Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Policijos etika ir tazeriai...

Edas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mačiau temą kur siūlė pakeisti animaciją pašauto su tazeriu žmogaus, tai pagalvojau nerašyti komentaro, tiesiog sukurti atskirą temą..

 

Visų pirma, pirmas valandas serveryje mane tikrąja to žodžio prasme užpuolė policininkas, uždėjo star, kad be diržo ir nušovė... Panašu į freeroam ar dm serverį. Policija neturėtų žudyti žaidėjų, todėl pirmas mano pasiūlymas yra sukurti normalias policijos taisykles taikantis į realybę. Policijos vaidmuo serveryje turėtų būti ne bausti žaidėjus ar užmušti gaujos narius, nusikaltėlius. Policijos vaidmuo turi būti įvesti tvarką ir ir elgtis disciplinuotai, tai visada buvo teisėsaugos pagrindas.. Konkretus pasiūlymas direktoriui yra sukurti du kodeksus: etikos kodeksą, kuriame būtų aprašyta kaip teisėsaugos narys privalo elgtis darbo/nedarbo metu, bendravimas su žaidėjais, nusikaltėliais, ginklų naudojimas... O antrasis kodeksas - baudžiamasis, informacinis kodeksas, kuriame būtų surašytos visų teisės, bausmės ir kita reikalinga informacija...

 

Antras pasiūlymas, ištobulinti tazerio sistemą ir versti policiją jais naudotis.

Nežinau kaip dabar policijos darbas atrodo, todėl teks mintyse prisitaikyt šias idėjas prie dabartinės sistemos...

Tazeris turėtų savo bateriją ir turėtų būti kraunamas, panašiai kaip gaisrininkai su savo cisternom... Krauti tazerius būtų galima kaip automobilį ir kiekvienas policininkas gautų išviso dvi baterijas, kurias naudotų, krautų atskirai.

 

Šaunamasis tazeris:

Kiekvienas nepataikytas šūvis nuimtų 20proc. įkrovos, o pataikytas šūvis 40proc.

Po šūvio tazeris automatiškai atsistatytų per 5 sekundes.

Naudojant tazerį šone atsirastų du stulpeliai, vienas rodytų bendrą įkrovą, kitas rodytų ar tazeris užtaisytas (iššovus jis greit pranyktų, o užtaisant tas stulpelis palaipsniui užsipildytų)

Jei darbai turi kažkokius savo tobulinimus, galima ir tazerių tobulinimus sukurti - geresnis tazeris galėtų šauti du kartus iki sekančio užsitaisymo ar jo baterija būtų talpesnė.

 

Trenkiamas tazeris:

Išsiėmi jį iš inventoriaus, pribėgi prie žaidėjo ir tiesiog trenki jam su juo (reiktų atskiros animacijos pritaikytos).

Jame būtų tokia pat baterija su stulpeliu, tačiau nebūtų to antro užtaisymo stulpelio ir elektra naudotus pagal smūgių skaičių/bendrą naudojimo laiką.

 

Papildoma idėja: žaidėjas kelis kartus nutrenktas tazeriu gautų stipresnį efektą, atsistatyti jam būtų sunkiau ir hp sumažėtų iki kritinės būklės 10-20hp.

 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveris taptų dar draugiškesnis aplinkai ir tai padėtų išsiskirti iš niūrios lietuvių serverių minios..

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū už idėją, bet ji nebus pildoma, nes tazeris turi dabar ribotą šovinių kiekį, todėl kažką keisti nemanau ar reikia.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.