. Kodėl kitiem rūpi aktyvumas būnant pavaduotojo pareigose, jei savo darbą atlieki per kelias valandas?
     
    P.S.S Paaiškink, kodėl taip yra: Jei per dvi valandas viską paruoši, atlieki savo darbą, ir taip kiekvieną dieną(galbūt ir užtenka vienos valandos), po kelių savaičių jog esi neaktyvus, o priežastys kokios, tai manau kad tavo minutėse nėra stebuklingų skaičių 1200? Kodėl taip visi galvoja?
     
    P.S.S.S Labai juokinga buvo tai, išgirsti ir matyti projekto čate jog nenori matyti tokio asmens, nes esi teisus, ir čia pagalvojau, čia turi visiem nardyt, visiem lyst į *cenzūra*ną jog gauti kažkokias pareigas? 
     
    Žodžiu labai mažai pasakius "Jūsų klaida yra viena - o kitų 100".
     
    Dar labai norėčiau pamatyti taisyklę kad kokiam adminui nemokamui negalima šaudyti naujokų ar civilių (neįskaitau policininkų).
     
    Apie reklamavimą -
     
    Labai norėčiau pamatyti konkursus, arba pakvietimų sistemas, už daugiausia pakviestų žmonių toks ir toks atlygis? Kodėl t.prižiūrėtojai ar jūs patys negalit sukurti tokios komandos kurie turėtu reklamuoti serverį, o ne žudyti naujokus nes yra gaujinis ir poto užmūtinti dėl to jog nusikeikę nes naujokui nervai neatlaikė, ir galų galiausiai - jis lyvina, nes pamatę tokia zajabys administraciją.
     
    Kažkada žaidžiau tam projekte(jūs žinot), žmogus kuris subūrė smagią grupę žmonių, aišku prieš rekordo siekimą, ir tai kad darė visą laiką gavo gerą prizą (šansą į nemokamą administratorių, o poto į prižiūrėtoja), o čia nematau tokių žmonių kurie norėtu taip daryti..
     
    Kalbant apie skypę reklamavimą, labai abstraktu būtų reklamuoti serverį, ir išsakyti žodžiais (skype boto) jog atsiprašau čia reklama, ignoruok jei nenori..
     
    BLEMBA, kodėl jūs nepasiemat vieno skype žmogaus, ir puikiai susirašot
     
    A:Sveikas, ar žaidi SAMP? B: Sveikas, taip žaidžiu. A: Kokiam? B: Pas ryža A: Gal norėtum išbandyti kitą serverį? B: Kokį? A: Tokį GreenSide, nori papasakosiu apie jį B: Nu jo A: Va mechanikų sistema, labai įdomu ten dirbti(paaiškinant ta sistema)... B: O gan neblogai padaryta, niekad negirdėjau apie tokį projektą, o koks webas? A: http://www.greenside.lt B: Ačiū A: Prašom, jei ką mano žaidime yra V_P tai susisiek jei reikės pagalbos.  
    O gal bus taip?
     
    A:Sveikas, ar žaidi SAMP? B: Sveikas, taip žaidžiu. A: Kokiam? B: Pas ryža A: Gal norėtum išbandyti kitą serverį? B: Kokį? A: Tokį GreenSide, nori papasakosiu apie jį B: Ai jo, žinau, neįdomu, žaidžiau adminas nušovę, pasakiau ka tu *cenzūra* darai, tai užmutino, o dar vadinas t.prižiūrėtojas. A: O tai kažkam rašei? B: Ne, nes poto sakys jog *cenzūra* ir t.t. tai gal išeisiu letai, nes vistiek niekam ten nerūpi ar aš ateisiu  - ar išeisiu.  
    Galbūt jūs galvojat jog kažkoks SuperGames prikvies +20 žaidėjų? Ne, nes kaikurie žmonės net nežino tokios svetainės
     
    O kaip papraščiausiai vilioti žaidėjus iš kito projekto?
    Kito žmogaus profilis > Skype > Ir parašai. Paprasta, o ne
    reklamuoti kituose servuose(eiliniuose): Ateikit čia geras servas geros sistemos greenside.lt Žinot kaip dabar...
     
