Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Labai daug pasiūlymų serveriui!

Ben'Ocetter

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, kadangi esu naujokas, o naujokai kaip žinote mėgsta prisi*isti prie serverio sistemos, aš pastebėjau keletą minusų, kuriuos būtų galima papildyti pliusais! Taigi apačioje išvardinsiu daug pasiūlymų serverio paįvairinimui, padarymui jį įdomesniu.
 

1. Darbai! Manau visi žinote darbą "GreenSide Fabrikas", jame yra 3 sektoriai ir kiekvienam reikia tam tikro taškų kiekio, taigi mano pasiūlymas Toks! Įdėti į daugelį darbų be pakvietimo taškus! Kaip jie veikia? Pvz:

  • Valytojas, turėtum išvalyti 100 šiukšlių, kad galėtum dirbti šiukšliavežiu.
  • Medkirtys, turi atnešti 5 malkas, kad galėtum į Džipą įsikrauti 2 Malkas, atnešti 15 malkų, kad galėtum įsikrauti 3 malkas, atnešti 25 malkas, kad galėtum įsikrauti 4 malkas ir reikės atnešti 25 malkas, ir galėsi įsikrauti po 5 malkas į vieną Džipą!
  • Ūkininkas, reikėtų sukulti 300kg grūdų, kad galėtum vežti bandeles.

2. Namai! Kiekvienas norime turėti namą, argi ne tiesa? Bet kai, kažkoks žaidėjas Marco, besarmatis, išsipirkęs daugiau negu 10 namų, ir nė vieno neparduoda. Ar taip gražu? NE! Todėl mano pasiūlymas įdėti Lūšnas/Camperius ir padaryti, kad būtų galima turėti tik po 1 namą, antro namo nebus galima nusipirkti NIEKAIP! Nes manyčiau, normaliam žmogui nereikalingi 2 namai, kurie stovi veltui!

3. Verslai! Norint nusipirkti tau reikiamus šautuvus, drabužius ar kitus daiktus, tu turi važiuoti į tam tikrą miestą, o kiekviename mieste stovi bereikšmės parduotuvės su užrašais "Kavinė", "Ginklų Parduotuvė", "Rūbų Parduotuvė" ir t.t. O nebūtų geriau padaryti taip, kad būtų galima įeiti į 80% esamų verslų, tik jų interjerai būtų tokie patys kaip ir kitų tokių pačių parduotuvių. Todėl nereikėtų be reikalo važinėti į kitus miestus, o viskas būtų kur kas patogiau!

4. Transporto turgus, Tuningykla! Taigi, tik nusipirkus tr. priemonę, ji būna balta. Bet orginalios San Andreas tr. priemonės neturi pastovios spalvos, jos keičiasi kas kart kai nebūna užkrautos. Ar nebūtų paprasčiau padaryti, kad atsirastu automobilis iškart su Orginaliomis spalvomis ir, kad pas mechanikus būtų galima užsidėti 2 spalvas ant Automobilio? Manyčiau tai paįvairintų žaidimą! ([TIP]Daryti spalvas visas kurias galima užsidėti iki 122ID)


Kol kas tiek Pasiūlymų/Pakeitimų. Buvau sugalvojęs tikrai daugiau, bet dabar jos išgaravo.
Taigi rašom kas patiko, kas ne į komentarus, bei papildom mano Idėjas naujomis Idėjomis!



 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

  • Su pirma įdėja pilnai sutinku!

  • Su antra įdėja, tai būtų galima padaryti, kad max būtų galima turėti 2-3 namus,bet visus skirtinguose miesteliuose.

Su trečia įdėja nesutinku, viskas yra labai gerai.

Su ketvirta taipogi nesutinku, nereikia jokių spalvų keitinėjimosi, nori, nuvažiuoji ir užsitunini.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, tas Marko perdaug turi, bet tik įgyvendintų tokį dalyką, pradėtų jis verkt, kad neturiu namo, per mažai namų... Anyway, UŽ su namais.

 

Dėl kitų irgi manau už, tik dėl verslų galbūt ne, mažai pelno tada būtų daugeliui.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū už idėjas, su darbais būtų serveris labai suvaržytas jei įvestumėme taškų sistemą, žaidėjai nebeturėtų laisvės rinktis tai kas jiems iš tikro patinka. Dėl namų jau senai galvojame apie tai, bet kol kas tvirtos išvados dar neturime, bet galime garantuoti, jog ateityje namų tik daugės. Verslų sistema jau yra aprašyta ir laukia išpildymo, todėl kažką panašaus kaip ir tavo pasiūlytoje idėjoje bus galima pamatyti. Naujo transporto spalva yra balta dėl to, jog žaidėjas būtų priverstas ieškoti kur persidažyti mašiną taip sužinodamas daugiau apie serverį. Dėl tiuningo, tai jau ateinančiame atnaujinime bus galima išvysti tikrai unikalią sistemą.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.