Ryder 2 Parašė Spalis 5, 2015 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ryder_Solo. *Jūsų Vardas realybėje : Lukas. *Jūsų amžius : Jau greit 17 metų. *Miestas iš kurio esate : Iš Vilniaus. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype - cpv4721. *Jūsų charakterio bruožai : *Jūsų pomėgiai : Antradieniais ir penktadieniais einu į sporto salė. Lankau kickboks'ą jau greit kaip 1-metus. Būnų su draugais ir tiesiog linksmai praleidžiam laiką. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Kžn normalus tas charakteris prie chebros visad, linskmas, draugiškas. *Ar turite merginą/vaikiną? : Turiu merginą. *Ar turite brolių arba seserų? : Turiu brolį. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Neturiu. *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Žaidžiau dar šitam serveryje nuo pat jo starto vėliau leavinau sa-mpą ir vėl grįžau.. *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Dabar esu studentas sieksiu gerai pabaigti mokslus ir eiti dirbti. *Ko siekiate mūsų serveryje? : Surasti šaiką ir tiesiog gerai praleisti laiką. *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Kolkas tokio neturiu. *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : Su šaiką paprikolinom neturėjom ką veikti 4-to ryto dar nemiegoje. :D Malonu!! PEACE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Spalis 5, 2015 Zdrf, sekmės žaidime, bei gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryder 2 Parašė Spalis 5, 2015 Zdrf, sekmės žaidime, bei gyvenime Sveikas dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The~faster 5 Parašė Spalis 5, 2015 Sveikas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryder 2 Parašė Spalis 5, 2015 Sveikas, malonu. Sveikas man taip pat Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Spalis 5, 2015 strelkov ane ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Larry_Huffen 14 Parašė Spalis 5, 2015 o sveikas strelkovai,sekmes tau,jai nori sužinot kas esu pm Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryder 2 Parašė Spalis 5, 2015 strelkov ane ? Da. o sveikas strelkovai,sekmes tau,jai nori sužinot kas esu pm Nu sw pacan Parašiau į pm Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Spalis 6, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,bus matos kačioka Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kuba_Bako 39 Parašė Spalis 6, 2015 Sw cielkovai turbut busi cia vip priz autocbugini gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryder 2 Parašė Spalis 6, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,bus matos kačioka Sėkmės Sveikas Dėkui ir man. Sw cielkovai turbut busi cia vip priz autocbugini gerai. Zdarofa seni Privažiuosiu ir sucbuginsiu :D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Freddie_Collins 1 Parašė Spalis 10, 2015 ass girl <3333 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryder 2 Parašė Spalis 10, 2015 ass girl <3333 Hell yeahh Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Axuel 0 Parašė Spalis 11, 2015 Sveikas malonu susipažinti! Sėkmės gyvenime ir žaidime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Soprano 116 Parašė Spalis 16, 2015 (redaguota) Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės šiame serveryje. Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Spalis 17, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Spalis 30, 2015 Prisistatymas yra rakinamas dėl neaktyvumo. Temos autorius, norėdamas atnaujinti savo prisistatymą, gali susisiekti su manimi asmenine žinute forume. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose