Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Toby_Bennett

Neaktyvus

  • 27

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Toby_Bennett

  • Gimtadienis 2000.06.12

Paskutiniai profilio lankytojai

1.069 profilio peržiūros
  1. Tai, kad nervina tie ĮŽEIDIMAS. Nei vieno dar gal nemačiau šiam servery, kad vairuot mokėtų, kiekvienam reikia atsitrenkt būtinai..
  2. 1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.): Mirtis per laidotuves // Death at a funeral 2. Žanras: Komedija 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Nes filmas išties juokingas, įdomus, su superiniais aktoriais (Kevin Hart, Martin Lawrence ir kt.). Apie Martino Lorinso ir jo brolio tėvo laidotuves, kažkoks liliputas reikalavo iš Lorinso ir jo brolio pinigų, nes būtų parodęs nuotraukas kur tas liliputas su tuo mirusiu tėvu leido laiką ( gay ), o toliau, jei jums įdomu - pamatysit patys. Bent jau man - ten buvo klykimas iš juoko. Nemačiau, jog kažkas siūlė šį filmą, tai pasiūliau
  3. Ahujienai, seni. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  4. Misteris_Pro - Tiesiog noriu ko nors šiame serveryje įgauti, nes dabar, nieko neturiu, nei pinigų, nei mašinos, nei darbo, nesu turėjęs dar niekuomet būsto šiame projekte, todėl ir noriu turėti ką nors, o ypač dabar pasitaikius puikiai galimybei, todėl norėčiau. Ačiū už dėmesį.
  5. Vardas_Pavardė žaidime/forume: Misteris`Pro Kokio grafikos darbo norite? (Parašas, profilio nuotrauka, headeris ar kt.): Avataro Apibūdinkite, ką konkrečiai norite pamatyti šiame darbe (Tekstas, stilius): Na, norėčiau tokio paveiksliuko (stiliaus), jog būtų , kaip čia mačiau daugelis turi, kai vidury rutuliuke pirma slapyvardžio vardo raidė, tai šiuo atveju pas mane m, bet didžiosios M pageidaučiau, o apačiau pilno nick`o - MISTERIS PRO, bei foną irgi kokį efektingą, gražų norėčiau. Pradinis darbo šaltinis (Stokas): va kažką panašaus
  6. iPhonuose kas pliusas, tai tai, jog žaidimus išleidžia anksčiau, bet gaidžiai dūžta labai greit, nors jie patys tai neblogi tikrai. Čia 50/50, abudu awesome šiaip telefonai, bet iphonams tai čia didelę dalį prideda išlaidavimas. Nusipirk S4, no lag, procesorius geras, didelis, dydis kaip s5 +/-, megapikselių daug, pagal tuos net nėr toks brangus. Karočhia čia mano siūlymas.
  7. Tikrai kenkiau žmonėms, tikrai speedinau blee, 5 greičiu pakėliau, nes su tuo šūdmaliu sunku važiuot, ir labai čia jums gaila? Vapšie nepernešu, žmonėms netrukdžiau, žaidėjai ramiai žaidė, vapšie nuošalioj vietoj penkiais decibelais greičiu padidinau, ir labai gaila? Skauda? Ne nu.. nesuprantu, kaip galima už tokį dalyką banint. Kažkam kažko blogo padariau? Šaudžiau, trukdžiau žaidimą, speedinau - partrenkdavau ir t.t.? Atvėskit..
  8. Fenk u ma frend Kiekvieno skonis skiriasi, man patinka gamta, medžiai, krūmai, aplamai žaluma
  9. Dėkingas visiems, gi sakau dėl tų čytų, tik dėl mapų..
  10. Jūsų Vardas_Pavardė : Misteris`Pro Jūsų kontaktiniai duomenys : private Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Pats mapinimas - ~20 min., bet tekstūrų ieškojimas, rinkimas , taipogi pridėjo gal dar 20,30 min. Jūsų komentaras : Laisvu laiku sumaketuotas darbelis, tiesiog tekstūrintas pastatas, parkingas, krūmai, medžiai.. Vaizdinė medžiaga (Būtina) : http://imgur.com/a/FtUsC P.S: Būkit draugiški, sobų gs nenaudoju, čia tik mapams geriau apžiūrėt ;3 P.S.S: Jam daugiau nei puse metų.
  11. Savo užsakymo tai dar negavau, nors buvau daug anksčiau užsisakęs už Aomine, ir sakei nemokamai dar padarysi..
  12. 1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Misteris_Pro (a.k.a krokodilas) 2.Filmo žanras: Filmas apie nepilnamečių koloniją , virtusią draugais, kovojančia už save, sukurta iš jų amerikietiško futbolo komanda - treneris - The Rock - Dwayne Johnson. Tiesiog iš gangsterių atskirų gaujų, du gaujiniai, priešai, aršiausi priešai buvo, o paskui, gynė vienas kitą, net prieš savos gaujos narį. Žodžiu pažiūrė ir javrų duok 3.Filmo pavadinimias: Antras šansas 4.Filmo traileris(nebūtina): Pats filmas: http://filmux.org/5416-antras-sansas-gridiron-gang-2006.html 5.Kaip reikės atsilyginti? (Forumo rep'ais, serverio

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.