Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Rokas_Feel

Neaktyvus

  • 18

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Dar norėčiau pridurt, jog kai trankosi pradžioj video nesiema gyvybės, tiksliau masinos bukle. INV...
  2. Na ką Sveikas Matai, jau serveryje kalbėjom, mačiau tavo darbus nuo kurių apstulbau, tad belieka palinkėti tau sėkmės šiose pareigose .
  3. Sveikas Erikai, malonu susipažinti, sėkmės tau real life, and game nolaif.
  4. Visai nieko darbeliai su Paint papaišyti, šiaip ir juokingai atrodo, bet visgi juokingiausiai tai Velnelio darbelis, kuris manau sužavėjo daugumą ;DDD
  5. Na ši idėja tikrai visai nieko, bet mano manymu, jog geriau būtų jeigu tie visi sklypai būtų miesteliuose 1,2,3,4 išdėstyti po kokia 5-6, kad ir nebūtų daug jų.
  6. [★] Jūsų ieškomos modifikacijos aprašymas: Reikia hud (Kuo plačiau.) [★] Jūsų ieškomos modifikacijos pavyzdys: http://www.part.lt/img/75157ebf6e9d754692c24191bf822913578.png (Nuotrauka arba Video.) [★] Papildoma informacija: rask kuo greiciau (Kurią turėtume žinoti, jei neturite dėkite -)
  7. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokas_Feel • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na manau visi žinote tą azartinį žaidimą ''Kauliukai'' kuriame kai kurie žmones laimi kai kurie ne, o kad būtų žaisti tikrai sąžininga ir be jokių būgų, tiesiog užtikrintai, siūlau padaryti jog pasiūlius žmogui mesti kauliuką jam išmestų ne į chatą kad siūlo ir dar spaust N ir rinktis, o tiesiog iškarto išmestų lentelę jo samp ir pasirinktų TAIP arba NE, manau būtų tikrai sąžiningiau ir mažiau žaidėjų verktų, jog kiti kažkaip bugina tai su šalmu, tai vėl kaip kitaip. Žemiau bus foto, kaip k
  8. Sveikas, sakei yra Anti-Crash labai geras, manau dėl ta problema ir yra, ištrink jį ir turėtų būti viskas gerai, jei ne AŽ, pagalvosiu dar ką padaryti.
  9. Tikrai video labai patiko žiūrėt, gan įdomiai buvo su tuo Taksistu ;D. Sėkmės tau toliau kuriant Video!!!
  10. Sveikas Žymantai, na gal kiek ir keistokas vardas, bet priprantama. Sėkmės tau visur.
  11. Laba Goda, malonu susipažinti. Sėkmės tauj. Gal kada ts? ;P.
  12. Anketa *Kokios modifikacijos jums reikia?: Rokas_Feel *Ką turėtų ji keisti?: Hud'ą. *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina)?: http://www.part.lt/img/75157ebf6e9d754692c24191bf822913578.png *Papildomi komentarai?: Duosiu +REP jei raist tokią pačią ir greit .
  13. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Feel Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Šiame serveryje pradėjau žaisti nuo 2016.06.10. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu jau 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Kadangi draugai žaidžia šiame serveryje jie patarė pabandyti pažaisti. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na palikau seną serverį dėl to - Nedaro atnaujinimų, Pilna čyterių. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvy

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.