    O galbūt būtų taip? metų GREENSIDE.lt istorija


  12. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąNenaudojama_Anketa tarp Kas ką sportuojate?   
    rajone uz *cenzūra*a sedziu tj kai dauzo tai grudinuos
  13. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąIgnaz Lucchese tarp Kas ką sportuojate?   
    rajone uz *cenzūra*a sedziu tj kai dauzo tai grudinuos
  14. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į Marko_Escobar tarp Papeikimas   
    Direktoriai turi teisę laisvai formuoti savo darbuotojų gretas. Nesvarbu ar telefonu, ar skype, ar žaidime - tas pats asmuo ryšio kitame gale ir jokios čia išimtys.

    Kartais parašyti išmintingai sugebat, gaila, kad poelgis neprimena išminčiaus.
     

  15. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į Rokas tarp "GreenSide" gimtadienis, 1-neri metai !   
    "GreenSide" gimtadienis, 1-neri metai ! Atrodo dar tik vakar viskas prasidėjo ... O jau šiandien švenčiame projekto gimtadienį!
     
    ​Per šiuos vienerius metus įvyko labai daug. Viską galime prilyginti amerikietiškiems kalneliams, nes pradžioje kilome į didelį kalną, po to greitai nuriedėjimo į nuokalnę ir važiavome ilgu, bet ganėtinai tiesiu keliu, kuris mums buvo labai svarbus, nes tik jo dėka pasiekėme dar vieną kalną ir kol kas kylame į viršų. Visų šių atrakcionų metu vieni keleiviai mus paliko, o kiti prisijungė. Labai smagu, jog buvo ir tokių, kurie buvo pastovus, nesvarbu ar tai buvo nuokalnė ar kalnas, būtent dėl jų mes nenuleidome rankų ir dirbome toliau. Rezultate turime projektą, kuriame vidutiniškai dienomis žaidžia apie šimtą skirtingų žaidėjų iš įvairių Lietuvos (ir ne tik) kampelių. Todėl norėtumėme jums padėkoti, jog esate kartu su mumis, nes tik jūsų dėka mes esame tokie kokie esame dabar!
    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________
     
    Mūsų pasiekimai per 2014 - 2015,
    Neišsiplėsime plačiai ką pasiekėme per šiuos metus, nes daugėlis mūsų pasiekimų yra tiesiog kuklūs ir mes nelaikome jų tokiais svarbiais, jog jie būtų verti paminėjimo tokiu svarbiu metu. Manau svarbiausias pasiekimas mums visiems yra tas, jog serveris vis dar gyvuoja ir kiekvieną dieną jis leidžia mums smagiai praleisti laisvalaikį kartu.
     
    ​>> Serverio startas, daug laiko ir nervų kainavęs, bei visus mūsų planus sujaukęs;
    >> Surinkta viena iš geriausių projekto komandų, kuri leidžia kontroliuoti tiek žaidimą serveryje, tiek diskutavimą forume;
    ​>> Serverio 24 atnaujinimo versijos, kurias visi galėjote kiekvieną kartą įvertinti patys;
    >> Serverio rekordas 288 žaidėjai, tai tik skaičia, bet pradžioje jie mums buvo labai svarbūs;
    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________​
     
    ​Gimtadienio šventė,
    Kaip šventė be linksmybių? Ši diena mums labai svarbi, todėl ją reikia ne tik paminėti, bet ir atšvęsti.
     
    2016.01.24 10:00 val. "Motokroso" lenktynių eventas, prizai pirmies dešimt žaidėjų kirtusiems finišo liniją;
    2016.01.24 14:00 val. "CP" lenktynių eventas, prizai pirmies dešimt žaidėjų kirtusiems finišo liniją;
    2016.01.24 18:00 val. "DM" eventas, prizai paskutiniems dešimt išlikusiems žaidėjams;
    2016.01.24 22:00 val. "Išlikimo" eventas, prizai paskutiniems dešimt išlikusiems žaidėjams;
    *Eventų pertraukų metu bus dalinamos įvairios premijos, vykdomi "FIND" ir "WRITE" mini eventai, bei renkami atsitiktiniai didelių prizių laimėtojai.
    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________
     
    Visi laukiami ir visi kviečiami paminėti, bei atšvęsti "GreenSide" gimtadienį!
    ​"GreenSide" administracija,
    ​2016.01.24 00:00
  16. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąVygantas_Sivickas tarp Pristatau Fantom_Live   
    Malonu Kaip kiti ten sako kad ten tu *cenzūra*. Žinokit, kitam serveryje aš irgi toks buvau
  17. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąFantom_Live tarp Pristatau Fantom_Live   
    Malonu Kaip kiti ten sako kad ten tu *cenzūra*. Žinokit, kitam serveryje aš irgi toks buvau
  18. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į Pacan Marozas tarp Laimėk NRG-500.   
    Loterija. Laimėk NRG-500.



