Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Gezas

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Kad nitro išimti esu visiškai prieš,nes tikrai atsiras tu tavo elektrinių mašinų su nitro. Kartais, kai atsakai į iškvietimą ir nuvažiuoji į iškvietimo vietą pažymėtą "checkpoint" žaidėjo nėra jis būna visai kitoje vietoje (Žaidėjas buvo ne pastate, o prie mašinų salono).Nesupratau kokia čia problema?Tūrbut kas 20 iškvietimas pastate sėdi.Ir dar tu tik parašei problemą,o ne kaip tai sutvarkyti. Medis pakilęs aukščiau žemės lygio. Gal klaida ir labai maža, bet visgi klaida.Gal rasit pagal žemėlapį tą vietą turi būti kažkur netoli angelpine. Tik laiko gaišymas, Įdėti "Nortenos" gaujai S
  2. Gražūs filmukas,tikrai buvo iš ko pasijuokti.
  3. Prieš,padarykite daugiau kelių ir vsio.Mano senam projektę buvo 15-16 keliu ir niekada neatsibosdavo.Tai ir jus padarykite daugiau kelių.Pvz:Žvyras,bulvės,grūdai,miežiai,mokyklynės prekės ir kad jie visi turėtu skirtinga kelią.
  4. Aš už.Bet kaip atrodytu privarai prie nu pvz picerijos ir geri iš stulpo?Manyčiau žymiai patogiau būtu,kad kioskuose būtu imanoma nusipirkti.Pvz:Kolos,Pepsi,Gazuoto vandens.Arba tiesiog pristatyti gėrimų automatų.
  5. Mašinu per daug.Ir laiptu spalvos pagal mane kaškaip periškios ir nesiderina su hp.
  6. Manau kad vertėtu įgyvendinti šita pasiulymą.Nes šita naujovė dar labiau išskirtu serverį iš kitų.Ir dar labiau pagyvintu Policos pareigūnų ir gaujų veiklą.
  7. Gezas

    Micro_Gezas

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​2016-02-01 22:47 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Is kitu serveriu. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Liktais cia visdar galimas c-bug. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Ne Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Nezinau. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :Gps yra. Ar dažnai naudojate /gps komandą? :Jo.​​ Ar buvote nušautas ar sumuštas kito

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.