Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Hikaru_Oshiro

Neaktyvus

  • 83

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė Hikaru_Oshiro

  1. Dar vienas klausymėlis,gal per foto nesimato bet žaidime kaip ir susiblurinęs kitų žaidėjų hp/armor barai,gal kas žinot kame bėda? https://imgur.com/a/URpGMRh

  2. Sveiki, draugai, numeskit kas muzikos, tiks bet kas isskyrus soundcloud reperius, jei labai patiks galbut duosiu money serve (nu jei legalu cia, nes acc dar atims netycia, zinai).

    Kas up tas maladec.

  3. kaip laikotes? as tai ngs chillinu

  4. kietai, gauni ban uz tai ko net nezinojai, ink boomas nubas per amzius amen

    1. Hikaru_Oshiro

      Hikaru_Oshiro

      Nu tai gerai, bet tai tada kai šaudžiau tuos grybus taigi nebuvo medžių ir jie man niekuo nepadėjo, tai nuimkit baną ištrinu tą modą ir visi laimingi

    2. (Peržiūrėti 8 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  5. kietai, gauni ban uz tai ko net nezinojai, ink boomas nubas per amzius amen

  6. ka jus kilbukai

    1. Hikaru_Oshiro

      Hikaru_Oshiro

      kartais cbuginu, o siaip priziuriu rajona, o kaip tu uzsilaikes martynuk

       

    2. (Peržiūrėti 5 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  7. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

  8. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

  9. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

  10. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

  11. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

  12. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

  13. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

  14. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

  15. "Kas butu jei visi pradetu detis tokius nickus? Serveris taptu nebe lietuviu, o kinieciu, Tavo vardas isvis neturi logikos. Tai tiek" @Kenny_Quattro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Smegenis nusipirk, kempiniuk.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.