    Taigi vienam laimingajam padovanosiu NRG-500.
    Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti NRG-500.
    •Paspausti "PATINKA" ant šios temos.
    •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti NRG-500"

    Loterijos pabaiga: 2016-01-22 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai.


    Transporto nuotrauka.
    http://www.part.lt/perziura/dae68117b0ab1e0bffebb75d5c181dc7215.png

    SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.
  19. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąJames_Chistagon tarp [0.1.5.7] DĖL /v papildymo (kadangi nekalti žmonės yra mutinami už tai kad /vc sumaišė)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paska_Mario

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad norint skelbti per /v Reikėtu paspausti pasirinkimus (kaip su AFK lentele), kad tik tada paskelbti informaciją per /v

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nesimaištų su /vc nes kartais kai greit rašai neparašai c ir spaudi enter net nepažiūrėjas ir tik kai parašo žvengų arba parašei per /v(nors net nebūčiau pamatęs nes spalvos tos pačios), tai atsiprašau jei spėju bet kai yra tokių "neprotingų" žmonių administratorių statuse, iškart mutina net neparašę per /v atsiprašau

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  20. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąAbraham_Lincoln tarp [0.1.5.7] DĖL /v papildymo (kadangi nekalti žmonės yra mutinami už tai kad /vc sumaišė)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paska_Mario

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad norint skelbti per /v Reikėtu paspausti pasirinkimus (kaip su AFK lentele), kad tik tada paskelbti informaciją per /v

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nesimaištų su /vc nes kartais kai greit rašai neparašai c ir spaudi enter net nepažiūrėjas ir tik kai parašo žvengų arba parašei per /v(nors net nebūčiau pamatęs nes spalvos tos pačios), tai atsiprašau jei spėju bet kai yra tokių "neprotingų" žmonių administratorių statuse, iškart mutina net neparašę per /v atsiprašau

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  21. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į Marko_Escobar tarp Rekomenduojamos transporto TUNE kainos   
  22. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į Marko_Escobar tarp Peikiu DPD direktorių Dwayne_Bond   
    Direktoriui tai bus pamoka jog sampe nėra žmonių kuriais galima pasitikėti.
    Fantom_Live įrašytas į medinę gėdos stulpo dalį už:
    Melavimas direktoriui; direktoriaus reketavimas;
    nepagarba serverio žaidėjams/direktoriams.
  23. Patinka
    Hui_Baton sureagavo į Dwayne Bond tarp Peikiu DPD direktorių Dwayne_Bond   
    ''Neatidžiai tikrina taškų sistemą . Ir taip parodo ka jam reiškia Direktoriaus postas. ''

    Tu pridaryk savo kakarynę gerai? Tu net ne nutuoki ką man reiškia šis postas. Tačiau tokie kaip tu viską gadina. Aš tavimi ir tavo draugu patikėjau,o jus man atsukot tokią nugarą. Iš tiesų kaip iš darbuotojų,kuriems nieko blogo nepadariau,nesitikėjau. Tiesiog gaila tokių žmonių,kurie galvojau,kad parašę man papeikimą,mane nuvertę,gaus šitame projekte kažkokį apdovanojimą. Aš stengiausi nuo pat vasaros iki to momento,kada gavau direktorių,visada stengiausi visuose darbuose tai pasiekti. Todėl prašau nesakyti kokioje vietoje man yra Direktoriaus postas,tokie kaip tu nepaukotų net cento del savo darbuotojų algos,aš paaukojau savo namą,verslą,savo visą laiką įdėjau į firmą. Likau basas,stengiausi su visais gražiai bendrauti. Taškų sistemą pasiūlė patys darbuotojai,taip gal ir nesužiūriu,tačiau veliau taip elgtis.. Atėjai mandras į TS kanalą,pradėjai kažkokias nesąmones man sakyt. Arba šalini Domą,aš visiek geresnis bučiau. Tu geresnis? Tu su tokiais papeikimais ir tokiais poelgiais niekada negausi tokio posto. Parodei koks tu esi žmogus iš vidaus. Ačiū už papeikimą ''darbuotojau''.

