Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Stephen_Cannabis

Neaktyvus

  • 76

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Roki_Reider tarp CSGO   
    pirmas kartas su premiere pro tai kritikos nepriimu
  2. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Vincas_Kudirka tarp Laikraštis "Varpas" Nr. 1   
    LAIKRAŠTIS "Varpas"
    Autoriaus žodis: po senosios laikraščio versijos "Varpas"(leista nuo 1889-1905m.), nusprendžiau atsinaujinti ir įsilieti į modernius laikus. Kadangi Nepriklausoma Lietuva pasiekta, laikraščio turinys keisis. Rašysiu apie šių laikų aktualijas, pasiremdamas tikrais faktais. Tai bus nepriklausomas leidinys, kurio turiniui neturės įtakos jokios politinės srovės. Vienus savo žiniomis pradžiuginsime, o kitus nuliūdinsime. O dabar mielieji, skaitykite žemiau.
     
    Darbo Birža: "jau senai kas bedirbo naftos platformoje"
    Žurnalistas Vincas_Kudirka nusprendė apsilankyti Darbo Biržoje ir pasižiūrėti, kaip iš tikrųjų yra. Atvykus išvydau tik vieną personą - administratorę, kuri atrodė nuobodžiaujanti. Paklausus, ar čia visada taip tuščia, administratorė liūdnai nusišypsojus atsakė: "Tikrai taip. Jau senai kas bedirbo naftos platformoje." Pasiteiravus, kodėl taip yra, moteris atsakė: "Dauguma patys susiranda sau darbus. Tik vienas kitas būna atklysta, bet ir tai tik pasižvalgyti". Pasidomėjus labiau išgirdau, kad valdžia planuoja atnaujinimus naftos platformoje. Tikėkimės, kad tai padės išspręsti problemą. Nuotrauka, kaip atrodo darbo birža:

     
    Pareigūnai uždirba tūkstančius?
    Vaikščiojant prie skelbimų lentos išvydau gražų, blizgantį sportinį automobilį "Turismo", tačiau labiau akį patraukė ne skoninga automobilio išvaizda, o tai, kas sėdi už jos vairo - pareigūnas! Toks sportinis transportas salone kainuoja gerą pundą eurų. Kyla klausimas, ar pareigūnai tiek daug uždirba, kad gali sau leisti tokius automobilius? 

     
    NEPRIKLAUSOMAS TYRIMAS: Kaip serveryje gyvuoja TAXI darbas?
    Žurnalistas V.Kudirka nusprendė ištirti vieną iš 5 darbų ir pasižiūrėti, ką apie jį mano visuomenė ir kaip darbą vertina patys darbuotojai bei vadovai. 
    Tyrimo eiga:
    -Buvo apklausta 10 atsitiktinai sutiktų žaidėjų, kaip jie vertina dabartinį "RoyalTaxi" darbą.
    -Buvo apklausti 5 "RoyalTaxi" darbuotojai, ar jiems netrūksta darbo.
    -Buvo paimtas interviu iš "RoyalTaxi" vadovės "Ema_And".
    1. Susisiekus su kiekvienu darbuotoju atskirai ir paklausus, ar netrūksta darbo, visi atsakė maždaug panašiai: 
      
    Žodžiu, "truputį" darbo visiems taksistams trūksta. Galbūt pagrindinį klientų srautą nuvilioja VIP/ADMIN pareigas turintys žmonės. 
     
    2. Toliau nusprendžiau paklausinėti visuomenės, kaip jie atsiliepia apie "RoyalTaxi" teikiamų paslaugų kokybę. Kaip sakoma, geriausia pasiklausinėti pačių žmonių, kad susidaryti nuomonę. Tad pažiūrėkime, ką mes čia turime:
     
     
     



     
    3. Galiausiai nusprendžiau paimti interviu iš pačios direktorės Emos'And, įdomu pasižiūrėti kaip ji pati atsiliepia apie savo įmonę. Susisiekus su vadove, didžiam mano džiaugsmiui Ema atrado laiko ir sutiko iškart suteikti intervių.
     

