Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymai dėl /pasiekimai /dpasiekimai

Bunta_Fujiwara

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Bunta_Fujiwara
• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Kaip matoma serveryje, susirinkus visus /dpasiekimai, neina jų rinkt iš naujo. Kai kurie žaidėjai darbuose be pakvietimo, neturėdami ką veikt, juos renka, ypač nauji žaidėjai. Žaidėjas, norintis vėl pradėti rinkti /dpasiekimus iš naujo, galėtų juos grąžinti į bronzinius pasiekimus ir iš naujo juos rinkti. Už šį grąžinimą jam prisidėtų +5eur/min uždarbis ir 2 darbo xp bonusas už grąžinimą. Žaidėjas, vėl surinkęs /dpasiekimus ir gražinęs iki bronzinio lygio, gautų vėl 5e/min ir 2 d xp/min. Grąžinimų į pradinę padėtį skaičius turėtų būti max 5, siekiant nesugadint darbų balanso.

Pridėti daugiau /pasiekimai, nes sąrašas yra gana skurdokas palyginus su kitais serveriais. Galėtų būti tokie paprasti pasiekimai pvz. surinkti 1mln xp (Veteranas), turėti 5k km ridos ant transporto (Patikimas transportas!), surinkti 50/100/200k darbo xp (Darbštuolis I/II/III(. Galėtų būti ir truputį sudėtingesni pvz. surinkti 200/500/1000 žvejybos xp (Žvejys Patyręs/Meistras/Veteranas, sudaužykite ir suremontuokite tą pačią transporto priemonę 10 kartų, turėkite 10 epinius/legendinius aksesuarus (Kolekcionierius I/II), būti pasodintas kalėjime 10/20/50 kartų (Kalėjimo numylėtinis) ir pnš.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai, neturėdami ką veikt ir tik bugindami minutes, vėl turėtų veiklos renkant pasiekimus,
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.