    Tipo stumi - 


    Buvai pakeitęs temą ir vėl grąžinai(ayayay) - http://imgur.com/a/5ZMEA
  24. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąDioba_Launch tarp Prisistatau Matas_Best   
    Sveikas malonu medike 
  25. Patinka
    Hui_Baton gavo reakcijąSteven_Chapman tarp Apie žadėtą reklamą ir žaidėjų antplūdį rudens metu,   
    Užduosiu tau klausimą "KODĖL TU GALVOJI JOG VISAD ESAT JŪS KALTI?, O NE KITI?"
     
    Labai smagu matyti tokius dalykus kurių nematau kitur, kad garsusis "LV" projektas ir kopiną kitų žaidėjų įdėjas, arba jas įgyvendinus čia iškarto atsiranda ir ten, labai smagu girdėti ir matyti savo akimis kaip kiti žmonės nebesusigaudo ir nebežino kaip kitaip daryti tai kopinti kitų serverio įdėjas, kas yra labai žema ir parodo serverio valdžia. Aš galiu pateigti kelis būdus, kodėl kituose serveriuose žaidžia ten ,negu čia.
     
    Ekonomiką, turbūt iš 1000 žmonių 800 renkasi didelę ekonomiką kur supa milijardai, bilijardais, o iš 200 jau apsišildę kituose projektuose(turintys gerą reputaciją serveryje, daug gerų pažystamų, ir labai nesmagu būtų palikti tą serverį kuriam esi jau pora metų ir tave visi pažysta, o kur pats galiausiai nežinai ar nuėjas į tą projektą būsi priimtinas žmonių t.y žaidėjų. Draugiškesnę administracija, nekalbu apie jus (pagr.administratorius) o apie (t.prižiūrėtojus, moderatorius), kurie yra pasikėlę, nesijaučia su kitais žmonėmis, galvoja jog jie yra nenubaudžiami, o ir iki šiol nemačiau jog jais būtų skundžiamasis, gal jau jie priprato prie to? Atsakyti negaliu. Einant toliau, pasakojo pažystamas kurio jo draugas leavino, paaiškinimas apačioje. "Užpildžiau anketą į direktorių, rašiau iš visos širdies", Poto parašius jam tai anketai, po kelių dienų iš patikimų šaltinių sužinau, jog mūsų G.Moderatorius, pasakoja žmogaus anketa, nukopijavus jam įkelia į TeamSpeak chata, kurie smaigiai ir sveikai pasžvengę iš to žmogaus. O ką daro Kiti, kurie turi tiktais plėstis projektui ir padėti kitiems, daryti tai ką kiti turi daryti, aišku negražiai pasakysiu "Ožins". Toliau, administracija padeda laimėti eventus ir daro tik eiliniu eventus "DM", kodėl nepadarius kokių Drift eventų kuriem būtų visiems lygios šansai patekti į nugalėtojus? Kodėl daromos tik DM eventai? Ogi todėl jog susirenka jų draugai ir šaudosi, ir visoki prižiūrėtojai padeda draugeliam laimėti ir gauti krūva pinigų, visiškai nelygus santykis su naujais žaidėjais. Aš atėjas žaisti gavęs pagalbos iš Skill_Blue, kuris buvo visiškai atstumtas visuomenęs, dėl daromų tokių dalykų kurie turėjo visi daryti "palaikant tvarką" rašantis papeikimus, nes esame visi lygus. Kodėl tai nedaro koks T.Prižiūrėtojas ar suknistas direktorius?, kodėl nepadeda kažkoks VIP narys, o padeda paprastas administratorius kuris pirko paslaugas ir naudojasi nauda padėti kitiems ir galbūt atrasti savę tokiomis pareigomis? Niekad nemačiau kad koks Rytis_Bit duotu pagalbos žaidėjams, niekad nemačiau kad koks moderatorius ar išvis esantis čia moderatoriumi žaidžia čionais?  Kodėl nedaromos nemokamų administratorių pareigos, kas menėsį gaunantys kažkelinto lygio administratorių, galbūt mažai šansų suteikiate žaidėjams? Kiek sužinau vis patenka žaidėjai tie kurie jau senai yra buvę, arba jau yra užėmė pareigas kitame projekte(puikus varijantas - ryžas). O ne ten, kur užpildęs žmogus tarkim Skill_Blue būtų užpildęs aiškiai žinočiau jog jis nepateko vien dėl to jog kažkoks susmurgęs t.prižiūrėtojas pripiso atsiprašant proto, ir visi laimingai juo patikėjo, nors nežinojo ką jis darė būnant administratoriumi, kaip jis atsidavė šitam projektę, kaip jis Jum padėjo? Ar jum jam Ačiū pasakėt? Jis turbūt jau išėjo į tą kitą projektą, serverį, daryti ta patį ką dare šitame serveryje. Labai neabstrakčiai pasakiau, bet jei pakeitus požiūri į naujus žaidėjus, atkreipiant demėsį į serverio pareigas užemančius žmonęs
    Jei Skill_Blue matei ką parašiau - gryžk, pilnai save įrodyk, kas esi, ir kuo buvai. Aš pilnai tikiu tavim, ir esu pilnai už tavę ! Keep going.
     
    Dėl atnaujinimu, galbūt juos galėtumėt daryti kas savaitę, bet juos padaryti labai mažus, kažkokios sistemos kurios būtų įdomios serverio darbams. O ne menėsį ar du, kol paruošit žiauriai gerą atnaujinimą. Nelabai suprantu tokios logikos. 
    Bet kalbant ir apie atnaujinimus, juokinga, pas ryža žaidžia 500 žaidėjų o atnaujinimai kas metus ar du, kur visiškai nekreipia į žmonęs savininkai, o atėjus naujam žmogui Max_Toshai turbūt serveris atsigavo nekalbant apie atnaujinimo srity? 
     
    Kodėl Marko_Escobar nušalinot iš gerai žinomo posto Pagalbininko? Kodėl nėra suteikiami antri šansai, nors ir su minimaliais reikalavimais (gaunant du įspėjimus(moderatoriaus ar kas), iškart esi nušalinamas. Kodėl iškart imat ir darot taip kaip jum gerai bus be jo? Galbūt be vieno žmogaus išeis dar 5? Irgi pagalvoti galima.
     
    Kodėl savo nuomonęs jūs neišsakot ir nepexperementuojat? Kodėl klausomos kitų nuomonęs, kur jie jau turėtu būti be pareigų ir uždėdami draudimai?
     
    Kodėl kažkoks T.Prižiūrėtojas nepadaro akcijos, nepadaro kažko įdomaus? Ar jų darbas su*cenzūra*ai lengvas patikrinant šitas anketas? Labai beviltiška.
     
    Daug klausimų - o gal ir kaikuriuos bus sunku atsakyti??
     
    Apibendrinimus,
     
    Nustok daryti tai ką daro kiti pagr.administratoriai, Pradėk suprasti kitų klaidas, nedaryk tu pačių klaidų, nes tai ką pamačiau savo akyse ateinant į šį projektą, nors ir didžiausiui priešui pasakyčiau apsilankyti čia, nes tai ką jie nevertina -> Tai jus, ir jūsų darbą. Kodėl tu visad darai ir galvoji jog esi kaltas, nors kiti irgi yra kalti? Kodėl tau neapklausus kiekvieno žmogaus, kas jiems nepatinka, ką jie norėtu pamatyti.
    Aš manau norėčiau pamatyti(nors manau jog mano nuomonę jau vsem p*), nors aš jau nebeturiu tokių šansų kaip kiti tampant komandos narių, nes jau ir mano vardas čia ir jau su*cenzūra*tas. Tai gal geriau kitiems padėsiu pasiekti jiems užsibrėžtu tikslų, bet ir jei yra pasiruošę žaisti 24/7.
     
    P.S Dabar galvoju, imant kokias nors pareigas, reikia prabūti 24/7 jog būtum pastebimas, nelankyti mokyklos, nelankyti treniruočių, visad būti GS ir naxaliavu visiems padėti, kur poto galbūt būsi išjuokiamas serverio prižiūrėtojų, kad esi nolaiferis, bet nieko, pasiekiai savo tikslus ir jei nepraloši vienos valandos tu būsi nušalintas, ir tavim skūsis kodėl tu toks neaktyvus. Kodėl kitiem rūpi aktyvumas būnant pavaduotojo pareigose, jei savo darbą atlieki per kelias valandas?
     
