Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Zauriz_Reiveris

Neaktyvus

  • 37

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Zauriz_Reiveris

  • Gimtadienis 2002.01.24
  1. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zauriz_Reiveris ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):Sultan. apie 530km, /tdežės privalumus pamatysite zemiau esančiose nuotraukose. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:siulom, nuo 300k. ◘ Papildoma informacija:bagažinėje yra 89kulkų deagle bei 30vnt narkotikų. Su manimi galite susisiekti žaidime a
  2. Gera ideja! Sutinku. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  3. Na kaip Matei nuotraukose, bandziau, na bet jis nenorėjo draugiškai. Na ir aš šeip, nemėgstu pyktis, bet ką darysi, jis turbūt bandys "atsimazint".
  4. 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Zauriz_Reiveris 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė:Jack_Treapce 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas:2016-06-19. 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Na tai viskas prasidėjo nuo to, kai jis pardavinėjo visai kitą sultan, kuris mane sugundė. sultan kurį norėjau nusipirkti nuotraukos: Įrodymai kad apgavo:
  5. Na ką dwayne, sveikinu. Linkiu kantrybės, gerų darbuotojų. Beabejo, kuo geresnės kloties vadovaujant.
  6. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zauriz_Reiveris ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):numesiu nuotraukas, istikrūjų, labai grazus aparatas. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:apie 280k ◘ Papildoma informacija:su manimi galite susisiekti forume bei zaidime.
  7. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zauriz_Reiveris ◘ Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t):Na kaip minėjau domina sultan. Norėtųsi kuo gražesnės tdežės, beabejo, mažo daužtumo rida visiškai nesvarbi. ◘ Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę:ne daugiau 280k ◘ Papildoma informacija:Galite susisiekti su manimi žaidime arba forume.
  8. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zauriz_Reiveris ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): na manau visa informacija yra čia. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: pradėkime nuo 380k. ◘ Papildoma informacija: Mano nuomone labai grazi transporto priemonė. Galite susisiekti su manimi forume bei žaidime.
  9. Tadas_Chill, Egidijus_Bumeris, Cristian_Toreno.
  10. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Zauriz_Reiveris ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):Pavadinimas-Sultan, /tdezes privalumai- spalva-zydra, spoileris-nera, tune-daug xflow, tik 1 dalis alien. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida)http://imgur.com/a/lrxNH ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:Na as uz sia tr. priemone noreciau gauti 300k. ◘ Papildoma informacija:Viska galite mat

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.