Deffi_White 33 Parašė Spalis 1, 2015 Sveika chebra, kas dabar skaito mano posmeli kuri parašysiu.Tai va, daug kam kilo klausimu? kur? buvau, ar leavinau? ir panašiai, tai va mano atsakymas, kad visi žinotu su kuo bendrauju teamspeak'ę, o gal taip kažkam labai įdomu, tai man buvo sugedęs monitorius, tą prasme žaidžiau naktį SA:MP, ir p*st perdegė monitorius teko važiuoti taisyti, ir per šia anos savaites, penktadienio berods jei neklystu, tai tiktais dabar sutaisė, ir kodėl rašau ta sup*sta žinute? Tam kas mania, kad leavinau iš projekto, ar panašiai, kad taip negalvotu, o šiaip tai pranešu palaikysiu savo gerą aktyvumą kaip visalaiką. Ačiū, kad skaitė šį pranešimą. - Su pagarba @Deffi_White Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Spalis 1, 2015 Dq, jau pergyvent pradejau, kad pagrobe kazkas Edgaras_Mix. Osen_Mario Rozine_Blondine 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Spalis 1, 2015 Dq, jau pergyvent pradejau, kad pagrobe kazkas Blem, tu moki visada prajuokint. :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Spalis 2, 2015 Būna dienų kai tyčia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Spalis 2, 2015 Dq buvo idomu skaityti tikrai sudominai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Spalis 2, 2015 Dq, jau pergyvent pradejau, kad pagrobe kazkas *Jokdaris.* Būna dienų kai tyčia. Užpisantis tas dalykas. Dq buvo idomu skaityti tikrai sudominai Visko gali būtį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Spalis 2, 2015 opce žiūrėk, kad nepasikartotu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Spalis 2, 2015 Per daug prirašei, neskaičiau Man atrodo pagal tave, tai dar mažai. opce žiūrėk, kad nepasikartotu... Bandysiu, kaip taip neatsitiktu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Spalis 14, 2015 Tema rakinama nes yra neaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose