Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

"Kitokie pasikalbėjimai" Greenside serveryje. Yay or Nay?

Lucas_Patriot

  

38 balsai

  1. 1. Ar reikia tokios laidos serveryje?

    • Taip, labai laukčiau tokių laidų.
    • Ne, nemanau, kad tai būtų įdomu.
      0
    • Sunkiai įsivaizduoju įgyvendinimą, bet neprieštarauju.

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki serverio žaidėjai. Šiandien pristatysiu savo įdėją apie kurią mąsčiau jau labai ilgą laiką ir tiesiog degu noru ją įgyvendinti. Taigi žiūrim toliau.


 


Dauguma, manau, žinot kas tai yra Kitokie pasikalbėjimai realybėje. Kas nežinot spustelkit čia ir susipažinkit kas tai yra per produktas. O dabar tęsiam toliau tie kas jau esat susipažinę. Ši laida atnešė tikrai į mūsų gyvenimus kažko naujo, naujų prikolų tokių kaip (normalus esi k**va, Giedrelį, Selą, imk palesk maž ramesnė būsit, *cenzūra*.. ir t.t. ) Kadangi tai buvo fenomenas realybėje, pagalvojau, ar tai pavyktų pritaikyti ir sa-mp pasaulyje? 


 


Pati pasikalbėjimų esmė


 


Realybėje garsios asmenybės kalba apie savo gyvenimą, čia sa-mp kalbėsime apie žmogaus sa-mp karjerą, ką jis pasiekė ir t.t. Ir iš viso to stengsimės padaryti tokią for fun laidą kuri manau tiktų pažiūrėti visiems. Vienas pasikalbėjimas mano galvą truktų nuo 30min iki 1 valandos. Dar neaišku kokio populiarumo susilauktų šita laida, tad jos daryti labai ilgos neapsimokėtų.


 


Kas taptų pašnekovais?


 


Pašnekovais gali tapti bet kuris pasisiūlęs ir tada jau susitartume kada šnekėtume ir pnš. Aišku, jei būsit tik ką atėjęs į serverį tai nebus labai įdomu ir nebūtumėt priimti, bet manau atsirastų žmonių iniciatyvių kurie norėtų pasišnekėti.


 


Laidos pristatymas.


 


Laidą darytume TeamSpeak'e, gal net ne GreenSide, kad nemaišytų kiti žmonės ir panašiai. Kas bus pašnekovas žinosit iš anksto, nes dalis pasikalbėjimų yra ir žmonių užduodami klausimai.


 


 


Tema yra tik išankstinė, noriu susilaukti daug nuomonių apie šį dalyką, rašykite klausimų kiek tik galite apie šį projektą, nes man pačiam reikia dar daug sau klausimų atsakyti.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdomu būtų, bet kad samp prikolų neprišaudysit, o čia duos klausimu, kokių galės duot? nemanau kad kažką pritaikysit, pasilieku ties savo nuomonęs.. Neutralia

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Norėjosi prabalsuoti už abu, bet prabalsavau už pirmąjį varijantą, tikiu, kad kažkas išeis, tik reikia noro, manau bus linksma pasiklausyt, gal net sudalyvaut ;D

 

1. Taip, labai laukčiau tokių laidų.

2. Sunkiai įsivaizduoju įgyvendinimą, bet neprieštarauju.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū už palaikymą visiems, savanoriai tikrai galėsit pasirodyti laidose, bet vėlesnėse, o dabar laukit "Kitokie pasikalbėjimai" su Ever_Never (ved. Lucas_Patriot) ! Dabartinis forumo moderatorius ir komandos narys pasisakos apie save. Išleisim manau gan greitai, keletas dienų ir padarom šitą reikalą!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.