Jeremy_Warning. 605 Parašė Rugsėjis 19, 2015 ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Warning Trumpas sukurto darbo aprašymas : Dalinuosi savo sukurtais parašais su serverio žaidėjais. Shift_Master Misha_Morozov Fernando Black 11 kiti 14 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lenis_Kempinis 492 Parašė Rugsėjis 19, 2015 Labai gražu man bent jau tobulėk. Ačiū, kad sukūriai reikėjo (y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Gražūs, tik tie XP nelabai matos šiaip viskas ok. (y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Matosi jog stengiesi del GreenSIDE.LT serverio vardo kuri atributikas negaliu sakyti jog lievos man tikrai patiko ir gražu sėkmės tau tobulėti. Jarek_Quattro Jeremy_Warning. 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Kai gražumo ! Daugiau tokių labai gražūs tavo parašai panaudosiu vieną. Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Cocaine 13 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Koks grožis, o viešpatie Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Šaunuolis Džeronimai, labai patiko tavo darbeliai,sėkmės kituose darbeliuose. Jeremy_Warning. Aomine_Daiki 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Spalis 2, 2015 Sori seniuk, bet nelabai. Gali ir daug geriau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Spalis 2, 2015 Sori seniuk, bet nelabai. Gali ir daug geriau Mantai, as tiek neturiu patirties kaip tu sioje srityje... P.S. Smagu kad gryzai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Larry_Huffen 14 Parašė Spalis 2, 2015 Labai gražu sekmmės toliau tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Spalis 2, 2015 Siaubingi, nieko grazaus as nematau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Spalis 2, 2015 Siaubingi, nieko grazaus as nematau tu iš vis čia nereikalingas tavo nuomonė tegul būna tavyje , o ne Š čia rašinėsi . Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Spalis 2, 2015 Siaubingi, nieko grazaus as nematau Pritariu tau nieko gero čia nematau ,per daug spalvinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Spalis 2, 2015 Sorry,nelabai. Nedėk tiek daug tų nereikalingų efektų .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Nmzz 0 Parašė Spalis 2, 2015 Mldc! taip ir toliau kaip naujokas dedu žalią! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Spalis 3, 2015 Pritariu tau nieko gero čia nematau ,per daug spalvinga. Kritiką priimu, tačiau su saiku, kur matai čia spalvų margumyną? Siaubingi, nieko grazaus as nematau Kur esi ten ir lik.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 3, 2015 Man viskas ok tik tos šoninės ugnelės ne kaip atrodo. Labiau gaisrininkams jos būtų tikusius. Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Spalis 4, 2015 Kritiką priimu, tačiau su saiku, kur matai čia spalvų margumyną? Kur esi ten ir lik.... Apsiverk ir viskas, as esu visur, tu man uzdrausi? Ryti uzdrausi ir tu reikst nuomone? Tu kazka tame nusimanai? Nors tokiam darbui nieko nusimanyt nereik;D Tiesiog mano teksto kartojimas kuris jau atsibodes. Sonines ugneles siaubingai atrodo, nepriderinta, lens flare galejai nutrint kur jau baigiasi tekstas o ne kad testusi ir slyksciai atrodytu, tos xp visiskai nepriderinta, galejai isvis nerasyt. Remai taipogi siaubingai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas_Samra 8 Parašė Spalis 4, 2015 tokie visai niblogi bet manau dar yra kur tobulėt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose