Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Ryan_Murray

Neaktyvus

  • 39

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Ryan_Murray

  1.  

    Naujas kompiuteris ir naujas žaidimas

    Savo pirmąjį kompiuterį gavau dovanų savo gimtadienio proga, tėvai man jį nupirko mokslams bei atitinkamiems dokumentams laikyti. Aišku kaip ir kiekvienas norėdavome žaisti tik žaidimus, taip pat ir aš. Paprašiau pusbrolio pagalbos, jog įrašytų  žaidimų, kad turėčiau kuo užsiimti.  Tada dar man buvo 9 metai ir nieko neišmaniau apie kompiuteris. Pusbrolis įrašė keletą žaidimų, tie žaidimai buvo Counter Strike, Gta San Andreas ir Need for Speed Underground. Tada buvau kupinas laimės vaikis ir nesustojau žaisti šių trijų žaidimų. Po kiek laiko atėjęs pas mane pusbrolis, pasakė, jog yra labai įdomus žaidimas - sa-mp. Galvoju, kodėl gi neišbandžius šio žaidimo. Atsisiuntėm kažkurią sa-mp versiją (man atrodo pačią seniausią) ir pirmas serveris, kuriame užėjau tai buvo kažkoks stunt, drift ir t.t Pražaidęs apie pusvalandį tame serverye, pusbrolis paskambino savo draugams per "Skype" ir paprašė kažkokio tai adreso, kurį suvedus atsidaro serveris, man tai buvo naujiena, kadangi buvau žalias ties kompiuteriais ir žaidimų įdiegimais ir t.t. Užsukome į serverį ir tai buvo ne bet koks serveris, o real-life. To serverio pavadinimo nenoriu platinti, kadangi kiek žinau jis dar gyvuoja iki šiol, bet savininkas yra pasikeitęs. Prisiregistravom prie serverio ir pradėjome žaisti. Tais laikais iš tikro būdavo įdomu žaisti, nebūdavo įvairių žaidimą palengvinančių programų, žaidėjai būdavo gan draugiški, Sistemos tame serveryje buvo irgi gan gerai suprojektuotos. Ypač man patiko darbas - vairavimo mokytojas, kuris turėjo padėti išlaikyti teises naujokams, kurie neturėdavo teisių. Tikrai tais laikais būdavo malonumas žaisti tame serveryje, geri prisiminimai užplūsta, kai pagalvoji apie serverio pavadinimą. Iš pradžių serveryje sunkiai apsipratau, kadangi buvau vaikas ir buvo sunku suvokti daugelį dalykų. Pirmasis iš darbų buvo be pakvietimo tai Autobuso vairuotojas ir praleidau šiame darbe gan ilgą laiką. Su pusbroliu praleidome gan įdomų bei linksmą laiką žaisdami tame serveryje. Patikslinu, jog to serverio savininkas buvo Rimas_Zavaskas, kuris šiuo metu irgi kažką planuoja, tikiuosi ir išeis kas nors bei visas nupasakotas veiksmas vyko maždaug 2011 metais. 

     

    Pirmieji administratoriaus rinkimai

    Maždaug viskas prasidėjo, tada, kai apsipratau tame serveryje ir sa-mp'e. Pradėjau bendrauti su žmonėmis, diskutuoti, siūlyti keitimus ir pnš. Tada suvokiau, kad reikia pradėti atskleisti kas esu per žmogus ir ką aš čia darau. Norėjau tapti kažkuo, už ką mane galėtų gerbti ir visi mane žinotų. Norėjau aišku daug dalykų, bet viską reikėjo padaryti su laiku. Nieko nelaukdamas užpildžiau į pirmąjį administratoriaus postą, kuriuose tapau vienu iš kandidatų tapti pirmojo lygio administratoriumi. Tarp išrinktųjų analizėje pamačiau pamačiau ir savo vardą, labai apsidžiaugiau, kadangi kažką pasiekiau savom rankom. Tapdamas administratoriumi iš atrankų, turėdavai keltis iki trečiojo lygio ar antro, neprisimenu ir aišku to labai norėjau. Prižiūrėtojo, kuris mane išrinko tikrai neprisimenu, kadangi tai buvo gan senokai. Na ir po kelių savaičių mane paaukštino į antrąjį lygio administratorių už gerą aktyvumą, o po to pradėjau būti dar aktyvesnis, kad pasiekčiau jau aukščiausiąjį tašką - trečio lygi administratorių, o norint pasiekti reikėjo prisidėti prie serverio gerinimo. Nieko nelaukdamas, imiausi veiklos. Per dieną praleisdavau labai daug laiko vien darydamas veiklą žaidėjams ir padėdamas naujokams, Daug ką dariau dėl to trečiojo lygio administratoriaus ir pasiekiau savo tikslą ir jį gavau. Atrodo labai paprasta, jog taip paprastai gavau, bet daug kartų buvau nusivylęs, kad negaunu paskutiniojo lygio administratoriaus. Gavęs administratorių pradėjau dar labiau stengtis, susibendravau su daug įdomių žmonių, kurie padėjo dar labiau pritapti prie serverio komandos. Nedaug ką pamenu iš tų laikų, ką darydavau, kokius event'us vesdavome tais laikais, tikrai nedaug kuo skiriasi nuo dabartinių. Tiek.

     

    Galite kritikuoti, komentaruose išsakykit savo mintis apie šį blogą. Sakykit kas gerai, kas negerai ir atleiskit už gramatines klaidas. Galbūt gan trumpokas blogas, bet kitą kartą labiau pasistengsiu.

     

     

     

     

  2. Dažnai matydavau tave žaidžiantį (dirbantį), dažnai prasilenkdavome, tikrai gan aktyvus žmogus būdavai, bet to padarei gerą sprendimą, kadangi už lango geras oras, tad manau ne laikas "nolaifinti" kai saulytė šviečia. Nors tavęs ir nepažinojau, bet linkiu tau visokeriopos sėkmės bei nepamiršk tokio projekto kaip šis. Bye.

  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Murray

    2. Koks šio filmo pavadinimas?: The Great Wall / Didžioji siena

    3. Koks šio filmo žanras?: Fantastinis / Detektyvinis

    4. Filmo trailer'io nuoroda

    5. Komentaras apie filmą (kuo jums patiko, kodėl rekomenduotumėte kitiems): Nors man ir nelabai patinka tokie filmai kaip šis, bet peržiūrėjęs mane sudomino ir pradėsiu domėtis tokiais filmais, tikrai siūlyčiau kiekvienam peržiūrėti šį filmą.

  4. 8 valandas prieš , Zaher_Kukulis rašė:

    Aš prieš, nelogiška yra taip realybei nesidaro tai tesiog reloga'a padarytum toliau žaistum

    Įsivaizduok, važiuoji su automobiliu ir atsitrenki stipriai į kokią nors kitą mašiną ar į medį ir kas vyksta? Tu guli be sąmonės, negali judėti ir panašiai... O už relogą būtų atitinkamai baudžiama.

  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidimeRyan_Murray

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymąPadarius avariją ir stipriai susitrenkus mašinomis su kitu žaidėju, avarijos dalyviai būtų sušaldomi kokioms nors dviems minutėms ir automatiškai policijos pareigūnams ir medikams į raciją praneštų, jog įvyko avarija, yra nukentėjusių ir t.t. Atvykę medikai turėtų atgaivinti avarijos dalyvius su komanda /atgaivinti, o pareigūnai turėtų įvertinti situaciją ir bausti atitinkamai.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Galbūt kiek nors pagyvintų žaidimą, gana realistiška idėja.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

  6. Jusų V_P serveryje: Ryan_Murray

    Trumpai apie jumis 4 sakiniai:  Mano realus vardas yra Linas, man yra 15 metų. Serveryje pradėjau žaisti prieš savaitę, tad nedaug ką čia žinau. Tikslas šiame serveryje yra pasiekti direktoriaus postą, o vėliau bus matyt.

    Ar saugosite masiną: Būtinai

    Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Nors ir esame nepažįstami, bet iš rengiamo konkurso galiu nuspręst, jog tu šaunus vaikinas, kuris niekada nieko negaili. Manau ateityje susibendrausim, bei tikiuosi kada nors serveryje susitiksim

    Jūsų skaičiukas: 23

  7. Vienas iš mėgstamų sporto šakų yra krepšinis. Krepšinį žaidžiu jau nuo devynerių metų, o lankau nuo 2013 metų. Žaidžiu gerai ties gynyba, daug atkovoju kamuolių po krepšiu, per varžybas atlieku 3-4 blokus varžovams, bei atlieku rezultatyvių perdavimų. Esu gana aukštas, tad manau man tiktų centro pozicija.

  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Murray

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiame serveryje pradėjau žaisti šiandieną, maždaug apie devintą valandą ryto. 

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pradėjau žaisti maždaug nuo 2010 metų balandžio mėnesio, bet su pertraukomis, tad šį žaidimą žaidžiu jau apie šešerius metus.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Amm... Apie serverį sužinojau kitame serveryje, kur vienas iš žaidėjų skelbėsi, jog šis serveris yra ypatingas ir kupinas įdomių sistemų.

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atnaujinimų stoka, žmonių/žaidėjų šaltumas, nekokybiškos sistemos, maža tikimybė, kad gali kažko siekti sename serveryje.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, apmokymų misijas įvykdžiau geriausiu lygiu - "GOLD", bei įveikti ir suprasti apmokymus nebuvo sunku.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Vienas iš pirmų darbų, kuriame įsidarbinau tai gaisrininkai, o po to kylant patirties taškams įsidarbinau ir picų išvežiotoju, bet didžiausią įspūdį padarė - gaisrininkų darbo sistema, ypač namų gesinimas, o pelningiausias darbas manau yra picų išvežiotojai, tikrai galima užsidirbti. Visi darbai mano patiko, tad nebuvo kažko nuobodaus, visi darbai turi kažką išskirtinio.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, kadangi skaičiau nurodymus, be pradedant žaisti. 

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, /gps komandą dažnai naudojau.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kolkas ne, bet jei nušaus tikrai nepyksiu.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip, nors ir turiu nusipirkęs mašiną, bet kiek pastebėjau nuomos dviračiai yra beveik visur.

    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, jau prašiau administracijos pagalbos, kurie tikrai per trumpą laiko tarpą padėjo įveikti sunkumus.

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, naudojau kviesdamas taksistą. Sureagavo gana greitai.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Maždaug žinau kaip kas, o jei kils problemų - prašysiu pagalbos iš administracijos pusės arba bandysiu prisikviest žaidėjus.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano nuomone šiuo metu keisti ką nors tikrai nevertėtų, kadangi apmokymai tikrai efektyvus, bei administracija reaguoja greitai, tad jei kiltų problema - administracija atsilieps.

  9. Šiukšlynas


    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Linas_Zavieckas


    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jog būtų galima šiukšlyne rasti vertingų daiktų. Nuvyksti iki šiukšlyno ir nueini prie šiukšlių, rašai komanda ten pvz: /ieskoti, /ieskotisiuks ir būtų galima rasti kokį nors daiktą. Būtų galima rasti ten pvz.: piniginių (ir gautumėt nuo 15 eurų iki ten 50 eurų), būtų galima dar surasti ten kokio seno, surudyjusio metalo (gautumėt nuo 20 eurų iki ten 60 eurų) ir jį būtų galima priduoti į metalo laužą (apie metalo laužą kita idėja) Bus galima rasti dar įvairių dalykų, žodžiu sugalvosit.


    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtų kažkuom naudingas šiukšlynas.


    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


     


     


    Metalo laužas


    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Linas_Zavieckas


    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sumappinti metalo laužą ir ten būtų galima priduoti metalą. Priduoti būtų galima savo mašinas (mašinos vertė būtų mažesnė), rastą metalą šiukšlyne ir t.t


    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Galbūt būtų naudinga vieta.


    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje Linas_Zavieckas


    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo vakar.


    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? Apie 6 metus.


    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Pasakė draugas.


    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? Krito žaidėjų skaičius ir norisi kažko naujo.


    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? Taip, įvykdžiau. Buvo tikrai nesunku.


    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dirbau kolkas dar tik medkirčiu. 


    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? Viską skaičiau, tad elektronikos parduotuvę radau lengvai.


    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, naudoju dažnai.


    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? Taip, buvau nušautas.


    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Manau taip, man nebuvo sunku rasti.


    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? Naudojau netgi kelis kartus, ir visus atsakė.


    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? Kolkas neteko, bet greitu metu manau išbandysiu.


    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Informacijos kiekis yra aiškus ir pakankamas. Kolkas neteko susidurti su kažkokiu neiškumu.


    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nežinau, galbūt reikėtų labiau leisti pasireikšti naujokams kažkokiuose rinkimuose.


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.