Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Fiji_Hill

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Fiji_Hill

  • Gimtadienis 2002.06.30

Paskutiniai profilio lankytojai

1.611 profilio peržiūros
  1. Labai gražūs avatarai, matosi autorius įdėjo labai daug pastangų kurdamas šiuos meno kūrinius. Malonu, kad dažnai juos papildo ir netingi tiek daug laiko skirti forumo nariams. Ačiū tau už tavo pastangas ir atsidavimą darbui! Taip ir toliau! P.S Galėtum sukurti kokią pusnuogę panelę su dailia figūrą ir kur nors turėtų supreme stickerį?
  2. Aš ir galvojau, kad galėtų sujungti su kokia orų svetaine ir pagal ją daryti tuos orus. Nepaminėjau, nes nemaniau jog tai yra įmanoma.
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fiji_Hill • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti kuo įvairesnį laiką, bei orą. Ne kaip dabar yra, labai greitai pasikeičia laikas ir nėra to realistiškumo. Arba nėra to oro, nelyja, nėra rūko ar kt. Siūlau padaryti, kad rūkas kartais būtų ryte ar vakare, lytų skirtingom dienom, kad nebūtų visados tas pats. Pvz.: vieną dieną gali lyti, kitą ne, vieną dieną gali būti ryte rūkas, kitą ne ar vieną dieną gali būti normalus oras. Manau supratot. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pridėtų realistiškumo ir suteiktų gyvenimiškumo. • Ki
  4. Šiandien (2017-06-14) padarysiu likusius parašus. Labai tingėjau. Ačiū. Atsižvelgsiu į pastebėjimus.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Fiji_Hill 2.Kokio grafikos darbo norėsite: Parašo 3.Ar prisižadate atsiskaityti už darbą: Taip4. Papildoma informacija darbuotojui (Nebūtina): Norėčiau, kad fonas būtų su atakos sraigtasparniais, Šreku ir įmesk kur nors kempiniuką plačiakelnį. Padaryk, kad fonas būtų su dideliu exposure ir silpnu motion blur. Mano V_P padaryk su labai sunkiai įskaitomai raidėm. Tekstas privalo būti ne centre ir su gražiu šriftu ir įdėk visus efektus per blending options.
  6. Ir ką tu čia padarei? Apkarpei ir viskas ar dar kažką?
  7. PARAŠAI Galeriją sukūriau, kad galėčiau pasidalinti savo darbeliais ir toliau tobulėti. Priimu kritiką ir su kiekvienu darbeliu stengsiuosi tobulėti. (parašai atrodo tokie patys nes nenoriu padaryti, kad vieniems darbams spalvingesnis bei gražesnis parašas, o kitiems būtų prastesnis parašas)
  8. Yra kur tobulėti. Daryk taip, kad matytųsi tekstas ir nesusilietų su backgroundu, nereikia tiek daug efektų dėti į nuotrauką. Sėkmės toliau kuriant ir tobulėjant. 7/10

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.