Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Dimitri_Russia

Narys

  • 389

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 10

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Dimitri_Russia paskutinį kartą laimėjo Birželis 10 2018

Dimitri_Russia turėjo mėgstamiausio turinio!

8 sekėjų

Paskutiniai profilio lankytojai

14.393 profilio peržiūros
  1. keybin12.jpg

    Ieškau tokio keybindo. Gal kas turi? 😮 

    1. Rodyti senesnius komentarus  1 komentarai
    2. Kevin_Yang

      Kevin_Yang

      parazito parsisiusk geriau,rimtas ir tikrai padoresnis bus

    3. Dimitri_Russia

      Dimitri_Russia

      @Kevin_Yangtapatį ir padariau ebinds ane.

    4. Kevin_Yang
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Dimitri_Russia 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pastaruoju metu yra itin padaugėjusių taksistų miestelyje, tačiau visa patį darbo veiklą žudo /ptp naudojimas, tai čia siūlau alternatyvia sistema bent šiek tiek leisti atgyvinti Taksi darba nuo tokių naudotojų. Leisti naudoti /ptp, tačiau norint išsiteleportuoti reikėtų toliau būti nuo taksisto buvimo vietos, pvž esu prie ligoninės įejimo o taksi vairuotojas yra budėjimo vietoje - šiuo atvėju neleisti naudoti /ptp su klaidos žinute: Šalia jūsų yra dirbantis taksistas, naudokites jo paslaugomis. Maždaug
  3. Pilnos skilties formatas turėtų atrodyti būtent taip: Čia O klaida pasirodo tada, kai skiltyje nėra jokio pildymo: Čia * Panašu jog responsive taikosi į mobile versija kai skiltyje temų nėra.
  4. Nežinau, čia max per old rank system bus noviniai. Nemačiau nei kart kas eitu į B po vieną ir be flashų ar smokų. Toliau - rankos nedreba, tas gerai, tačiau aukštuose rankuose čia gal ir pašaudysi, šiektiek, bet tiesiog tokius kokius spot'us matau, yra easy ir simple, arba enemy yra ne tavo lygio. Pereikit ant ESEA arba FACEIT kur 128 tick'ai, ten visiškai kitas žaidimas. Dėl video edito, tikrai yra kur tobulėt, keep it goin.
  5. Sveikinu visus, su pinigų taškymo švente

     

    P.S Kalėdų senelis neegzistuoja.

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Užtat turime legendą Mafijos_Senelį!

  6. Klaida, kuomet panaudojus „search bar“, mūsų „avatar“ prilimpa prie „sidebar'o“. @IPSStaff @Rokas
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dimitri_Russia Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Apačioje Norima kaina už transportą: Nesu nusistatęs, parduosiu daugiausiai pasiūliusiam. Parduodamo transporto nuotraukas: Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Turismo:
  8. O koks tolkas tada apskritai tokį pasiūlymą įgyvendinti? Dėl darbo patirties taškų? Pasverk minusus ir pliusus kiekviename pasiūlyme, o tada pirmyn į forumą! O, šiuo metu, žinant vadovus - jų nesužiūrės visi, kiti dalyvauja veiklose(eventuose) vien su darbo uniforma, kiti deda /tdezes su darbine uniforma. O kokia paklausa naktį? Pradirbtos minutės t.y minimumas firmose prarastų tikslą. O tikslas - pradirbti (su darbine tr. priemonę) 60 minučių! Geros dienos.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Dimitri_Russia 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Daug laiko atimantis dalykas kai, žaidėjas parašo tau į /sms, ir norint atsakyti į jį reikia naudoti /sms ir id'ą, tai alternatyva siūlau padaryti /gre (Greitas response). /gre [žinutė] - išsiųs žinutę greičiau paskutiniam žmogui kuris parašė tau žinutę. Jei įvyktų taip jog yra dvi skirtingos žinutės tada išmestu GUI dialogą, kuriame būtų pasirinkimai kuriam žaidėjui nori išsiųsti šią žinutę „žinutė“: 1. Mafijos_Tevas 2. Steve_Jobs 3. Aivaras_Vercetti 4. Hitautas_White 5. Armando_Vito, paspaudus pasirinktą
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dimitri_Russia • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Pastebėjau tik dabar, kai yra išnaudoti ID (ne ateities). Ir panaudojus nepanaudotą ID. Pvž: 99 Id prisijungia, atsijungia, ir jis lieka nepanaudotas, /sms tam idui parašyti gali, ir jis išsisiunčia. Kas turėtų returninti į „Tokio žaidėjo nėra“. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą:
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dimitri_Russia • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Dėl mano turimų žaidimo modifikacijų susiduriu su problema jog kartais dingsta TR.PRIEMONĖ, tad jog ji grįžtu turiu įeiti į kokį interjerą ir išeiti. Įeidamas į kažkieno namus, radau prilipusius du 3D Textlabelius, kurie maišosi vienas su kitu. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.