Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Egidijus_Keza

Time_Out

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Time_Out


• Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus Keza


• Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:  Policijos departamentui


• Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Freestar.


• Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Pradejo det uz begima, non-rp ir dar is niekur nieko pareiguno neklausyma, nors jis man neparase nei zodzio.


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : http://www.part.lt/perziura/be8c084e52a667b80d891b70fb428533363.png


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu ir ka tu tuo irodai, kaip ir minejau tavo irodymuose nera nieko parasyta, kad "stok" ir t.t. Dejai star "neklausyma pareiguno" for free. Tam yra H raide, nes nematau ka tu ten rasai ar vps nerasai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kad Time_Out lievai bando nusimazint tai iš tolo ryškiai šviečia. Ar taip sunku pripažint kad matei jog gaudo ir be H raidžių, bet neee, vat vaikui išsisukinėti patinka, mat melas su mama paeina, tai paeis ir žaidime :)))

O jei be juokų, tai dar vienas Kezos fail'as. /ita dėjimas už pareigūno įsakymo nepaisymą ne už nesustojimą prašant (tam yra /ita bėgimas), o šio /ita reikšmė - 1.3.4 Pareigūno įsakymo nepaisymas yra tada kuomet teisėsauga vykdo operaciją ir į ją neleistinai kišasi civiliai.

 

Dar vienas eilinis atvejis kaip Keza sugeba veikti pagal savo taisykles, ko nėra parašyta nuostatuose. Nežinau, dar pagalvosiu kaip įvertinsiu visą tą pasitaikančią pasikartojančią krūvą klaidų, nes šiaip atsibodo tuos įspėjimus dalint, o kol kas dirbk kaip dirbęs ir be jokių "jei neparašyta reiškias galima".

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.