    [Žurnalistas]: Sveiki, kaip sekasi jums pareigose? Ar nepabodo? Kiek laiko galvojate išbūti?
    [Direktorė]: Labas ,sekasi labai gerai, nors yra daug žmonių, kurie manęs labai nemėgsta. Planuoju būti bent 2 mėnesius.
    [Ž]: O kaip manote, kodėl čia taip jūsų nemėgsta?
    [D]: Iš tikrųjų, net pati nežinau, ką jiems blogo padariau. Čia tikriausiai diskriminacija.
    [Ž]: Galbūt vyrai pavydi, kad moteris direktorės pareigose?
    [D]: Bent jau taip manau, nes tai retas dalykas.
    [Ž]: Sakykit atvirai, ar klientų daug pasitaiko jums? 
    [D]:Taip, taksistuose darbo visada yra.
    [Ž]: Ar esate patenkinta savo kolektyvu? Ar daug sulaukiate nusiskundimų savo darbuotojais?
    [D]: Komandą atsirinkau labai gerą, papeikimų darbuotojais gaunu mažai.
    [Ž]: O veiklos padarote kokios taksistams?
    [D]: Taip ir jose taksistai dažnai dalyvauja, tai padeda paįvairinti darbą.
    [Ž]: Okey, užbaigiant interviu. Ką norėtumėt palinkėti visiems tiems, kurie apie jus atsiliepia neigiamai?
    [D]: Tegul jie nesusidaro nuomonės apie žmogų iš kitų pasakojimų, nes tai ne visada būna tiesa.
    Štai tokiomis mintimis pasidalino "RoyalTaxi" vadovė. Vieni teigia, kad Ema'And pasikėlusi, kitiems atrodo, kad ji nuostabi direktorė.  Vieniems taxi paslaugos kokybiškos, kitiems "visiškai xujovos"(citata iš žmogaus). Pabandžiau ir aš, Vincas_Kudirka pasinaudoti paslaugomis. Mane nustebino ne tik tai, kad iškvietus taxi buvo sureaguota itin sparčiai, sekundžių tikslumu, bet ir tai, kad vairuotojai ypatingai mandagūs ir malonūs. Tik vienintėlė bėda - tai nėra pigi paslauga, norint nuvažiuoti iš vieno miestelio į kitą gali tekti pakloti iki 100€. Reziumė būtų toks, kad visuomenė apie "RoyalTaxi" atsiliepia įvairiai, o kaip ten iš tikrųjų yra, žino tik pati vadovė ir senbuviai darbuotojai. Linkiu jiems sėkmės ateityje!
     
    Marko_Escobar - kas jis? Narkotikų baronas ar tiesiog pasisekęs verslininkas?
    Seklys, kuris prašė neatskleisti tapatybės, nusprendė išsiaiškinti, kas tai per žmogus ir pasidalinti gauta informacija su mumis. Viena iš žinomiausių Marko'Escobar namų yra pagrindiniame miestelyje, kuris išsiskiria neįprastu dizainu. Žmonės kalba, kad tokios statybos namas kainuoja mažiausiai 10,000,000€. Seklys nusprendė iš arčiau pašniukštinėti namą. Pabandžius pasibelsti į duris, nebuvo jokio atsako. Tačiau vaikščiojant aplink namą seklys išgirdo keistus garsus sklindančius iš po namo rūsio. Anot seklio, garsas buvo lyg ir vyro, kuris maldautų pasigailėjimo? Deja, tik tokia informacija su mumis pasidalino detektyvas. Laukite tęsinio...

