Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Jony_Jons

Neaktyvus

  • 41

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

2.182 profilio peržiūros
  1. Jeigu jau esi toks gerbejas jos tai eik ir kalbek.
  2. Čia neverta net i ts eiti Nu ir nueičiau sakytu vo skaniai perdžiu , gal prisijungtum ?.
  3. Na ka labas pimpale. Manai esi tokia populiari apsimetusi kieta ? Vaikelis prie kompo ir su pampersais sedi ir dar cia kelia ne savo foto. Tau iki tos foto kaip iki menulio.
  4. Kaip tas taxi drk galejo duoti pav tokiam lopui. Suprasciau jeigu apklausinetu po viena ir nezvengtu per ts. O ten sedi ir dpd valdzia , dp , gp, tai gal visa serva sukviesk pasijuokti ? Tokio debelizmo nemaciau.

  5. Nuo šiandien žaidėjai tyčia užsisakinėjantys transporto priemones po kelis kart į dieną bus patenkami į gėdos stulpą. Geros dienos.

    1. Rodyti senesnius komentarus  19 komentarai
    2. kSursley

      kSursley

      Taigi atvešit vienu kartu kelias mašinas, visas nenupirks vienas, tačiau kitiem liks, tai koks skirtumas ar taip ar taip turėsit vežt.

    3. Putinas

      Putinas

      is.ispisineti is darbu patinka

    4. Mantas_Verone

      Mantas_Verone

      Prote tu, neatsiveža vienu kartu kelios.

  6. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jony_Jons ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama namą, (miestelis, baterijos kolektorius, stogo spalva, interjeras,garažo dydis): - ◘ Pateikite parduodamo namo nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): http://imgur.com/a/wVRnu ◘ Kaina, kiek norite gauti už namą: 400-450k ◘ Papildoma informacija:
  7. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jony_Jons ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas apacioje ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/t5OQ5 ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 30k ◘ Papildoma informacija:
  8. Anketos šablonas (Ieškant modifikacijos) 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Jony_Jons 2. Kokios modifikacijos ieškot [sKIN/ENB/HUD t.t] : HUD 3. Apibūdinkite modifikacija kuo išsamiau : - Butu gerai su AUTO INSTALL. Siandien buvau atsisiuntes toki pat per nerode pinigu ir kazkoks minimap keistas 4. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas [Nebūtina] :

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.