Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Istorija Apie Drake_Stevenson

Gvidas

Rekomenduojamas pranešimas

Kaip aš užaugau:

 

Savo žaidimo karjerą pradėjau visiems žinomam Devidio ir Karolį serveryje. Turėjau savo susikūrusį vartotoją Gvidas_Adidas, buvau visiems gerai žinomas savo laiku. Tik atėjęs į serverį susidraugavau su Jason'u, po kiek laiko man buvo pasiūlytas mechanikų direktoriaus postas. Kurį laiką pabuvau valdžioje ir nusprendžiau, kad reikia užsiimti kita, nusikalstama veikla. Kurį laiką turėjau savo gaują, šaudėm, gaudėm, tačiau serveris vis plėtėsi ir gaują teko uždaryti. Pats įstojau į Žulikus, kurie visuomet buvo geriausi ir visada liks geriausi mano širdyje. Čia susipažinau su keliais tikrais rimtais žmogeliais ir dviem merginom, kurios mane traukė, kiek tik galėjo. (Aišku, kabino, kas manęs nekabina). Antrą kartą užpildęs į mechanikų direktoriaus postą buvau išrinktas direktoriumi dėl gaujos palaikymo, ačiū jiems. Viskas ėjo puikiai, plovėm pinigus, buginom, pavaduotoju pasiskyriau gaujos vadą, tuo metu Lionel_Merlock ar koks ten jo vartotojas jau seniai nebendravau todėl ir esu pamiršęs. Į GW važinėjom taksi mašinom, niekas rimtai darbe nedirbo, bet niekam ir nerūpėjo. Buvom turtingiausia firma, tiesa sakant, mechanikai ir Žulikai valdė serverį savo laiku. Vėliau gauja pradėjo byrėti, perėjom į Aras. (Tikriausiai SWAT vadinosi prie ruso dar). Ten vėl iš naujo kilau karjeros laiptais, pasiekiau aukščiausią rangą, pavaduotojas buvo mūsų padruškė Invision_White. Kadangi SWAT direktorius buvo užblokuotas, Invision pradėjo kurti savo projektą ir pasikvietė mane, kaip gerą draugą. Kaimeliai buvo pabodę, norėjau kažko naujo, todėl su juo išėjau į naująjį projektą kaip mapperis ir globalas. Tuo pačiu nemokamas adminas.

 

 

Manau šiandien savo trumpą istoriją baigsių, jei norėsite daugiau tokių istorijų, pasakų ar plačių patarimų vienu ar kitu klausimu, parašykite PM arba komentaruose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Seni o tu žinai kad ten mano acc :DDD juogdarį tu :DDDD va toki žmnės mane ir užkinsa žmogau prieš darant pagalvok

Ten esi forumo moderatorius, čia sieki mechanikų firmos direktoriaus. Eilinį kartą pisi protą, išmok rašyt.

 

Martyno rastų klaidų analizė:

Juogdarį - juokdarį.

Žmnės - žmonės.

Užkinsa - užknisa.

 

Jei esi forumo moderatorius - *cenzūra*ink ir žaisk ten. Dabar tą patį moralą, kurį pritaikei ant manęs - pritaikysiu ir tau. Žmogau, prieš darant - pagalvok.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tu kaip visad seki pasakas, ir esi žlugęs :D 

Visiškai nenustebčiau, jog anketa į mechanikų direktorių yra kopijuota  :lol: 

Jeigu tu juo taptum (nors tai neįmanoma), tavo vietoje iš karto jį palikčiau, nes nebūtum geresnis už Nico ar Benneti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sako nekopijuota. :D:D Tai kodėl vienoje vietoje yra mechanikų firma, o kitoje - taksi? + čia ne viskas pakeista, parašyta, kad mechanikų firma, bet po to sakai, kad su taksi mašinomis visi važinėja. Pasimetęs esi, net nukopijuot kokybiškai nemoki.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.