Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Luis_Williams

Neaktyvus

  • 18

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Luis_Williams pranešimai

  1. Smagu, dar vienas trumpas, bet labai naudingas ir geras atnaujinimas! Gražu žiūrėt.
  2. Sveikas ir tau, man ir malonu, dėkui. Sveikas Hugo, man taipat malonu, dėkui tau. Svx, ačiū, tau irgi! Sveiks drg! Neveltui maladėc esi. Sveikas, malonu, bei ačiū.
  3. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Luis_Williams Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Manau, kad apie 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Draugas pasiūlė pažaisti ir patiko. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Įdomus, įtraukiantis, gražūs mapp darbeliai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne nebuvo sunku, buvo labai įdomu, nesu matęs tokių gerų apmokymų. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, peln
  4. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Luis_Williams *Jūsų Vardas realybėje : Egidijus *Jūsų amžius : 14 *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: brondzinis9 *Jūsų charakterio bruožai : Atsakingas, malonus, draugiškas, pasitikintis savimi. *Jūsų pomėgiai : Žaisti krepšinį, futbolą, ir žaisti prie kompiuterio. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis. *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne, neturiu. *Ar turite brolių arba seserų? : Taip, turiu du brolius, sesių ne. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Ne, neturiu.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.