  3. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Zaichik tarp Prisistatau Erika_Benneti.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erika_Benneti.
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė): Erika.
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 20 metų. (1996-10-27)
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Šiaip esu iš Mažeikių, tačiau jau trečius metus gyvenu Danijoje, kadangi ten studijuoju ir dirbu.
    • Zodiako ženklas: Skorpionas.
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): PM.
    • Apibūdinkite savo charakterį: Hmm, nemėgstu apie save rašyti. O šiaip, esu komunikabili, sugebu surasti bendrą kalbą su dauguma žmonių, esu nuoširdi, sąžininga, padedanti, jei matau, kad reikia pagalbos, niekada neatsuksiu nugaros.)) Iš blogesnių savybių, tikriausiai, užsispyrimas ir kerštingumas. Jei žmogus su manim gerai - aš taip pat, jei ne - atskleidžiu savo skorpionės charakterį visu gražumu.
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Užsiimti pačiai - gym'as, stangrinu raumenukus. Žiūrėti - futbolą.
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nežinau, ar galiu įvardinti kažką tokio, kas mane išskirtų iš kitų. 
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Studijuoju, dirbu, tačiau dabar atostogos, tai galiu leisti sau šiek tiek ir papramogauti.)) 
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Ooooj, labai labai seniai. 11 metų man buvo, atrodo. Pradėjau dar nuo FR serverių.
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Žaidžiau LV serveryje, tai po to mano Žukas pabėgo čia, reikia ir man ateiti paerzinti jį. Pasiilgo manęs, girdėjau.
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Žukas. ♥
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Niekada nesilygiuoju į kitus, aš pati sau autoritetas.
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Vyresnį brolį.
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Ne.
    • Jūsų nuotrauka (privaloma): 
     
     
     
     
     
     
    IG: https://www.instagram.com/kontrimaitt/
  4. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Aivaras tarp 2017.04.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8)   
    PAPILDYMAS ATNAUJINIMUI GREENSIDE # 1.8.0 - GREENSIDE # 1.8.1
    Padarytas anti troll boss anticheatas.  Per /pzu lentelę rodys žaidėjo laikomą ginklą rankoje ir kulkų kiekį. Nuo šiol administracija galės įjungti per /pzu daromo žaidėjo didesnės informacijos sekimo funkciją. Matysite kokius mygtukus spaudo, kokią komandą rašo, į ką pataikė žaidėjas.  Į gaują priimti žmogų galės tik nuo 20.000 patirties taškų.  Išmetus žaidėją iš gaujos jis į gaują patekti galės tik po 1 paros.  Patvirtintis gaujos galės siųsti visiems matomą pranešimą kas atitinkamą laiko tarpą. Gaujos turės savo fondus. Gaujų prižiūrėtojas galės prie gaujų statistikos pridėti laimėtų brawl/gwar kiekį. Jei bus jungiamasi į vartotoją kuris jau yra užregistruotas ir per 30 sekundžių nebus suvestas slaptažodis, tokiu atvėju žaidėjas bus išmestas iš serverio po 30 sekundžių. Parduodant/Atiduodant tr.priemonę ir pažiūrint tr.priemoėns informaciją bus rodomos tr.priemonės spalvos t.y ID'ai. Jei jūs kažką stebėsite, tai tam žmogui pinigų duoti negalėsite. Jei jūs kažką stebėsite, jums tas žmogus pinigų duoti negalės. Jei jūs kažką stebėsite, tai jūsų neleis surasti per /mapp Sutvarkytas laiko kitimas serveryje pagal realų laiką. Policijos blokadas/spyglius rodys ir interjeruose. Gaujų sistema turės bazes, bazės galės gaujoms uždėti gaujų prižiūrėtojas, į bazes turės būti vežami paketai iš pastatų grobimų. Bazės turės savo tr.priemonę, bei sandėlį su patalpomis. Tr.priemonių spalvos taip pat galės būti keičiamos gaujų pageidavimu, kreiptis pas gaujų prižiūrėtoją. Sukurti grobimai gaujoms, serveryje kas atitinkamą laiką susikurs grobimas, ten nuvykusi ir užminavusi gauja turės sulaukti kol sprogs bombos (policijai apie grobimą bus pranešta), jei gauja laimės grobimą turės pasiimti paketus kuriuos turės krauti į gaujos bazės furgoniukus, o bazėje juos iškrauti ir taip gauti resursus, ginklus. Jei laimės policija, ji į savo darbo fondą gaus atitinkamą kiekį pinigų. Laukiamos idėjos žvejybos, gamyklos, naftos platformos, kasyklos sistemoms.
  5. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Lucas_Patriot tarp A Story Of A Hero.   
    Sveiki. Šią naktį kėliausi žiūrėti paskutinių NBA finalo rungtynių. Patyriau tiek daug emocijų... To pasekoje, šis mano kurtas video jums parodys ką tai reiškia iškovoti titulą savo miestui, tam kraštui kuris tave užaugino bei tiesiog kaip reikia būti fantastiniu atletu ir pavyzdžiu kitiems. LeBron'as tik dar kartą įrodė, kad jis yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų, o mano galvoje - pats geriausias.



