Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

DPD Kurjerių nauja galva: "verslų pelnas ir vėl saugus"

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Įdomi ši DPD Kurjerių analizė nusimato. Kaip ir žadėjau, kad jeigu nebus stulbinančių anketų, kad neduosiu pareigų kandidatams - taip greičiausiai teks ir padaryti. Nežinau kuom šis darbas toks nusikaltęs, bet į jį dažniausiai pildo mažiausiai žmonių, jei ne mažiausiai - tuomet silpniausios anketos, nors toks darbas, čia galima kiek prigalvot visko. Taigi, su tokia intriguojančia įžanga pradedu analizuoti kandidatų anketas ir stengsiuos parodyti kodėl ir šie rinkimai tokie 'failed'.

Pirmoji atrankos anketa, galima sakyti, jog ir vienintelė geriausia šių rinkimų anketa iš paties Osen_Mario. Keista.. kiekvienoje atrankoje Mario šeimyna vis reiškiasi. Pirmas įspūdis - boldintas šriftas suteikia platesnio turinio anketą, manau gudriai čia bandei sužaisti <juokiuosi>. Na o šiaip nors anketoje trūko visko, bet labiausiai jautėsi noras, užsidegimas, o tai svarbiausias faktorius kiekvienam pildančiajam - motyvacija. Sakai pakeisi Deividuko rutiną? Neabejoju, jog sugebėtum. Šitiek prirašei apie įvairiausių veiklų, eventų rengimus firmose, serveriuose ir panašiai, tai man sukelia smalsumą. Taip pat yra visai neblogų simbolinių įdėjų, tačiau nedabaigtų. Visumoje anketa yra tuštoka, tačiau man patinka tavo požiūris, jog pildai tik ten kur tau patinka, o ne betkur. Tikiu jog galėtum būti geras direktorius, bet kadangi dar paties sugebėjimų visiškai nežinau, norėčiau skirti daugiau laiko stebėjimams, kad ateityje abejonių nekiltų. 

 

Sekantis atrankos dalyvis, akivaizdžiai neklausantis mano ankstesnių patarimų ateičiai - Paulius_Cfg. Jau antrą kartą pildai į direktoriaus pareigas, bet dėl purvinos praeities sunku patikėti ir iškart suteikti tokias sudėtingas pareigas. Pauliau, noriu jog daugiau padirbėtum firmų pavaduotojo pareigose. Taip, pas Deividuką dirbai, stebėjau, nieko nepavedei, buvai nuoširdus. Bet jog visiškai užglaistytum savo dulkėtą praeitį - reikia gauvaus lietaus, naujų tavo paties įšūkių sau. O kuomet ilgas, nuoširdus darbas firmose atsvers daromą žalą serveriui, kuomet pakilsi serverio savininkų akyse (manosiose - jau kili) - vat tada turėsi stiprius šansus direktoriauti. Be to, anketą skaičiau, analizavau, bet labai nepatiko tai jog šią numetei nieko nesutvarkęs, tiesiog paprastą teksto gabalą teko analizuoti. O viena iš pagrindinių užduočių CV laiške - sutvarkyti savo žinutę taip, kad parodytum kaip tvarkysiesi temose užimdamas direktoriaus pareigas. Tikiu tavim, DIRBK!

Panašus atvejis ir su Mantu Verone. Daugiau negu pusė anketos aprašyta vien tik tai kaip gailisi praeities darbų, kaip mėgdavo direktoriauti, kas kodėl nepasisekia ir kaip to ilgisi iki šiol. Taip, perskaitęs šią anketą visiškai supratau, jog kalbi nuoširdžiai kaip retas. Tačiau prie viso to nuoširdaus atsiverimo trūksta ir darbo vardan to, kad tai pasiektum. Aš tikiu žmonėmis, aš per lengvai suteikiu antrus šansus, tačiau nerenku tokių direktorių, kurio pasirinkimu, atrodo, bent galėtų abejoti Rokas. Na, ir dar tie banai.. Rekomenduoju apsiimti pavaduotojo pareigomis, tą tikrai suteikčiau jog įrodytum jog ne vien kalbi, bet ir darai. O jeigu tavo nuoširdus darbas atpirks tavo blogą reputaciją - pats pajausi, kad jau tikrai esi pasirengęs direktoriauti, ir net pati visuomenė pačiu neabejos. Be to, ateityje labiau padirbėk ties laiško pristatymu, išvaizda. Sėkmės!

Sekantis asmuo, kuris su tokiomis kandidatūromis niekada netaps direktoriui - Dwayne_Bond. Kodėl? Kaip galima patikėti tokias pareigas žmogui, kuris nėra atidus, neatsargus, kažkiek pochuistiškas. Iš ko tai sprendžiu? O gi, kad tingi skaityti tai ko reikalauju atrankoje. Laikai, kuomet priimdavau anketas jau senai nuvažiavo, dabar atėjo laikas motyvaciniams laiškams, kurie yra laisvesni ir reikalauja daugiau kūribingumo, o ne sauso atsakinėjimo į klausimus. Anketą skaičiau vertinau, bet nebuvo tokia galinga, jog atpirktų tokį fail'ą. Pasistenk, anketų "ant prikolo" nepriiminėju. O jeigu nesi dar tiek išprusęs ir nežinai kas yra motyvacinis laiškas/cv, ir nemoki elgtis su google - asmeniškai niekuomet neatsisakau apšviesti šio projekto žaidėjų išmintimi. 

Sekančio asmens anketos net neapsiimu nagrinėti, nes su tokiomis pretendacijomis rodoma nepagarba man. Tekstas numestas nesutvarkytas, betkaip, prikopijuotas su nesusijusia medžiaga. Žaidėjo Van_Leo pastangos tokios, kad anketa parašyta vos per 10min, kai kiti pareigų negauna net ir su dar rimtesnėmis anketomis. Nesistengsi, broli - dar ir stulpą teks praryti, pas mane vaikų darželio nedarom, daugiau anketų su penkiais sakiniais nesiunčiam. Sutariam? Okey, do-žaibą.

Kaip ir minėjau atrankos pradžioje - tinkamiausio kandidato direktoriauti neradau. Tad šios atrankos finaliniai štrichai bus tikras netikėtumas. Pats galimiausias variantas šioje atrankoje būtų Osen_Mario. Ir aktyvus serveryje, anketa tokia pusėtina, bet buvo labai įtikinanti. Bet ko trūko, kad taptum direktoriumi - tai kad labai daug rašei apie begalinį norą vadovauti, prisimenu pats tau sakiau, kad ateik į valdžią ir parodyk kitiems direktoriams kaip reikia, jog viršytum dideles kalbas dideliais darbais, o tu ir užpildei. labai daug minėjai, jog esi rengęs serverio visuomenei, firmoms kelis šimtus eventų, treniruočių, kasdien po dešimt, bet nepasistengei jog mane ir sužavėtum. Nieko neužsiminei apie tai kokias veiklas (o gal ir net nematytas veiklas, kaip minėjai) vykdytum, kuom naudingos šiai firmai ir kt. Iš jūsų "Mario" šeimynos, pagal kalbą laiške supratau jog turi daugiausiai potencialo, tačiau noriu jog dėl pareigų pasistengtum dar labiau, pakaktų vien atsižvelgti į esamas pastabas, jog sekantį kartą sėkmė būtų tavo rankose. Neduodu pareigų dėl to, jog tavyje sužadint dar didesnį žvėrį, troškulį, užsivedimą daryt, daryt, stebint visuomenę! Na o kuriam čia gudručiui atitenka direktoriaus pareigos - tai žmogus, kuris ketino pildyti CV ir šiai atrankai, tačiau nespėjo dėl per ilgai užsitesusių medikų rinkimų (kuruose jis užimė garbingą antrąją poziciją. be to, atrankose jis antras jau du kartus), tad kiek iš gailesčio, už ištikimybę serveriui, nepriekaištingą aktyvumą serveryje/teamspeake, uoliai vis siekiančiam pareigų, Vainius Boykaa. Jei ne šie rinkimai, tai kituose vistiek šis žmogus būtų siekęs, kol gautų savo. O tuo pačiu tai bus geras, sveikas dušas stipriausiam šios atrankos dalyviui. Nes Vainiaus anketos būna stipresnės už Osen_Mario debiutą. Taigi, direktoriui sėkmės pareigose, o siekiantiems - nenuleisti rankų, daryti gerus, teisingus darbus ir atkakliai siekti toliau!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Vainių, žiūrėsim jo pažadą  :lol:

 

Nenuvilk manęs, ir visų tų kurie tikėjo kad būsi medikų, bet vistiek širdyje nors ir nebūnant direktorių būsi mūsų "gyvenimo" direktorius :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu. Marko, ačiū už gerus žodžius, tačiau nežinau kokio lygio anketas reikia rašyti jog ji nebūtų failed. Pirmą kartą labai stengiaus, sutvarkiau bei įdėjau daug laiko į anketą. Ech, jei ne šiandien tai rytoj :) Vainiau būk geras direktorius, jei ne tu mano vardas būtų oranžinis :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.