Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5] Ideja serveriui ir darbui

Stif_More

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Stif_More


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pirmas pasiūlymas: Padaryti žaidime orus, tai yra padaryti, kad ryte gali atsirasti rūkas, kaikuriomis dienomis gali pradėti lyti ir per lietų būtų slidu vairuoti ir būtų daugiau šansų pagauti žuvų. Ir pvz kai yra vasara tai tiek daug nelytų ir nebūtų rūko kaip rudenį. Ir jeigu būtų įmanoma padaryti , kad žiemą snigtų. Kai lyja tada fermerių laukai būna didesni ir derlingesni, galima dirbti.Ir ,kad būtų dienos kai nelyja tada būna sausra ir fermerių laukų būna mažiau ir derlius mažesnis. 


Antras pasiūlymas: Įdėti nauja darbą su pakvietimu žinių vedėjas. Xp kiekis 6k. Žinių vedėjas imtų interviu iš žinomų žmonių ir uždavinėtų klausimus ir visi žaidėjai girdėtų ta interviu ir dar patys žaidėjai galėtų nusiūsti savo klausimus vedėjui ir jis paklaustų. Galėtų vesti įvairias laidas ir  t.t. Taip pat jiems rodytų koki bus tos dienos orai ir galėtų pranešti žmonėms. Taip pat pranešinėtų įvairius svarbius įvykius kaip: kas tapo naujas darbo/gaujos drk. svarbių žmonių gimtadieniai, kad padidėjo nusikalstamumas ir t.t.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pirmas pasiūlymas pagyvintų žaidimą. Antras pasiūlymas paįvairintų žaidimą ir būtų naujas darbas.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Sukurti greensid'o radiją per kurią žinių vedėjai galėtų imti intervių ir pranešinėti apie orus ir kitus svarbius įvykius. Taip pat galėtų daryti įvairias laidas  eteryje ir būtų galima žmogui prisiskambinti ir laimėti prizų. (Jeigu vyktų klausimynai ir t.t. klausimai turtų būti apie serverį).


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pirma idėja už, antra nelabai, jau geriau įdėtų radistų darbą.

Tai gali pridėti radistus ir padaryti kad jie galėtų vesti įvairias laidas eteryje per radiją.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pirma pasiūlymą siūliau jau seniai, bet taip ir nepoadarė, galbūt dabar padarys, nes tikrai atsibosta tas pats oras.... O antras pasiūlymas aš sakau ne. Atrodo būtu belekas ir pnš. bet to tikrai nebus. Patirtis sako vieną.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū už idėjas, bet jos nebus pildomos, nes orų idėja nors ir atrodo šauni, bet kitiems serverio žaidėjams per tuos orus tik lagina. Dėl naujo darbo, tai bereikšmių darbų mūsų projektui nereikia.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.