Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Ryan_Whitte

Neaktyvus

  • 6

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Ryan_Whitte pranešimai

  1. Neblogai sugalvota, aš už. Beje, metalo laužą ateityje būtų galima padaryti kaip darbą atskirą, nepriklausomą nuo mechanikų darbo.
  2. Aš už šią idėją, tai ne tik unikalumo serveriui pridėtų, bet ir pagelbėtų taksi darbuotojams darbe ir ką tik atėjusiems į serverį naujokams, kurie dar neįsidėmėję serverio vietų.
  3. Dėl automobilių degančių sutinku, tai būtų lyg taksi darbe su lagaminėlių gabenimu, kaip papildoma veikla ir darbo paįvairinimas, tačiau dėl to NPC boto išgelbėjimo nemanau, kad tai reikalinga, visų pirma per daug veiklos irgi nebus gerai, nes namų ir verslų gaisrai jau yra, visų antra tai nelabai įmanoma sukurti iš sisteminės pusės, nes padaryti pernešimą iš interjero į lauką yra didelis darbas ir dėl to gali atsirasti papildomų serverio klaidų.
  4. Aš būčiau prieš. Kodėl? Lengvi pinigai vėl nėra labai gerai, taip pat gaunant premijas be pakvietimo darbuose dingtų motyvacija siekti darbo su direktoriaus pakvietimu. Mano nuomone, sunkiau ateinantys pinigai suduoda žaidimui šiokį kokį įdomumą ir norą kas kartą pakilti vis aukščiau. Pabrėžiu, čia tik mano nuomonė.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Whitte • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau patobulinti medkirčių stovėjimo aikštelę skirtą statyti nuosavas transporto priemones, o tiksliau pasakius paaukštinti tvorą aplink ją. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Medkirčių pastatytos nuosavos mašinos nebūtų išstumiamos nuo skardžio ant kelio, tokiu atveju, kai tvora bus paaukštinta kils mažiau nesusipratimų su mechanikais dėl mašinų, kurios mėtosi ant kelio ne dėl mašinos savininko kaltės. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite k

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.