Lauris'G 1 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lauris_Grand • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Būtų smagu jei būtų padaryta, kad kai klientas įlipa į taksi mašiną, jam išmeta lentelę ir jis turi pasirinkti kur važiuos. Pvz. įsėda pas mane klientas ir jis turi pasirinkti tą patį kaip ir parašius /gps t.y. vietą į kurią važiuos, pvz. vairavimo mokyklą, bet jeigu ten tos vietos nėra ir nori važiuoti kitur, tai paspaudžia lentelėje [KITA] mygtuką ir parašo savais žodžiais kur nori važiuoti. Jeigu pasirenka tikslią vietą, tai taksistui atsiranda mini-mape žymeklis kur reikia važiuoti, o jei spaudžia [KITA], tai jam pasirašo chate ką parašė klientas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taksistams būtų lengviau dirbti, bei patys klientai sutaupytų laiko. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Aš už. Tikrai gera idėja, neesu matęs tokios ir į galvą net nešovė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Linex 32 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Aš visai už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stif_More 2 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Visai įdomi idėja, už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 24, 2015 Ačiū už idėją, bet ji nebus pildoma. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose