Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

James''Stephen

Neaktyvus

  • 47

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi James''Stephen pranešimai

  1. http://greenside.lt/index.php?/topic/18567-shop♠modifikacijų-ieškojimo-biuras♠/#entry124551 Visi drąsiai galite užsisakinėti,grįžęs po trenkes rasiu visiems modifikacijas.
  2. Deaglo bei shotgun'o modifikacijas radau,o su sound sekasi rasi sunkiai,bet jei palauksi rasti tikrai galiu. P.S kas skaito šį pranešimą galit padėt rasti jam modifikaciją ,jums atsiskaitys.
  3. •MODIFIKACIJA sėkmingai rasta ir išsiūsta į asmenine žinute,jeigu kažkas blogai su modifikacija parašyk až. Atsiskaityk R3P kiek negaila.
  4. •MODIFIKACIJA sėkmingai rasta ir išsiūsta į asmenine žinute,jeigu kažkas blogai su modifikacija parašyk až. Atsiskaityk R3P kiek negaila.
  5. •MODIFIKACIJA sėkmingai rasta ir išsiūsta į asmenine žinute,jeigu kažkas blogai su modifikacija parašyk až. Atsiskaityk R3P kiek negaila.
  6. •MODIFIKACIJA sėkmingai rasta ir išsiūsta į asmenine žinute,jeigu kažkas blogai su modifikacija parašyk až. Atsiskaityk R3P kiek negaila.
  7. •MODIFIKACIJA sėkmingai rasta ir išsiūsta į asmenine žinute,jeigu kažkas blogai su modifikacija parašyk až. Atsiskaityk R3P kiek negaila.
  8. Priviet vsiem,pastebėjau,kad forume yra tik 1 gyvuojanti ( o gal nepamačiau daugiau ) modifikacijų krautuvėlė, t.y Next,o jam gavus lyderį laiko kaip ir neturi ieškoti manau,todėl laiko atsiradus man sumasčiau atidaryti savo parduotuvėlę. So Let's Go !IEŠKOMOS MODIFIKACIJOS! Modifikacijas pasistengsiu ieškoti visas kokios tik yra aišku kokios jums modifikacijos reikės parašykite anketoje atsakydami į klausimą. ♦MODIFIKACIJAS randu/ame per 48h♦ •Jūsų V_P serveryje : •Kokios jums modifikacijos reiktų : •Modifikacijos pavyzdinė nuotrauka : •Kiek duosite R3P už
  9. tai nsprnt buvo analizes i dusmankes ar taip ir nesulauksim?

  10. Aš ir savęs nevadinu,bet kaip ir pasakiau,jai nežinai nuo ko viskas prasidėjo geriau ir patylėt jei čia įžeidžiau ar ką srr. :II
  11. Jai nežinai nuo ko viskas prasidėjo gal geriau patylėk
  12. Gal pamiršk tu tą rytą Žaidėjas gauna vieną įspėjimą, už: Bereikšmį pranešimą
  13. Vat būtent,kad neturi lyderio,tai jie turi žaisti kaip komanda. Krapikas turi užvesti,motyvuoti,palaikyti,rėkti,stengtis,o ne sedėti ant suoliuko ir nagus kramtyt. Tu girdėjai jo intervių po pralaimėtų rungtyniu ant 30 ir daugiau? Sako : Žaidėjai buvo nesusikaupe,žaidėjai nesupranta žaidimo ritmo ir t.t nusišneka , o paskutinėse varžybose kalte vertė žaidėjams. Tai kur taip matyta?
  14. Nepaskubėjo viskas yra oke. Apmaudu žiūrėt kaip komanda gauna -33 ir daugiau 3 ar 4 varžybas. Grybas Krapikas su savo tuo '' Aš manau,kad...'' Neparuošia žaidėjų ir jų nenuteikia,o va Jaska duos pizdy už nesamones,ko nedarydavo Krapas https://www.youtube.com/watch?v=Mqom4PNJcvk
  15. Užsimesk ant parašo kietesnis būsi
  16. Ai tu čia apie šituos? Viskas tuo ir pasakyta. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą, už: Bereikšmį pranešimą
  17. Nu pasireikškit Kauniečiai ir Žalgirio gerbėjai http://www.krepsinis.net/naujiena/s-jasikevicius-stojo-prie-zalgirio-vairo/257991 Kr* pamatęs antrašte net geriau pasidarė
  18. Nortenos temos tai gerules :I

    1. Colinas
    2. Hot_Anonymous

      Hot_Anonymous

      neesmė tose temose -.-

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.