Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 29, 2015 Sveiki čia mano sig`u galerija, su jais dirbu maža laika, bet šiuo metu sumasčiau ties šiuo reikalu tobulėti ! Noriu išgirsti kritikos, patarimu iš patyrusiu GFX`eriu su sigais, ką reiktu daryti kitaip ar pnš. Nedomina tokie komentarai gražu/negražu ir t.t. nekomentuokit taip ! BE ABEJO KELIUS NAUJŲ DARBŲ ! brashkeaaa Emiliano_Mendoza Mindaugas_Parkour 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Emiliano_Mendoza 74 Parašė Sausis 29, 2015 Maladėc, atkales sistema šitoj sritį, prirašysiu dar ką, kad įsp nebūt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Aifget možnąą aa pacany sėkmės tobulėk nenuleisk rankų pacanas. Gražus lb. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antonio_Silva 14 Parašė Sausis 29, 2015 Šiaip ką tik galiu pasakyti , man tavo darbai labai patinka , man tos spalvos labai tinka kiekviename tavo darbe , bet šioje srityje nieko nenusimanau , todėl tikrai galiu pasakyti kad man gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 29, 2015 Kai neesu profesonalus gfx'eris tai galiu pasakyti tik tiek, gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 29, 2015 Žiauriai patiko pirmas ir paskutinis tie tikrai verti dėmesio kiti tokie šiaip sau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
brashkeaaa 31 Parašė Sausis 29, 2015 Gražūs darbai nieko kaip ir netrūksta. Labiausiai patiko šie darbai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 29, 2015 Ną ačiū, bet visgi laukiu kritikos ! labai daug noriu kritikos. Man pirmas taip pat patiko darbas labiausiai turbūt iš mano darytu, bet ir paskutinis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 29, 2015 Na asmeniškai galiu prisipažinti, kad nežinau kas yra tie sig'ai, bet pradeda jie man patikti, pasidėmosiu jais, kai tik pamačiau tavo šitus sig'us. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose