Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Ūkininkystė

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_nadal


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad tai reiktu keisti skriptą ir tikriausiai to nedarysite, bet vistiek sukursiu šią temą. Gal ateičiai norėsite tai pakeisti, nes dabar tiesiog paprastas darbas.


Taigi pradžia būtu tokia, kad galėtu ūkininkauti tik ~10 žmonių. Tačiau reiktu sumokėti nemažus pinigus ant visos įrangos ir pnš. Sumappinti vieną vietą kur būtu 10 angarų ir kiekvienas žaidėjas norintis tapti ūkininkų turėtu pirkti juos, kad susivežtu grūdus. Tai būtu 3 dydžių. Mažame  -  40 tonų vietos, vidutiniame  - 80 tonų vietos, bei dideliame 160 tonų vietos. Kainos skirtingos. Pvz: 100 - 600k eurų. Nusipirkus angarą turėtum nusipirkti traktorių bei sunkvežimį. Su traktoriumi turėtum sėti, arti ir pnš. O su sunkvežimiu nuvežti grūdus į angarą. Taip pat vienas ūkininkas galėtu pasisamdyti 5 darbuotojus ir jiems mokėti algą kuri priklausytu nuo pačio savininko. Tarkim per vieną valandą eitu padaryti toną grūdų vienam ūkininkui. Reiškiasi maksimaliai viena ūkininko bendrovė pagamintu 6 tonas grūdų. Kaip viskas užtruktų: sėjimas 10 min, auginimas 10 min, arimas 10 min, kūlimas 10 min ir lėkščiavimas 10 min. Šiuos dalykus padarius galima su sunkvežimiu išsivežti grūdus būtu į savo angarą. Norint išvežti grūdus iš angaro į pardavimą reiktu išsikviesti fūristą. Su fūristu susitarti už kokią kainą jis išveš šią prekę. Susitarę fūristas pasikrautu ir išvežtu į didžiųjų miestų oro uostą. Tai LS, SF arba LV. Jeigu fūrisati nesutiktu vežti krovinio, galima būtu skūstis fųristų direktoriui. Direktorius savo nuožiūra baustu darbuotoją/us. Nuvežus krovinį ūkininko savininkas gautu pinigus į banko sąskaitą. Už vieną toną gautu 1000 eurų. Tačiau reiktu sumokėti savo darbdaviams, bei fūristui, tai liktu manau per pus mažiau visko. Aišku kainas galit ir jūs sugalvoti patys. Jeigu pilnas angaras grūdų tuomet negalėtum sėti ir auginti javų/kviečių ar kažko kito. Taip pat galima padaryti įvairesnį derlių nuo kurio kainas skirtųsi. Taip pat šį dalyką reiktu atskirti nuo pačio darbo. Padaryti, kad tai nebūtu darbas, o kaip saviveiklą. Aišku tai turėti ir savų minusų. Tarkim žmonės pradėtu dirbti ūkininku tai mažiau kas eitu į pagrindinius darbus, o ypač tuos prastesnius tokius kaip medikus, taxi ir pnš. Tačiau čia jau jums spręsti. Dar vienas dalykas kaip rašiau pačioje pradžioje tai ūkininkų leaderių būtu tik 10 . Tuomet reikėtu juos prižiūrėti ar su pačią sistemą ar su kažkokiu žmogumi, kad juos prižiūrėtu. Pvz per savaite laiko mažiausiai turėtu padaryti 60 tonų grūdų. Tiek nepadarius gautu nusiskundimą o antrą savaitę jeigu tiek nepadarytu atimtu verslą iš jo ir atsirastu nauja vieta žmogui. Taip pat šį verslą būtu galimą perparduoti ir kitam žaidėjui. Na tikriausiai viską aprašiau.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau tai įdomiau būtu negu paprastas darbas. Atsirastu galbūt veikla didesnė tiems žaidėjams kurie lankosi žaidime mažiau. Nes tarkim darbuose direktoriai nori, kad žaidėjai žaistu daug. O čia užtruktų per dieną 1-2 valandas padaryti darbus, kad pasidarytum mažiausiai 60 tonų per savaitę grūdų ir taip užsidirbti pinigų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

už, gera idėja. Manau tikrai Aivaras atsižvelgs į šia idėją, nes rūpinasi serveriu. Nėra nuleidęs rankų, ant jo. Įgyvendins, šia idėja tavo pasiūlytą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Daug rašei, todėl pasakyti prieš negaliu, bet tu farming'o per daug prisižaidei. Yra ir dabar gerai, tik galėtų būti, kad duoną reikia pagaminti, o ne, kad pati pasigamina :) ir šeip labai moše kakaloše
Dėl daržų šalia namų, tai tikrai sutinku, bet ką su jais reikėtų daryti?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū už idėją, bet ji nebus pildoma, galbūt ateityje sugalvosime kažkokį kitokį užsiėmimą su panašaus masto veiksmų suma, nes vien ūkininkams tiek daug veiksmų skirti negalime, nes serveryje daugiau žaidėjų nori dirbti darbuose su pakvietimais, nei ūkininkauti..

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.