Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nina_Yoo prašo paramos

Nina_Yoo

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Nina_Yoo
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo 2022-11-07d. vakaro
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Tiksliai nepasakysiu,bet gal kokius 1,5 metų ar netgi 2 metus. 
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš draugų,kurie taip pat nesenai pradėjo žaisti. Parekomendavo,papasakojo kaip viskas vyksta šiame serveryje,kokių įdomių ir nematytų veiklų čia yra,visgi sugundė,na ir aš čia.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Ilgą laiką žaidžiau viename serveryje,bet atsibodo todėl aplamai buvau leavinus,bet kaip sužinojau apie šį serverį ir sugundymą žaisti,grįžau vėl praleisti laisvo laiko čia.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Skaičiau,šiektiek buvo,bet su draugų pagalba informacijos kiekį bandau suprasti.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Visus dirbau darbus be direktoriaus pakvietimo. Įdomiausias tai buvo valytojos,ne vien darbo specifika,bet ir uždarbiu,kadangi užsidirbti buvo kur kas lengviau nei kituose. Nuobodžiausias darbas,kuriame išbuvau mažiausiai tai picerijoje.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Na ištiesų buvo gan sudėtinga,bet draugų pagalba padėjo,o paskui įsigijau /gps,tai buvo kur kas lengviau.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Kadangi esu dar tik naujokė,tai kur tik noriu nuvažiuoti tai ties tuo teko visada jungtis /gps,bet ateityje manau,jog įprasiu ir nereiks nei /gps.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Neteko patirti tokios nemalonės. 
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Tiesa sakant dar nespėjau pasinaudoti dviračio privalumais,bet bandysiu išnaudoti ir dviračio galimybę. 
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip,teko pasinaudoti dėl laikrodžio,na atsakymą sulaukiau per keletą sekundžių,tai stebiuosi jog taip greitai sureagavo.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?:  Teko,kviečiausi picerininkus,jog pavalgyčiau. Sureaguota taip pat greitai,pica pristatyta be nusiskundimų darbuotojui. 
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Pateiktas kiekis tikrai yra pakankamas,galbūt dar kaip naujokei serveryje kartais iškyla neaiškumų,bet labiau įsigilinus viskas suprantama ir aišku. 
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Šiai dienai ir minutei jokių minčių nekyla ką reikėtų keisti ar patobulinti,kadangi manau,jog įsitvirtinti labai lengvai eina,ko pasekoje tą ir stengiuosi daryti,pakanka darbų stygiaus,pasiekimų,kurie labai padeda. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.