    Like, Share, Subscribe.

  6. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į And_Miami tarp And_Miami atsisveikina.   
    Sveiki Greensaidiečiai,kaip matote iš pavadinimo aš atsisveikinu su šiuo projektu,jei kam nors įdomu papasakosiu kodėl pasakojimas tikrai nebus ilgas nebijokite tai va atsisveikinu su projektu nes iš manes buvo pavogtas beveik visas turtas o administracija nesivargina susidoroti su nenaudėliu ir atimti iš jo mano pinigus ir gražinti man,na tai tebunie lai turisi tas niekšas mano pinigus tikiuosi jie jam atneš laimę.Neverkšlensiu čia kad šiame serveryje praleidau nuostabias akimirkas ir panašiai,na tikrai šiame serveryje buvo afigienai lošti kai buvo 60-80 žmoniu o kuo toliau tuo didesnis balaganas čia darosi vos ne kaip Edgaro projektas vaikų prieję daužosi su gaisrinem ir panašiai o ir administracija darosi tokia pati(no offended ). Tai va beliko palinketi visiems sėkmės čia žaisti ir kad nebutumėte apgauti.Heiterei prašom galite išsilieti komentaruose sėkmės,atę.
     
    P.S  kas dėl likusio mano turto manau eigoje atiduosiu random naujokui.
  7. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [V1] 弐 LUCCHESE AVATARAI!   
    • Hi, šiandien sukūriau avatarų. Ir pamaniau jog temą pildysiu dažnokai, tačiau tai priklausys nuo jūsų.

     

     

    • [V1] - http://imgur.com/a/gH0e5
  8. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Spalvotas_Cinamonas tarp [GiveAway] Buto giveaway!   
    http://imgur.com/a/PdrgM

     

    Na, tai sveiki, vienam iš jūsų padovanosiu šiltus namus.Tai yra butas!

    Ką jums tereikia padaryti tai į komentarus parašyti savo Vardas_Pavarde

    Laimėtojas bus paskelbtas 2016-05-02 (Rinksiu random.org būdų ir nufilmuosiu)

    Kam negaila, galit ir paspausti LIKE mygtuką.

    Cheers

  9. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Domse_Mario tarp [GiveAway] 200.000€ serverio valiutos   
    Laimetojui iteiktas prizas, galite rakinti/trinti temą
  10. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Bruno_Linn tarp DESIGNBIRD GRAPHIC STORE.   
    11,000€
    pervedus pinigus severyje į Bruno_Linn sąskaitą, nebūsite įrašytas į juodąjį sąrašą..
    pervedimo įrodymus siųsti į pm.
    atsiskaitymas būtinas!
  11. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Eligijus. tarp Parašas.   
    Sveiki, vertinam.

     



     



     



     

     

  12. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Lucas_George tarp [KONKURSAS] |Taškai arba pinigai| [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]   
    [KONKURSAS] | Kreditai arba pinigai | [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]

     

    Taigi nusprendžiau čia padare eventa už 500'000 serverio valiutos, tai aš nusprendžiau padaryti toki pasirinkti arba taškai -  

      Arba [5.79 euro]

     

    Taigi, jaigu jus pasirenkate pinigus aš atsiskaitau tik paysera laimėtojui..

    O jaigu jus domins taškai aš jums užsakysiu taškų ir pateiksiu įrodymus kad užsakiau..

    Jums tiesiog reikės pasirinkti skaičių nuo 1 iki 200

     

    [Taisykles, 1 taisykle nesiskaito.]

     

    1. Kam negaila +rep galite užmeti žinot ;D

    2. Užpildyti pagal anketos šabloną.

    3. Kodas: gstikrinimas ( Šis kodas bus anketoje kad patikrinčiau ar skaitėt taisykles )

    4. Galima pasirinkti tik eurus arba taškus.

    5. Jaigu rašot tapati skaičius kaip buvo paraše pirmi ta skaičių žmones tada busite atmesti.

     

    Šablonas:

     

    1. Jūsų V_P serveryje -

    2. Renkates serverio kreditus, ar eurus - 

    3. Paspaudėt +rep [ NEBŪTINA bet jaigu negaila tai žinot ]

    4. Kodas -

    5. Jūsų kontaktai (FB,SKYPE) -

    6. Skaičius nuo 1-200 - 

     

     

    Kaip rinksiu laimėtojus ? random.org, bus ikeltas video kaip renku bei kaip užsakau taškus arba issiunčiu jam eurus į payseros sąskaita. Ir šėip esu gan patikimas iš sg.

  13. Patinka
    Stephen_Cannabis gavo reakcijąMichael_Cortez tarp Užtildžiau Spalvotas_Actas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Stephen_Cannabis.

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Spalvotas_Actas.

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai.

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 

     

  14. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Michael_Cortez tarp Parduodu Clash of Clans acc.   
    Aš James_Kawasaki parduodu Clash of Clans acc susidomėjia rašykit per SA:MP Clash acc informacija yra 8th beveik max beliko tvoros 
     
    Clash acc: http://www.part.lt/perziura/978f0533a5a44c93b052261a7656f60356.png
     
    Clash acc: http://www.part.lt/perziura/fb627dfc2d4b5cc485f5e54dfc703e5a196.png
     
  15. Patinka
    Stephen_Cannabis gavo reakcijąMichael_Cortez tarp Apgavo Winston Tobako   
    Jūsų Vardas_Pavardė : Stephen Cannabis Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Winston Tobako Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Per /vc rašinėjau kas turi tunę dėžę, ir po kiek laiko Winston Tobako man parašė, kad turi 2 tune dėžes, na aš jam pasakiau susitinkam prie salono, jis sako ok, kai susitikom aš jam daviau savo sultaną, ir jam tipo dingo netas, paskui jis vėl prisijūngė, ir nieko nesakęs vėl atsijungė, dar laukiau 5min bet jis nebeprisijungė.
  16. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Danillo_Karpiz tarp [LOTERIJA] Lengvi 100k   
    Jau manau supratote, kad čia galite laimėti šio serverio 100 tūkstančių valiutos.

     

    Norint dalyvauti šioje loterijoje turite atlikti šiuos du dalykus: susigalvoti skaičių nuo 1 iki 50 ir ji pakomentuoti komentaruose, paspausti PATINKA mygtuką ant šio pranešimo.

     

    DRAUDŽIAMA: Pasirinkti tokį patį skaičių koks yra pasirinktas (galite patikrinti paprasčiausiu būdų paspausdami klaviatūroje CTRL ir F mygtukus, o ten įrašykite skaičių ir matysite ar yra jis jau parašytas).

     

    Loterijos laimėtojas bus išrinktas Kovo 1, 2016 metų 20 valandą ir paskelbtas šioje temoje. Laimėtojas bus renkamas random.org pagalba.

    MINIMALUS DALYVIŲ SKAIČIUS: 20

     

    SVARBU: Jeigu laimėsite, bet nebūsite paspaudę PATINKA - prizo negausite ir laimėtojas bus renkamas kitas

  17. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Hot_Anonymous tarp Ignas_Bandito avatarai, v1   
    Prie šių stockų labai dera šis CC, visai gražiai išėjo.
    +rep
  18. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Hot_Anonymous tarp [sounds] nematyti soundai   
    Sveikučiai. Radau YT soundus (man kažkaip neregėti tokie dar ), tai nusprendžiau pasidalinti.
    Gero naudojimo
     
    dl - http://www.mediafire.com/download/t532y93ajx3ccnc/INSANITY_AudioPack+V2.1.rarv
     
    video - https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=x0JxtUQkFko
  19. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Hot_Anonymous tarp [ASI] Project2DFX v3.2   
    Sveiki, taigi gal kas ir žino kas tai yra per modifikacija, tačiau ne visi ją naudoja.
    dl - http://j.gs/10082813/project2dfx
    nuotraukos:
     

     

     

  20. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Hot_Anonymous tarp [PACK] HA modpack   
    Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo.
    - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tvarkos prižiūrėtojas Mafijos_Senelis.
    ENB/COLORMOD/TIMECYC/PARTICLE
    dl - http://www59.zippyshare.com/v/SzTm8CAT/file.html
     

     

     

     
    Kelių tekstūros (ne overhaulo čia ir ne iš gamemodding)
    dl - http://www73.zippyshare.com/v/qJWZUag4/file.html
     

     

     
    Augalija
    dl - http://www61.zippyshare.com/v/srMnUEZz/file.html
     

     

     
    Ginklų modifikacijos (man pačios geriausios)
    dl - http://www85.zippyshare.com/v/Unni1aZe/file.html
     
      Efektai dl -  http://www94.zippyshare.com/v/dFwaZ122/file.html     Hud (Euro ženklas). dl - http://www1.zippyshare.com/v/BKpeknOp/file.html     Ginklai ant nugaros dl - http://www13.zippyshare.com/v/OTIOhKdh/file.html     Taikinukas dl - http://www105.zippyshare.com/v/*cenzūra*Zqx4FZ/file.html            Animacijos dl -  http://adf.ly/Ky2Wr     CLEO (daugiau fps, greičiau krauna objektus ir t.t) dl - http://www95.zippyshare.com/v/Ii2bxyLv/file.html   Balti medžiai (FIX) dl - http://www.mediafire.com/download/vqbn643qatlankd/Copy_into_the_folder.rar  
  21. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Pacan Marozas tarp Laimėk NRG-500.   
    Loterija. Laimėk NRG-500.



    Taigi vienam laimingajam padovanosiu NRG-500.
    Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti NRG-500.
    •Paspausti "PATINKA" ant šios temos.
    •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti NRG-500"

    Loterijos pabaiga: 2016-01-22 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai.


    Transporto nuotrauka.
    http://www.part.lt/perziura/dae68117b0ab1e0bffebb75d5c181dc7215.png

    SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.
  22. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Daumis_Jeremy tarp Šiokie tokie parašiukai M'J   
    Na iš esmės neblogi, matosi kur įdėta darbo, o kur ne. Sėkmės tobulėjant!
  23. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Daumis_Jeremy tarp Dizainas   
    Iš bėdos nėra blogas darbas, reikėjo gražiau kažką padarint ar kažką panašaus, dabar tiesiog yra įdėta panelė. Na, bet sėkmės tobulėjant.
  24. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Daumis_Jeremy tarp Keletas kalėdinių parašų - J'C   
    Grafikos darbų anketa:

    Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold

    Keli komentarai apie darbus: Asmeniškai nedarau kalėdinių parašų, bet pabandžiau šį bei tą.   

    Grafikos darbai (min. 2): 

    -----------------------------------------



    -----------------------------------------



    -----------------------------------------



    -----------------------------------------



    -----------------------------------------



    -----------------------------------------



    -----------------------------------------

     

  25. Patinka
    Stephen_Cannabis sureagavo į Nojus_Sweet tarp [0.1.5.6] pasiūlymas serveriui   
    PRIEŠ.   nes jaigu zaidejas buvo uzlokuotas reiskiasi jis nusizenge o jaigu visus atlokuotu tai pakiltu labai didelis skaicius Cheateriu.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.