Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

A Story Of A Hero.

Lucas_Patriot

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki. Šią naktį kėliausi žiūrėti paskutinių NBA finalo rungtynių. Patyriau tiek daug emocijų... To pasekoje, šis mano kurtas video jums parodys ką tai reiškia iškovoti titulą savo miestui, tam kraštui kuris tave užaugino bei tiesiog kaip reikia būti fantastiniu atletu ir pavyzdžiu kitiems. LeBron'as tik dar kartą įrodė, kad jis yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų, o mano galvoje - pats geriausias.



Like, Share, Subscribe.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kiekvienos varžybos stebėtos ir galiu tikrai pasakyt WoW  :o  :o kiekvieną rytą, kad ir sunkiai keldavausi ir palaikydavau Cleveland`ą ir pagaliau po ši tiek metų, jiems pavyko įkopti į viršūnę ir nušluoti buvusius čempionus bei komandą kuri net pagerino sezono rekordą (73-9), bet ne skaičiuose esmė  B) esmė kaip visas vyksta žaidimas, kaip sutaria komandos nariai ir ypač komandos treneris, neveltui šiais metais laimėjo, LEBRON MVP, gl hf next year  ;) p.s nežinau kaip jums bent jau man GSW žaidimo stilius nepatinka, žinoma tritaškiai kuriuos įmeta Curry, taip gražu bet kai visi taškai beveik pelnyti per tritaškius, tai man kažkaip neįdomiai  -_-

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiaip asmeniškai buvau už GSW, nežinau galbūt klystu, tačiau mano akiai Lebron'as pernelyg pasikėlęs, tad buvau už GSW. Taip, nesiginčysiu, galbūt Curry's irgi pasikėlęs, bet mano akiai buvo kitaip, bet šiaip visas 7 rungtynes buvo gražu žiūrėt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tema rakinama.

"Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM"

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.