Dėde_Piecia 29 Parašė Rugsėjis 5, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Piecia_Bombom • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas, tai cleo mod'o igalinimas (jeigu savininkai leistu) kuris vadinasi Cruise Control (sutrumpintai "CC") • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau daugiausiai padėtu musu furistams tokiems kurie tikrai miegsta vėžioti daug kroviniu į dieną. 1. Ne taip stipriai vargs pirštai 2. Manau kad GAL patiktu ir kitiems žaidėjams. TAI NĖRA ČYTAS AR KOKS RIDOS BOTAS. Sistema iprasta - Nuspaudi "=" Klaviša važiuojant tau norimu greičiu ir aktivuojasi CC sistema kuri palaiko tavo greiti bet kaip ir tikroje CC sistemoje kuri daugiausiai naudojama yra sunkvežimiuose turi pats laikyt baronke(vairą). Leidžiantis nuo kalno sistema nespaudžia pedalo ir tu tiesiog riedi, bet kylant į statesni kalniuką sistema pradeda spausti pedala iki kol nepasieks tavo nustatyto pradžioje greičio. Na kitaip sakant mažiau kalbų, daugiau darbų. Video apačioje viska patys pamatysite. MALONAUS ŽIURĖJIMO • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Rugsėjis 10, 2015 Esu naudojąs šitą programą, tikrai nemanau, kad tai yra čytas, esu už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Rugsėjis 10, 2015 Uz, nes tikrai pagelbetu furistams , kurie sedi serveryje visa diena ir vezioja prekias Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 24, 2015 Ačiū už idėją, ji užregistruota ir laukia išpildymo. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose