Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Green_Tony Kiek jums metų - 16 metukų. Jūsų nuotrauka - čia tipo baliukas vsio takoje. Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - tai sveiki draugai, Antonio aka Tony esu, futbolininkas ( 10 metų lankau ) , laisvalaiki dažniausia leidžiu su pana, kartais su draugais mieste prikolinam, žodžių vietoj ne sedim aš tas iš linksmesniu, ir kuris mėgsta pasijuokti tiek iš savęs tiek iš kitų manau susibendrausim ane? Winston_Tobako Lukas Front 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Junior_Elliz 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, tikiuosi sutarsime ! P.S. Gera pana tavo (y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius_Marlboro 3 Parašė Sausis 28, 2015 Nu zdare. Turbūt tikrai susibendrausim. Ir sėkmės žaidime ir realiame gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas Tony, malonu susipažinti, bei sekmės žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Zdare, sėkmės projekte Žiūriu tokia nebloga nusirovei Tik nepaleisk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 28, 2015 Ledinė pana... Malonu susipažinti. Geri pas šita avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wayne_Dwayne 1 Parašė Sausis 28, 2015 Malonu susipažinti sekmės tau žaidime bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, tikiuosi sutarsime ! P.S. Gera pana tavo (y) sveikas, man irgi malonu Nu zdare. Turbūt tikrai susibendrausim. Ir sėkmės žaidime ir realiame gyvenime ačiū, tau irgi sėkmės Sveikas Tony, malonu susipažinti, bei sekmės žaidime sveikas Deividai man irgi malonu Zdare, sėkmės projekte Žiūriu tokia nebloga nusirovei Tik nepaleisk zdarė, jo renkuosi tik geriausias , nu žiūrėsim kaip ten bus Ledinė pana... Malonu susipažinti. Geri pas šita avatarai. sveikas draugė ;* Malonu susipažinti sekmės tau žaidime bei realiame gyvenime. sveikas, ačiū tau irgi Lukas Front 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Labai šanu, kad yra tokių linksmų žmonių projekte, norėčiau tokių matyti pas savę firmoje, sekmės projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Drunk_Homer 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, labai malonu su tavimi susipazinti, sekmes siame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 Labai šanu, kad yra tokių linksmų žmonių projekte, norėčiau tokių matyti pas savę firmoje, sekmės projekte. sveikas pofka, manau žaidime ne karta susitiksim Sveikas, labai malonu su tavimi susipazinti, sekmes siame projekte. ačiū man irig malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 28, 2015 Žiaaauriai graži panelė nepaleisk, laikyk stipriai malonu susipažint, tikiuos sutarsim . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 Žiaaauriai graži panelė nepaleisk, laikyk stipriai malonu susipažint, tikiuos sutarsim . ačiū jo pana gera žinau, bet aš irgi pohui toks ;D Ignas Bandito 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, malonu su tavim susipažynti "artimiau" puikus pristatymas. Sekemės tiek Virtualiam pasauli tiek Realiam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas atvykęs, labai malonu susipažinti. P.S nenuleisk rankų sporte, kaip dažniausiai daroma, linkiu sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, malonus susipažinti, na labai įdomų kodėl tu teksta kai rašai sumažini? Mldc mergos nepaleidi, iš savęs šaipais ir iš kitų kaip ir aš Sėkmės tau!! P.S fule 10 Metų Respect! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaska_Gang 20 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, malonu. Sėkmės tau serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,gražią panelę turi xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Labas, malonu. Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 7, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, Tony, labai malonu susipažinti su tavim. Prisistatei tikrai šauniai, šaunuolis, kad lankai futbolą. Sėkmės tau žaidžiant serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, malonu susipažinti , didžiausios sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas, malonu su tavim susipažynti "artimiau" puikus pristatymas. Sekemės tiek Virtualiam pasauli tiek Realiam. sveikas Sebunia, man irig malonu su tavim susipažint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas atvykęs, labai malonu susipažinti. P.S nenuleisk rankų sporte, kaip dažniausiai daroma, linkiu sėkmės. man irgi malonu, ne aš ne iš tų kurie nuleidžia rankas viduri kelio, aš iki galo bandysiu prasimušt, ir mano atvėju didžiausia motyvacija yra Odegardo Norvegų 16 metis žaidėjas kuris jau turi kontrakta su RM, tai gal ir aš vasara kur nors prasimušiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas, malonus susipažinti, na labai įdomų kodėl tu teksta kai rašai sumažini? Mldc mergos nepaleidi, iš savęs šaipais ir iš kitų kaip ir aš Sėkmės tau!! P.S fule 10 Metų Respect! nežinau, tesiog nenoriu buti kaip visi toks juodas, man patinka išsiskirti , manau seni sutarsim puikiai su tavim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas, malonu. Sėkmės tau serveryje ačiū Sveikas,malonu susipažinti,gražią panelę turi xD sveikas, ačiū jo gražiausia. Labas, malonu. man irgi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose