Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emilis_Cool

Neaktyvus

  • 5

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

595 profilio peržiūros
  1. Sveiki! Susidūriau su problema: Kai noriu prisijungti į serverį ar tiesiog įsijungti Gta San Andreas keliom sekundėm išmeta "black screen'a" ir nieko nepajungia. Youtubėj žiūrėjau, nieko kas padėtų neradau. Gal kam nors iš jūsų buvo kilusi ši problema? Gal kas galėtų padėti? P.S. Perrašyt gta bandžiau.
  2. Sveiki! Susidūriau su problema: Kai noriu prisijungti į serverį ar tiesiog įsijungti Gta San Andreas keliom sekundėm išmeta "black screen'a" ir nieko nepajungia. Youtubėj žiūrėjau, nieko kas padėtų neradau. Gal kam nors iš jūsų buvo kilusi ši problema? Gal kas galėtų padėti?
  3. Sveiki. Susikūriau banko saskaita ir pamiršau pinkodą. Ar įmanoma jį kažkaip sužinot?
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Emilis_Cool Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Kažkada seniau buvau užsiregistravęs, bet nežaidžiau. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Parekomendavo klasiokas. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes "protingi adminai" užbanino mano draugą dėl serverio bug'o. Aceit čytas. + Nepatiko GM. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visai nesunku. Kokius darbus jau teko dir

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.