Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jeremy_Lucker

Neaktyvus

  • 49

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.534 profilio peržiūros
  1. Kurioje vietoje žaidėjas čytino? Per savo kvailumą, užblokavote nekaltą žaidėją. Nenustebsiu jei vieną dieną žaidėjų skaičius serveryje kris. Krentat kai lapai, po to vadinat visus čyteriais ir panašiai. Bugus sutvarkykite pirma, tuomet kažką sakykite. Baigiau.
  2. Dėja, kalbu ne apie jį vieną. Bet norėčiau paklausti, kodėl riedi tada į tas zonas, jeigu turi tiek mažai fps? Jog turėtai pranašumą prieš kitus žaidėjus? Ar kaip čia suprast? Tavo problemos, kad pc sampo nevelka. Ptfu. Kur jūs matote jog aš save vadinu senbuviu? Jeigu gaujų prižiūrėtojo ir paliksit nenubausto, tai kitus žaidėjus taipogi atblokuokit. Kas čia dabar dar per nesąmonės vyksta, žaidėjai blokuojami prižiūrėtojų be įrodymų? Free banai? Sakysite ne? OK, įrodymus pateikit, pakeisiu savo nuomonę ir atsiprašysiu už šmeižimą.
  3. Tai ok, ok. Pažiūrėk įdėmiai į video ir atkreipk dėmesį į žaidėjus, kurie gavo baną nepelnytai, atseit už inv. Tai gal jiems tokia pat situacijo nutiko kaip "Gaujų prižiūrėtojui" @Matthew_Bennett ? A? A iš kur tu žinai, kad jis nečytino? Jis gali tą įrodyt ? Gali? Galėtų įrodyt - būtų jau įrodęs jog nečytino. Tuo viskas ir pasakyta. Sėkmės.
  4. .Zajibal jau čia su tais prižiūrėtojais, laiko save aukščiau kitų. @Rokas tau patarčiau atidžiau pasižiūrėti šiam prižiūrėtojui parašytus papeikimus. Viename papeikime, žaidėjas pateikia vaizdo medžiagą jog šis prižiūrėtojas naudoja inv. Žinoma, kaip ir visi turintys aukštas pareigas žaidime žmonės, imtų kalbėti niekus, nebūtus dalykus, kaip sakoma - mazintusi. Jei ne pingas, tai fps. Koks skirtumas? Pasidariau aš tą /fpslimit 20-30 patestavom su draugeliu ir kas iš to? Visos kulkos kimba. Ptfu, tada visus imkit ir atbaninkit kurie buvo užblokuoti už inv. Žinot ką pasakysiu? Gal seniau servery
  5. Tu rimtai čia, ar juokauji ? Tai jokio skirtumo nesudaro, ar jis prižiūrėtojas serveryje, ar koks karvių melžėjas. Tai *cenzūra*ren administratoriams čytint kai jie yra nusipirkę ką tik šią privilegiją ? Paimkim tarkim kokį Bmx_Park. Jis čytino, kai turėjo administratorių serveryje, kuris galiojo dar 28 dienas? Nu ir? Jam tuomet buvo irgi kažkas blogai su internetu, ar fps ? Ptfu, mastyk pats, žmogau.
  6. Tavo problemos. Jog fps mažesnis, nepasiteisinimas. Realiai, kad ir tiek fps turi, vis vien turi eit hp. Jei tavęs nebanins, o kitus banins, bus galima sakyt "korupcija". Tuomet, gal ir kitiems tokia situacija nutiko ? Bet truputėlį bajerių tai šauni.. Jei ne pingas, tai fps, kas toliau?
  7. korupcija

    1. Aivaras_Ali

      Aivaras_Ali

      Korupcija yra stanlio gyvenimas...

  8. OMG.. Dar tau čia reiks man aiškintis? Taigi joptararai. Norėjau parduot nrg už 230k kažkur, jis norėjo nrg info pažiūrėt, bet hz kodėl jis jo nepirko. Tai va po to gražino. Su tuo žmogumi esu turėjęs reikalų pas Karolį serveryje, todėl susiesiekiau su juo kitu būdu. Ko dar reiks ? Banko kodo, kortelės, pinginės? Juokinga darosi man jau.. Galvojau free baną šovė eilinis manijakas, kuriam po kelių dienų baigias adminas, nu o čia smeizi mane. Sąžinę turi?
  9. Ką blyn, ptfu, ką tu čia pjauni :D. Tikrina tuos logus tegul kiek nori, ar man rūpi, nieko aš nepardavinėjau, norėjau parduot nrg už 230k serverio valiuta, tai yra draudžiama? :DDD Pasiūliau jam jį, kad pažiūrėtų info jo :D. Nenorėjo imt, tai atidavė atgal. Tu truputėlį padauginai muilo gal ? @Tony_Montelo daviau, kadangi jis yra geras draugas, kuriuo aš pasitikiu. Aš sakiau jam jog atsibodo ta pati rutina man tame sampe. Tas manęs paklausė ar duotai prižiūrėt verslą? Nu tai blembački, kam man to verslo kai aš nelošiu jau sampo dabar, tegu Tonius prižiūri jį ir džiaugiasi kol kas. Jis visas š
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Lucker • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Just_Remix • Už ką buvote užblokuotas ?: serverio daiktų pardavinėjimas už realius pinigus • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/6oWFS • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/MzJtm @Tony_Montelo :DD
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeremy_Lucker2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: https://imgur.com/a/jtfqX3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/jtfqX4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: ~240k5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
  12. Pilnas V_P žaidime: Jeremy_Lucker Jūsų numeriukas (1-150): 67 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Sultanas reikalauja jog jo stiliuką pakeisčiau. Ne vieną ir ne du kartus esu laimėjęs per random.org kažką, todėl mano manymu ir dabar laimėsiu.
  13. Nu, kad ir šis variantas būtų, įžeidimų nematau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.