    P.S.S Paaiškink, kodėl taip yra: Jei per dvi valandas viską paruoši, atlieki savo darbą, ir taip kiekvieną dieną(galbūt ir užtenka vienos valandos), po kelių savaičių jog esi neaktyvus, o priežastys kokios, tai manau kad tavo minutėse nėra stebuklingų skaičių 1200? Kodėl taip visi galvoja?
     
    P.S.S.S Labai juokinga buvo tai, išgirsti ir matyti projekto čate jog nenori matyti tokio asmens, nes esi teisus, ir čia pagalvojau, čia turi visiem nardyt, visiem lyst į *cenzūra*ną jog gauti kažkokias pareigas? 
     
    Žodžiu labai mažai pasakius "Jūsų klaida yra viena - o kitų 100".
     
    Dar labai norėčiau pamatyti taisyklę kad kokiam adminui nemokamui negalima šaudyti naujokų ar civilių (neįskaitau policininkų).
     
    Apie reklamavimą -
     
    Labai norėčiau pamatyti konkursus, arba pakvietimų sistemas, už daugiausia pakviestų žmonių toks ir toks atlygis? Kodėl t.prižiūrėtojai ar jūs patys negalit sukurti tokios komandos kurie turėtu reklamuoti serverį, o ne žudyti naujokus nes yra gaujinis ir poto užmūtinti dėl to jog nusikeikę nes naujokui nervai neatlaikė, ir galų galiausiai - jis lyvina, nes pamatę tokia zajabys administraciją.
     
    Kažkada žaidžiau tam projekte(jūs žinot), žmogus kuris subūrė smagią grupę žmonių, aišku prieš rekordo siekimą, ir tai kad darė visą laiką gavo gerą prizą (šansą į nemokamą administratorių, o poto į prižiūrėtoja), o čia nematau tokių žmonių kurie norėtu taip daryti..
     
    Kalbant apie skypę reklamavimą, labai abstraktu būtų reklamuoti serverį, ir išsakyti žodžiais (skype boto) jog atsiprašau čia reklama, ignoruok jei nenori..
     
    BLEMBA, kodėl jūs nepasiemat vieno skype žmogaus, ir puikiai susirašot
     
    A:Sveikas, ar žaidi SAMP? B: Sveikas, taip žaidžiu. A: Kokiam? B: Pas ryža A: Gal norėtum išbandyti kitą serverį? B: Kokį? A: Tokį GreenSide, nori papasakosiu apie jį B: Nu jo A: Va mechanikų sistema, labai įdomu ten dirbti(paaiškinant ta sistema)... B: O gan neblogai padaryta, niekad negirdėjau apie tokį projektą, o koks webas? A: http://www.greenside.lt B: Ačiū A: Prašom, jei ką mano žaidime yra V_P tai susisiek jei reikės pagalbos.  
    O gal bus taip?
     
    A:Sveikas, ar žaidi SAMP? B: Sveikas, taip žaidžiu. A: Kokiam? B: Pas ryža A: Gal norėtum išbandyti kitą serverį? B: Kokį? A: Tokį GreenSide, nori papasakosiu apie jį B: Ai jo, žinau, neįdomu, žaidžiau adminas nušovę, pasakiau ka tu *cenzūra* darai, tai užmutino, o dar vadinas t.prižiūrėtojas. A: O tai kažkam rašei? B: Ne, nes poto sakys jog *cenzūra* ir t.t. tai gal išeisiu letai, nes vistiek niekam ten nerūpi ar aš ateisiu  - ar išeisiu.  
    Galbūt jūs galvojat jog kažkoks SuperGames prikvies +20 žaidėjų? Ne, nes kaikurie žmonės net nežino tokios svetainės
     
    O kaip papraščiausiai vilioti žaidėjus iš kito projekto?
    Kito žmogaus profilis > Skype > Ir parašai. Paprasta, o ne
    reklamuoti kituose servuose(eiliniuose): Ateikit čia geras servas geros sistemos greenside.lt Žinot kaip dabar...
     
    O galbūt būtų taip? metų GREENSIDE.lt istorija


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.