Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Bond_Diesel

Narys

  • 7

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. „Aš Bond_Diesel, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“.
  2. Anketos Šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bond_Diesel Ką veiksite su šią mašiną? : Važinėsiuos, kadangi esu naujokas, su ja važinėdamas bandysiu pažintį serverį, branginsiu ir saugosiu, neparduosiu, nes man nusipirkti tokia mašiną nėra galimybės dar ilgą laiką.. Jei reikės, pavėžinsiu būtinai ir kokį serverio žaidėją. Ar tikitės laimėti? : Taip.
  3. 1.Parašyti savo tikslu V_P žaidime; Bond_Diesel 2.Kodėl norite ją laimėti; Na būtų smagu kažką laimėti, esu naujokas, mašina tikrai praverstų bandant pažintį serverį važinėjant! 3.Ką darysite su ją laimėjus; Važinėsiuos po serverį, pavešiu kokį žmogutį pakeliui jei reikės. 4.Ar tikites laimėti šį automobilį; Tai turbūt.
  4. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bond_Diesel Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016-08-01 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​ Pasakė vienas draugas iš kito projekto. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Čia geros, modernios sistemos, yra veiklos serveryje, draugiška ir atsaking bei padedanti serverio valdžia, administratoriai, stulbinami atnaujinimai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdy

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.